Ewa Marta Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Cieszę się ogromnie, że Malutek zdrowieje! :) My też:) Zostawiam pozdrowienia i najlepsze życzenia :) Do poczytania Gusiaczku, ściskamy mocno! Malutki ma Rodzinkę zainteresowaną jego adopcją, ale wszystko rozstrzygnie się pod koniec czerwca, bo Państwo sa w trakcie przeprowadzaki z bloku do domku pod W-wą:) Quote
inka33 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Rety, rety, no to zaciskam kciuki, jak nie wiem co!!! :) Quote
Ewa Marta Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Kupiłam dzisiaj Malutkiemu 2 pipetki Advocate do zakraplania. Quote
inka33 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Adwokat to mi się, owszem..., z zakrapianiem kojarzy, ale... na babskiej imprezie. :D :D Quote
Mazowszanka13 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Jajka śliczna malizna do Was trafiła :) Quote
Ewa Marta Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Adwokat to mi się, owszem..., z zakrapianiem kojarzy, ale... na babskiej imprezie. :D :D Dobre:-) Jajka śliczna malizna do Was trafiła :) Mówisz o malutkim, czy o Lunie Malgosiu? Bo oba psiaki są super:) Quote
Ewa Marta Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Straciłam wszystkie subskrypcje po przerwie na dogo:( A chciałam radośnie oznajmić, że Mela dostała w prezencie 100 zl od Doroty i naszej Wikuni:) Dodatkowo dostałysmy też kolejne 100 zl od eossi na psiaki!!! Obie wpłaty wpisuję w rozliczenia i bardzo serdecznie dziękujemy z Elunią za zaufanie i pomoc!!! Quote
inka33 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ale chyba nie działa tylko "Moja zawartość" a "Lubiana zawartość" jest...? Juz wiele takich wpisów widziałam i ja też tak mam. Quote
Ewa Marta Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Musze poszukać, gdzie jest lubiana, bo nie wiem:) 1 Quote
Mazowszanka13 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Dobre:-) Mówisz o malutkim, czy o Lunie Malgosiu? Bo oba psiaki są super:) Obie malizny są śliczne :) Quote
inka33 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Musze poszukać, gdzie jest lubiana, bo nie wiem:) Tam, gdzie obok jest komunikator. :) Quote
Ellig Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Straciłam wszystkie subskrypcje po przerwie na dogo:( A chciałam radośnie oznajmić, że Mela dostała w prezencie 100 zl od Doroty i naszej Wikuni:) Dodatkowo dostałysmy też kolejne 100 zl od eossi na psiaki!!! Obie wpłaty wpisuję w rozliczenia i bardzo serdecznie dziękujemy z Elunią za zaufanie i pomoc!!! Serdecznie dziękujemy :) Quote
inka33 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 "Ukradłam" i podaję dalej... :) Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :) Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;) Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków). Quote
Ellig Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 "Ukradłam" i podaję dalej... :) Dziękujemy, może się komuś przyda :) " Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków)." Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Zaglądam do Ogoniastych z niedzielnymi pozdrowieniami :) Quote
Ewa Marta Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Bardzo dziękujemy za niedzielne odwiedziny:) Malutki i Mela zostali dzisiaj zaszczepieni. Mela przeciw wirusówkom i dodatkowo odrobaczona. malutkiemu kończyło się szczepienie wścieklizny, zostal więc zaszczepiony na wirusowki i zakaźne. Byłyśmy u tego sdamego weta, który przyjmowal go 3 tygodnie temu. pamiętał nasze psiaki:) Za Melę zapłaciłam 86 zł Za Malutkiego 105 zł. Powiem w tajemnicy, że kroi się super domek dla Malutkiego:) Pani była już w odwiedzinach i Malutki od razu podbił jej serce z wzajemnością zresztą, bo od razu poszedł do Pani przytulać się. Czeka mnie jeszcze wizyta w domu Państwa w przyszłą niedzielę. Rodzinka jest już zdecydowana na Malutkiego, czekaja na wizytę. Państwo przeprowadzają się do wybudowanego domu w połowie lipca i chcieliby zabrać Malutkiego od razu do nowego miejsca. Mieszkałby oczywiście w domu razem z dwoma kotami, a w przyszlości jeszcze z jakimś uratowanym psiakiem. Pan szuka spokojnego psa, który byłby jego przyjacielem i mogliby spędzać wspólnie czas. Malutki jest idealny do tego, bo człowieka nie opuszcza niemal na krok. Quote
Ellig Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Super wiadomość, bardzo się cieszę :) Tak, Gusia, to ten domek! :) Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Tak, Gusia, to ten domek! :) Hura! Hura! :) Quote
Mattilu Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ja też się bardzo cieszę! czyli Malutki już na swoim? Quote
Ellig Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Malutki na 100 % będzie na swoim po wizycie Ewy u Państwa w tę niedzielę. Nie wiemy co by się musiało stać, zmienić, żeby Malutki nie pojechał do domu 10 lipca. Kciuki trzymamy i myślimy pozytywnie. :) 1 Quote
Recommended Posts