Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się ogromnie, że Malutek zdrowieje! :)

My też:)

Zostawiam pozdrowienia i najlepsze życzenia :)

Do poczytania

Gusiaczku, ściskamy mocno!

Malutki ma Rodzinkę zainteresowaną jego adopcją, ale wszystko rozstrzygnie się pod koniec czerwca, bo Państwo sa w trakcie przeprowadzaki z bloku do domku pod W-wą:)

Posted

Adwokat to mi się, owszem..., z zakrapianiem kojarzy, ale... na babskiej imprezie. :D :D

Dobre:-)

Jajka śliczna malizna do Was trafiła :)

Mówisz o malutkim, czy o Lunie Malgosiu? Bo oba psiaki są super:)

Posted

Straciłam wszystkie subskrypcje po przerwie na dogo:(

A chciałam radośnie oznajmić, że Mela dostała w prezencie 100 zl od Doroty i naszej Wikuni:)

Dodatkowo dostałysmy też kolejne 100 zl od eossi na psiaki!!!

Obie wpłaty wpisuję w rozliczenia i bardzo serdecznie dziękujemy z Elunią  za zaufanie i pomoc!!!

Posted

Straciłam wszystkie subskrypcje po przerwie na dogo:(

A chciałam radośnie oznajmić, że Mela dostała w prezencie 100 zl od Doroty i naszej Wikuni:)

Dodatkowo dostałysmy też kolejne 100 zl od eossi na psiaki!!!

Obie wpłaty wpisuję w rozliczenia i bardzo serdecznie dziękujemy z Elunią  za zaufanie i pomoc!!!

Serdecznie dziękujemy :)

1621860_279921188862670_8685661326492071

Posted

"Ukradłam" i podaję dalej... :)

Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :)

Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;)

Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.

I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok.

To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.

Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków).

Posted

"Ukradłam" i podaję dalej... :)

Dziękujemy, może się komuś przyda :)

"

Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.

I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok.

To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.

Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków)."

Posted

Bardzo dziękujemy za niedzielne odwiedziny:)

Malutki i Mela zostali dzisiaj zaszczepieni. Mela przeciw wirusówkom i dodatkowo odrobaczona. malutkiemu kończyło się szczepienie wścieklizny, zostal więc zaszczepiony na wirusowki i zakaźne. Byłyśmy u tego sdamego weta, który przyjmowal go 3 tygodnie temu. pamiętał nasze psiaki:)

Za Melę zapłaciłam 86 zł

Za Malutkiego 105 zł.

Powiem w tajemnicy, że kroi się super domek dla Malutkiego:) Pani była już w odwiedzinach i Malutki od razu podbił jej serce z wzajemnością zresztą, bo od razu poszedł do Pani przytulać się. Czeka mnie jeszcze wizyta w domu Państwa w przyszłą niedzielę. Rodzinka jest już zdecydowana na Malutkiego, czekaja na wizytę.

Państwo przeprowadzają się do wybudowanego domu w połowie lipca i chcieliby zabrać Malutkiego od razu do nowego miejsca. Mieszkałby oczywiście w domu razem z dwoma kotami, a w przyszlości jeszcze z jakimś uratowanym psiakiem. Pan szuka spokojnego psa, który byłby jego przyjacielem i mogliby spędzać wspólnie czas. Malutki jest idealny do tego, bo człowieka nie opuszcza niemal na krok.

Posted

Malutki na 100 % będzie na swoim po wizycie Ewy u Państwa w tę niedzielę. Nie wiemy co by się musiało stać, zmienić, żeby Malutki nie pojechał do domu 10 lipca. Kciuki trzymamy i myślimy pozytywnie. :)

• Upvote 1