Jump to content
Dogomania

OLEK i ALEX - dwa 9 tyg. cudne SZCZENIAKI - mają domy :)

Recommended Posts

Posted

ja wiem , że aparat nowy jest cool, ale, żeby specjalnie zbierac zwierzaki wszędzie gdzie sie tylko da, żeby robić im zdjęcia to normalnie przesada:eviltong::mad: i nie myśl sobie, że jak nie ma mnie w Krakowie to będziesz miała spokój od moich komentarzy:evil_lol:

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DoPi']ja wiem , że aparat nowy jest cool, ale, żeby specjalnie zbierac zwierzaki wszędzie gdzie sie tylko da, żeby robić im zdjęcia to normalnie przesada:eviltong::mad: i nie myśl sobie, że jak nie ma mnie w Krakowie to będziesz miała spokój od moich komentarzy:evil_lol:[/QUOTE]

Co za czepliwce, czy ja gdzieś wspomniałam o aparacie :eviltong: A Dizel był starym robiony - głupio Ci :eviltong: Pójdziesz Ty się kurować ?

Posted

Ale slicznota mała biszkoptowa:loveu: A może toto będzie grzeczniejsze od mojego owczarko belgijskiego- colaczkowo-i Bóg wie co tam jeszcze? To by jakaś podmianka może nastąpiła?;)
Dziś wulkanik został zaszczepiony pierwsza szczepionką p-ko nosówce i parwo. Następna za ok. 3 tygodnie. Rachunek u pani doktor powoli rośnie
Za tabletkę na odrobaczenie było 9 zł, dziś za szczepienie 50. Jak promocja od wetki było powtórne czyszczenie uszków, bo kopalnia tam była niezła, a dodatkowo dziś wyciskanie gruczołków, bo też tam nieźle się nazbierało.
Powoli będę się uśmiechać o karmę dla małego. On wchłaniał dotad purinę dla szczylków, która mi została po Frankim. Wystarczy mi jej jeszcze na kilka dni. Mam jeszcze małą torebkę karmy, którą Aleks dostał w prezencie od wetki - Science Plan (ale tego jest tylko 700g (to jest dawka mniej więcej na 2 dni) Mam też karmę, którą przywieźli państwo, którzy mi Aleksa przywieźli. Ale to jest karma sklepowa dla dorosłych psów i puszka również dla dorosłych psów.
Wetka oceniła dziś małego na wagę docelową około 30 kg (taki sobie malutki średniaczek będzie :evil_lol:)

Posted

Eeeeeeeeeeeee chyba 15 kg nie ma co brac, bo mogłybyśmy zapeszyć i mały za długo by się u mnie zasiedział. Choć z drugiej strony wyszłoby taniej. Sama nie wiem

Posted

[quote name='AMIGA']Eeeeeeeeeeeee chyba 15 kg nie ma co brac, bo mogłybyśmy zapeszyć i mały za długo by się u mnie zasiedział. Choć z drugiej strony wyszłoby taniej. Sama nie wiem[/QUOTE]

Zadzwonię i obgadamy, tylko chwilkę później, bo gadam :)

Posted

to jest zdecydowanie średniaczek taki maniuni:evil_lol: colli pusciła sie z woczarkiem, albo owczarokwa z colli tatusiem:eviltong: ale mordka mądra i z tego co Ola mówi usłuchliwa. Może nie zamawiajcie duzo karmy, bo jak "mały" przyjedzie do nas na 3 dni to może go Maks zje:diabloti: bo na pewno nie ma tyle cierpliwości co Amiga Olki hihi. Eliza , ale nie martw się mam nadzieję, że Łukasz upilnuje. No i wiecie, że żartuje, tylko tutaj mam troche przyciężki dowcip. Melankolia mnie zżera.

Posted

[quote name='AMIGA']Młody broi, ale słucha. Tylko zapomina za chwilkę czego mu nie było wolno robić :-) Ma straaasznie krótką pamięć[/QUOTE]

To i bilobil z karmą zamówię, co ?

Posted

Bilobil by się i mnie przydał. Wciąż zapominam, że mam nie brać już następnych szczylków na tymczas :evil_lol:
Super, może ktoś się na fb w nich zakocha. Telefonów nadal zero :-(

Posted

Nawet tak nie mów! Poprzedni tymczasik był u mnie pół roku. Wprawdzie najpierw był bardzo chory, więc nie był ogłaszany, ale potem - od marca do czerwca był wciąz i wciąz ogłaszany i nic. Az się pojawiła wspaniała rodzina spod Krakowa. Ale juz miałam wizję ze mam już znowu dwa psy na stałe

Posted

No przyszłam sobie i chyba zacznę od mega focha!!!! Bo wątek założony 10-go, a ja DOPIERO DZIŚ się dowiedziałam o nowym tymczasie największej tymczasowania "przeciwniczki" ;)

No, Olcia... Kaukaza żeś sobie sprawiła, to następny będzie... dog! :)
A ja odwrotnie - coraz mniejsze do mnie zawitowywują ;)

A Dumcia DS znalazła niedaleko Skawiny - Jagienka nam wizytę zrobiła i znów mamy równowagę w wymianie psów pomiędzy Stolycą a Grodem Kraka :)