ala56 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Mama missieek czyli Bezpłatny Dom Tymczasowy mamy dogomaniaczki missieek - Magdaleny Nieduziak Quote
elaja Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 BDT mamy missieek - Magdaleny Nieduziak z Bukowna , Quote
Marlena:) Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Jasne, że Azyl w Białej Podlaskiej! Oni też zasługują na swoją szansę! Quote
Malgoska Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='ewakrakow']a ja głosuję na mamę misiek[/QUOTE] [quote name='ala56']Mama missieek czyli Bezpłatny Dom Tymczasowy mamy dogomaniaczki missieek - Magdaleny Nieduziak[/QUOTE] [quote name='elaja']BDT mamy missieek - Magdaleny Nieduziak z Bukowna ,[/QUOTE] bardzo dziekujemy za głosy i prosimy o jeszcze :) Quote
Malgoska Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Mama missieek ma mój głos :)[/QUOTE] dziękujemy, tyle piesków w potrzebie, chorych, po wypadku, brak słów:( Quote
Therion Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Głos oddany , oczywiście na Mamę Missieek , pomagam jej zwierzakom od kilku lat. Quote
Malgoska Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Therion']Głos oddany , oczywiście na Mamę Missieek , pomagam jej zwierzakom od kilku lat.[/QUOTE] dziekujemy:) Quote
PACZEK Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 No cóż tym razem na Schronisko w Białej Pod. Bo ilość psów tam przebywających i nadchodząca zima a także niezbyt "bogaty" region kraju wskazują na to że pomoc tam jest n i e z b ę d n a. Quote
shy Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Oczywiście , że głos na "moje" schronisko , czyli AZYL Biała Podlaska Quote
lika1771 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Mama missieek ma mój głos :)[/QUOTE]Moj tez..... Quote
BORYSboxer Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='PACZEK']No cóż tym razem na Schronisko w Białej Pod. Bo ilość psów tam przebywających i nadchodząca zima a także niezbyt "bogaty" region kraju wskazują na to że pomoc tam jest n i e z b ę d n a.[/QUOTE] Popieram....i również mój glos leci na BP Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='PACZEK']No cóż tym razem na Schronisko w Białej Pod. Bo ilość psów tam przebywających i nadchodząca zima a także niezbyt "bogaty" region kraju wskazują na to że pomoc tam jest n i e z b ę d na.[/QUOTE] bardzo serdecznie dziękujemy! Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='BORYSboxer']Popieram....i również mój glos leci na BP[/QUOTE] dziękujemy za głos:multi: Quote
Malgoska Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='lika1771']Moj tez.....[/QUOTE] fajnie:):):) Quote
mari23 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='PACZEK']No cóż tym razem na Schronisko w Białej Pod. Bo ilość psów tam przebywających i nadchodząca zima a także niezbyt "bogaty" region kraju wskazują na to że pomoc tam jest n i e z b ę d n a.[/QUOTE] dokładnie tak myślałam głosując na Białą Podlaską Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='mari23']dokładnie tak myślałam głosując na Białą Podlaską[/QUOTE] dzięki za głos mari:) tak jak napisał Paczek niezbyt bogaty rejon,brak sponsorów,350 psiaków i ta nadchodząca zima...:( prosimy o głosy na BP Quote
Therion Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pomoc wszędzie jest potrzebna , niezależnie od regionu kraju i ilości zwierząt. Quote
PACZEK Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Therion']Pomoc wszędzie jest potrzebna , niezależnie od regionu kraju i ilości zwierząt.[/QUOTE] To nic odkrywczego co piszesz. Ja uważam że tam gdzie nie ma nawet na "przetrwanie" pomoc jest potrzebna w pierwszym rzędzie.Każdy zagłosuje mam nadzieję nie tyle zgodnie z "sympatiami" czy "antypatiami" ale obiektywnie oceniając potrzeby i m o ż l i w o ś c i uzyskania przez kandydatów innej pomocy niż KrakVetowska. Quote
anetta Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 No, to teraz w końcu! przyszedł czas na ULV. Na misieek będę głosować następnym razem :) Quote
krakowianka.fr Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ja zaglosowalam na mame missieek... Olkuszaki w pseudo-schronisku umieraja, znikaja... tylko kilka osob im pomaga, wyciaga, szuka DT/DS... To wszystko kosztuje, a tych psow NIKT nie chce!!! :( Quote
aliga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='krakowianka.fr']ja zaglosowalam na mame missieek... Olkuszaki w pseudo-schronisku umieraja, znikaja... tylko kilka osob im pomaga, wyciaga, szuka DT/DS... To wszystko kosztuje, a tych psow NIKT nie chce!!! :([/QUOTE]Moj glos na missieek Quote
Recommended Posts