Poker Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ja też śledzę od dawna, czasem zza winkla. Oj nie pozbędziesz się nas, oj nie. Mi też jest weselej jak zaglądacie na wątku moich bid. Quote
Ziutka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Poker']Mi też jest weselej jak zaglądacie na wątku moich bid.[/QUOTE] Pokerku - podasz linki ? Bo jeszcze nie trafiłam :( Widzę Kredkę w podpisie i już tam lece, masz jeszcze jakieś psiaki na dt ? Quote
jaanka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Poker'] Mi też jest weselej jak zaglądacie na wątku moich bid.[/QUOTE] A ja do Ciebie też zaglądam od lat :) Quote
wegielkowa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Same podglądacze na tym wątku:crazyeye:. Zboczeńce:evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Same podglądacze na tym wątku:crazyeye:. Zboczeńce:evil_lol:[/QUOTE] ooo...tirlidirli, wąglik pewnie nie zboczona ? :diabloti: :eviltong: Quote
wegielkowa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Ziutka']ooo...tirlidirli, wąglik pewnie nie zboczona ? :diabloti: :eviltong:[/QUOTE] Prawdopodobnie jedyna na tym wącie, droga gruba Józefo:) Quote
jaanka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Same podglądacze na tym wątku:crazyeye:. Zboczeńce:evil_lol:[/QUOTE] Masz rację nie mieścimy się w szablonie tzw. typowych ale żeby aż tak to nazywać to lekka przesada ;) Quote
Ziutka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Prawdopodobnie jedyna na tym wącie, droga gruba Józefo:)[/QUOTE] Prawdopodobnie to gdzie ten czajnik z Twojego podpisu ? :diabloti: Chudzinko moja :eviltong: Quote
wegielkowa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='jaanka'][B]Masz rację[/B] nie mieścimy się w szablonie tzw. typowych ale żeby aż tak to nazywać to lekka przesada ;)[/QUOTE] Cieszę się, że mam rację:) Quote
wegielkowa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Ziutka']Prawdopodobnie to gdzie ten czajnik z Twojego podpisu ? :diabloti: Chudzinko moja :eviltong:[/QUOTE] jak to gdzie? Na bazarze u Inci! Piękny, bardzo drogi klimatyczny dzbanek. Jedyny taki na dogo:) Quote
jaanka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Cieszę się, że mam rację:)[/QUOTE] bardzo wybiórcze masz to łoko :cool3: Quote
Ziutka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='jaanka']bardzo wybiórcze masz to łoko :cool3:[/QUOTE] Jedyne takie w woj. :diabloti: Quote
wegielkowa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ziutka']Jedyne takie w woj. :diabloti:[/QUOTE] Gruba Józefo, nie obrażaj mnie- jedyne takie w naszym układzie słonecznym:)) Quote
Nutusia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Malagosku - pozdrów smoka wawelskiego i wracaj na Mazowsze, bo nie ma to jak być "u siebie" ;) Quote
jaanka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='wegielkowa'] jedyne takie w naszym układzie słonecznym:))[/QUOTE] Całkiem niewygórowane ambicje :evil_lol: Stawiałabym na Wszechświat a i to mało bo ich jest nieskończona ilość . Wegielkowe oko jak diamentowe , co w sumie logiczne jest ;) Quote
Poker Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 chemicznie rzecz biorąc to diament jest związkiem węgla, więc węgielkowa tylko się zakamuflowała pod tym nikiem , bo tak naprawdę jest diamencikiem. :evil_lol: Quote
jaanka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 własnie to miałam na myśli :) Od dzisiaj piszmy Diamentowo ;) albo Diamętowo żeby do rymu było . Quote
Ela&Puch Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 czekamy na zdjęcia z nowych domków , pozdrawiamy Quote
Ryjonek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ależ tu pusto się zrobiło, dwa tymczasy pojechały a Szelki już nikt nie odwiedza... Halo Wszyscy, co tam u Was słychać? U nas szaro za oknem i tylko kawa nas ratuje o poranku:) Quote
wegielkowa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Ryjonek']Ależ tu pusto się zrobiło, dwa tymczasy pojechały a Szelki już nikt nie odwiedza... Halo Wszyscy, co tam u Was słychać? U nas szaro za oknem i tylko kawa nas ratuje o poranku:)[/QUOTE] To Szelka nie w domu? Quote
Nutusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Chyba dom ma już zaklepany, ale pojedzie dopiero jak Malagosek z grodu Kraka wróci... Quote
Ziutka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nutusia']Chyba dom ma już zaklepany, ale pojedzie dopiero jak Malagosek z grodu Kraka wróci...[/QUOTE] No a kiedy nasz Malagosek wraca ? Bom się strasznie stęskniła za nią..... :( Quote
Nutusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Miała jechać na 2 dni... Chyba jej smok nie pożarł, zamiast... owieczki? ;) Quote
Recommended Posts