Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też śledzę od dawna, czasem zza winkla. Oj nie pozbędziesz się nas, oj nie.
Mi też jest weselej jak zaglądacie na wątku moich bid.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Mi też jest weselej jak zaglądacie na wątku moich bid.[/QUOTE]
Pokerku - podasz linki ? Bo jeszcze nie trafiłam :(
Widzę Kredkę w podpisie i już tam lece, masz jeszcze jakieś psiaki na dt ?

Posted

[quote name='wegielkowa']Same podglądacze na tym wątku:crazyeye:. Zboczeńce:evil_lol:[/QUOTE]
ooo...tirlidirli, wąglik pewnie nie zboczona ? :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='wegielkowa']Same podglądacze na tym wątku:crazyeye:. Zboczeńce:evil_lol:[/QUOTE]

Masz rację nie mieścimy się w szablonie tzw. typowych ale żeby aż tak to nazywać to lekka przesada ;)

Posted

[quote name='wegielkowa']Prawdopodobnie jedyna na tym wącie, droga gruba Józefo:)[/QUOTE]
Prawdopodobnie to gdzie ten czajnik z Twojego podpisu ? :diabloti: Chudzinko moja :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Prawdopodobnie to gdzie ten czajnik z Twojego podpisu ? :diabloti: Chudzinko moja :eviltong:[/QUOTE]
jak to gdzie? Na bazarze u Inci! Piękny, bardzo drogi klimatyczny dzbanek. Jedyny taki na dogo:)

Posted

[quote name='wegielkowa'] jedyne takie w naszym układzie słonecznym:))[/QUOTE]

Całkiem niewygórowane ambicje :evil_lol:
Stawiałabym na Wszechświat a i to mało bo ich jest nieskończona ilość .
Wegielkowe oko jak diamentowe , co w sumie logiczne jest ;)

Posted

chemicznie rzecz biorąc to diament jest związkiem węgla, więc węgielkowa tylko się zakamuflowała pod tym nikiem , bo tak naprawdę jest diamencikiem. :evil_lol:

Posted

Ależ tu pusto się zrobiło, dwa tymczasy pojechały a Szelki już nikt nie odwiedza... Halo Wszyscy, co tam u Was słychać? U nas szaro za oknem i tylko kawa nas ratuje o poranku:)

Posted

[quote name='Ryjonek']Ależ tu pusto się zrobiło, dwa tymczasy pojechały a Szelki już nikt nie odwiedza... Halo Wszyscy, co tam u Was słychać? U nas szaro za oknem i tylko kawa nas ratuje o poranku:)[/QUOTE]

To Szelka nie w domu?

Posted

[quote name='Nutusia']Chyba dom ma już zaklepany, ale pojedzie dopiero jak Malagosek z grodu Kraka wróci...[/QUOTE]
No a kiedy nasz Malagosek wraca ? Bom się strasznie stęskniła za nią..... :(