Ziutka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 I już dziewczynki wyróżnione :) http://www.morusek.pl/ Pojawiają się na żółtej tabeli, zmienia się co 3 sekundy i widać kruszynki. Jak wejdziecie też w dział "psy" i wybierzecie opcję "oddam" to też będą na samej górze ;) Quote
malagos Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Ty to umiesz, Ziutka, umiesz wszystko.......... Quote
Ziutka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 malagos napisał(a):Ty to umiesz, Ziutka, umiesz wszystko.......... Przestań Malagosku :eviltong: Ty też umiesz wsio :diabloti: Quote
Gosiapk Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Zdolna laska z naszej Ziutencji :evil_lol: Quote
malagos Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Zdolna, to fakt! Niedługo inne ważne rzeczy zajmą Jej głowę (i nie tylko), wiec musimy korzystać z Jej obecnosci na dogo :eviltong: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 malagos napisał(a):Zdolna, to fakt! Niedługo inne ważne rzeczy zajmą Jej głowę (i nie tylko), wiec musimy korzystać z Jej obecnosci na dogo :eviltong: :evil_lol: Nie myśl sobie, że się mnie pozbędzies tak szybko :mad: będę cały czas - nawet jeśli spać bym nie miała :diabloti: twarda sztuka ze mnie :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 malagos napisał(a):Zdolna, to fakt! Niedługo inne ważne rzeczy zajmą Jej głowę (i nie tylko), wiec musimy korzystać z Jej obecnosci na dogo :eviltong: :evil_lol: Stracimy ją :placz: Quote
Ziutka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Stracimy ją :placz: Nie bój się Maleńka - nie stracicie :):):):) Quote
Gosiapk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ziutka napisał(a):Nie bój się Maleńka - nie stracicie :):):):) Moje wewnętrzne dziecko się cieszy :multi: Quote
jaanka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Stracimy ją :placz: Z tego co się domyślam to raczej zyskamy Kogoś .:lol: I ten Ktoś będzie od razu kochał zwierzaki a niedługo też i robił ogłoszenia :multi: Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 A ja to bardzo nie lubię Józefki...... Ona taka dziwna jakaś........ Nie lubię i już:roll: Quote
malagos Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Ja tez Jej nie lubię. Nie lubię, i już. Nie przyjedzie do mnie, nie odwiedzi, tylko te ogłoszenia robi, jakby chciała, bym się pozbyła psów. A może je nie chcę, hę?........ Był telefon, pani z ogłoszenia z Wyborczej. "Zapyta męża, pomyśli, bo to 100 km"..... Ja się zastrzelę normalnie. Po kiego grzyba myśmy się na wieś wyprowadzili? Byłam dziś na szkoleniu za Pułtuskiem.. W drodze zabity pies na poboczu w lesie (zatrzymaliśmy sie i sprawdziłam, już sztywny), rozmazany lis na środku drogi, przy nim 2 psy. Zatrzymaliśmy się, psy uciekły przez pola w kierunku zabudowań .Oba z obrożami, młodziutkie widać, jeden to posokowiec! W Pułtusku zabity spaniel na poboczu........ Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Malagosie, a nie mozliwości, kurka, zeby dowieźć tym ludziom? Jesli ktoś się wybierze z suniakiem ja deklaruję dorzutkę do paliwa w jedną stronę:) Nie lubię Józefki a bo tak. Quote
malagos Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Wiesz, ja w tej sytuacji zapsienia proponuję, ze przywiozę psa do warszawy, ale jest (w su=mie rozsądna) odpowiedź - że pani chce najpierw zobaczyć, poznać psa i zadecydować. Teraz zadzwoniłam do tej pani z Wyborczej, że moze mms przesłać ze zdjęciami suczek, ale nie odbiera........ Quote
malagos Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Przesłałam pewnej miłej pani zdjecia Misi i Szelki, po uprzedniej długiej rozmowie tel. Czy kogoś na dogo may z Warszawy, z Saskiej Kępy? tak tylko pytam,........ Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 malagos napisał(a):Przesłałam pewnej miłej pani zdjecia Misi i Szelki, po uprzedniej długiej rozmowie tel. Czy kogoś na dogo may z Warszawy, z Saskiej Kępy? tak tylko pytam,........ No to trzymamy kciukciole Quote
Gosiapk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jaanka napisał(a):Z tego co się domyślam to raczej zyskamy Kogoś .:lol: I ten Ktoś będzie od razu kochał zwierzaki a niedługo też i robił ogłoszenia :multi: Tia... drobne 10 lat. :evil_lol: wegielkowa napisał(a):A ja to bardzo nie lubię Józefki...... Ona taka dziwna jakaś........ Nie lubię i już:roll: malagos napisał(a):Ja tez Jej nie lubię. Nie lubię, i już. Nie przyjedzie do mnie, nie odwiedzi, tylko te ogłoszenia robi, jakby chciała, bym się pozbyła psów. A może je nie chcę, hę?........ (..) Czy ktoś, coś mówił? :mad: Ziutka cud laska i dobrego serca kobita! No! :eviltong: Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Gosiapk napisał(a): Ziutka cud laska i dobrego serca kobita! No! :eviltong: Brzydka jak noc i niedobra kobita. Nie widziała Jej, ale ludzie tak gadają..... ze bardzo brzydka i bardzo gruba.... za dużo je..... Quote
Gosiapk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wegielkowa napisał(a):Brzydka jak noc i niedobra kobita. Nie widziała Jej, ale ludzie tak gadają..... ze bardzo brzydka i bardzo gruba.... za dużo je..... Zawsze wierzysz w to co 'ludzie mówią'? :roll: Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Zawsze wierzysz w to co 'ludzie mówią'? :roll: Józefce zawsze! Quote
jaanka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jeżeli wierzyć to co mówią i piszą to Savahna musi być bardzo wysoka :evil_lol: Savahna,jesteś wielka Quote
Ziutka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wegielkowa']A ja to bardzo nie lubię Józefki...... Ona taka dziwna jakaś........ Nie lubię i już:roll: [quote name='malagos']Ja tez Jej nie lubię. Nie lubię, i już. Nie przyjedzie do mnie, nie odwiedzi, tylko te ogłoszenia robi, jakby chciała, bym się pozbyła psów. A może je nie chcę, hę?........ [quote name='wegielkowa'] Nie lubię Józefki a bo tak. [quote name='wegielkowa']Brzydka jak noc i niedobra kobita. Nie widziała Jej, ale ludzie tak gadają..... ze bardzo brzydka i bardzo gruba.... za dużo je..... [quote name='Gosiapk']Ziutka cud laska i dobrego serca kobita! No! :eviltong: [quote name='wegielkowa']Józefce zawsze! Napisze tylko tyle : Jesteście walnięte jak nie wiem co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jaanka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Eh , zostałam tylko ja jedna nie walnięta i zaczyna mnie to dziwnie niepokoić :nerwy: Quote
Recommended Posts