Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napiszę jak jest,jesli ktoś coś wymyśli to chętnie pomogę
mieszkam w Łodzi
mam w domu 2 dorosłe suki znajdy,jak przyprowadziłam te drugą to ta pierwsza się na nią strasznie rzucała...nie wiem jak zareaguje na szczeniaka...jeśli miałabym oddzielić to mogłabym zamknąć go tylko w łazience...
co najgorsze,facet z którym mieszkam nie zgadza się na żaden tymczas ze zdrowego rozsądku...może i ma rację...ale szkoda mi zwierzaka...wiem też,że jakbym powiedziała,że znalazłam na ulicy to by go nie wyrzucił...ale to musiałby być naprawdę krótki tymczas...więc nie wiem czy to dobry pomysł...co myslicie

Posted

Chrupku nam kiedyś pomogła wetka Kasia z SGGW. Gdy szczeniak Kubuś był w klinice, ona go do siebie zabierała na noce. Nie mam z nią kontaktu, a jedynie od Wilejkaros, która napisała info na forum, się o tym dowiedziałam.
Nie mam więcej pomysłów :-(

Posted

tylko do jutra...
ale zawsze coś
domek bardzo potrzebnyyyy

napiszę jak jest,jesli ktoś coś wymyśli to chętnie pomogę
mieszkam w Łodzi
mam w domu 2 dorosłe suki znajdy,jak przyprowadziłam te drugą to ta pierwsza się na nią strasznie rzucała...nie wiem jak zareaguje na szczeniaka...jeśli miałabym oddzielić to mogłabym zamknąć go tylko w łazience...
co najgorsze,facet z którym mieszkam nie zgadza się na żaden tymczas ze zdrowego rozsądku...może i ma rację...ale szkoda mi zwierzaka...wiem też,że jakbym powiedziała,że znalazłam na ulicy to by go nie wyrzucił...ale to musiałby być naprawdę krótki tymczas...więc nie wiem czy to dobry pomysł...co myslicie

diladriel dzięki ale to za daleko, jeśli chodzi o krótki tymczas

Posted

Z domkami tymczasowymi problem, ale może tani hotelik? Ja już rano wysyłałam sms-a do Chrupka, ale ona biedna pewnie nie ma juz kasy na hotele. Jakis czas temu odzywał sie do mnie hotelik sms-em (nawet nie wiem skąd mieli mój numer), że oferują dobre warunki (maksymalnie 3-4 psy w domu z ogrodem). Ceny od 10 zł za małego psa. Jesli szczeniak nie jest duży, to może by się załapał na te 10 zł. Jedyny problem to zebranie kasy, no i zawiezienie psa do tego hoteliku. To jest gdzieś ok. 40 km od W-wy, nie dopytywałam sie o dokładną lokalizację, bo nie miałam na raze takiej potrzeby. Jeśli uważacie, że to może być jakiś wyjście, to moge podać namiary ub skontakotować się z osobą prowadzącą ten hotelik i dopytać o szczegóły...
Ja ze swej strony mogę zaoferować na pewno 50 zł miesięcznie na hotelik w razie co.

Posted

chrupek, co Ty na to? jest już ewentualnie 100 zł a szczeniak zawsze ma większe szanse na dom.
koleżanka- awaryjny tymczas jeszcze się nie odzywała. mam nadzieję że psiurek jej nie zamęczyl;)

Posted

Ech, trąba wołowa ze mnie :oops: - zaniżyłam trochę stawkę za hotelik: ceny zaczynają sie od 15 zł, ale może udałoby sie ponegocjować, gdyby od razu sie powiedziało, że piesek na pewno na dłuższy pobyt, a nie tylko na parę dni... W dodatku odległość od W-wy też ma znaczenie: trzeba do psiaka dojeżdżać..
No, ale i tak czekamy najpierw na decyzję Chrupka.

Posted

cześć wszystkim!
jestem przyjaciółką EUNICE, to ja mam chętnych na psiaka, zależy mi żeby jak najszybciej to załatwić, trzeba iść za ciosem, przyszłej właścicielce zdechł pies i potrzebuje nowego ...chrupeeeeek czekaaaaam