Irkowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sasiadka byla na zakupach pod hala mirowska.... przy drzewie stal sobie on , maly szczeniorek , piszczal i trzasl sie jak galareta... ochroniarz mowi : stoi tu od rana , ale nie podchodzilem bo by mnie jeszcze ujeb.... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: odwiazala i zabrala do domu... w domu 2 malych dzieci , agresywna suka , krolik , papugi i kot! pies ma czas do jutra do 15:00 inaczej dzowni po SM bylam zrobic zdjecia , (suka nagrzana , chetnie by go zezarla) , nie ma mozliwosci oddzielenia psow.... dzieciaki mecza malego ... to jakis KOSZMAR!!! pomocy ludzie... Quote
Irkowa Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pomozcie Chrupkowi bo łeb mi odpadnie!!!!!!!!!!!!!!!!:shake: Quote
akucha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 O tej porze??? Neris... Maluch taki uroczy :-( Quote
Brucio Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jakie biedne malenstwo :shake: moge tylko podrzucic .... Quote
asiamm Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 hooop jakim 'człowiekiem' trzeba być żeby wyrzucić na ulicę dziecko (psie czy niepsie.. co za różnica) :shake: Quote
pidzej Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 diegula da odp czy moze go przenocowac ok 12-13 Quote
agusiazet Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Taki piękny, długonogi maluszek!!! Chociaż tymczasowo go przetrzymajcie może coś się wykluje!!! Quote
Irkowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Naprawde nie jest zabawnie!!!! dzwonila kingula (jest wlasnie na dzialce , na ktorej zauwazyla malenka sunieczke 3-4 miesiace stojaca przy drodze , boi sie ze za chwile zostanie z niej mokra plama) :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ja nie wiem co robic , zglupilam.... nikt nie moze pomoc wczorajszemu psiakowi ? :shake: Quote
BIANKA1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No coż . Święta za pasem , a przy okazji świątecznych porządków ludzie wyrzucają co zbędne:mad: Quote
pidzej Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 fak.... czy ta kingula weźmie ta suczke? kuuurde, ja już nie mogę, przynajmniej przez jakiś czas, mama sie wkurzyła od wiecznych niespodzianek:placz: Quote
agusiazet Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pidzej to może ja Cię adoptuję, mnie psie niespodzianki nie przeszkadzają, wprost przeciwnie - uważam, że wspaniale swiadczą o dziecku!! ale ostrzegam, tatuś adopcyjny mysli podobnie jak Twoja mama! Quote
Irkowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 z sunia z dzialek sprawa nie jest latwa rodzina kinguli mowi ze zadnego psa do samochodu nie wezmie bo on napewno ma dom... kama jak wroci napsize wiecej. za tydzien zorganizuje transport i pojade tam...musze tez przez ten czas znalezc dom tymczasowy bo o hoteliku za kase nie mam nawet co śnic! a co z chlopaczkiem szczeniorem ? pojedzie na paluch ? prosze was pomozcie oddam za karme.... Quote
asiamm Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nie wiem na ile to aktualne (post edytowany ostatnio 19 stycznia), ale w wątku Spis Domów Tymczasowych jest coś takiego: martynkao Warszawa dla szczeniaka, ewentualnie dorosła suczka ma własne 2 dorosłe raczej spokojne samce Quote
Irkowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 dzieki asiamm - wyslalam pw do martynkao Quote
Irkowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 kingula zrobila male sledztwo-wie ze sunia "ma dom" ale jaki dom - dajcie spokoj , nikt sie tam niczym nie przejmuje rozjada trudno zaraz cos rozmnozymy i bedzie... maja jeszcze szczeniaka owczarka,suke ktorą bedą kryć i szczeniaka cane corso ktory cale zycie mieszka w piwnicy!!!!!! Quote
pidzej Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 maja jeszcze szczeniaka owczarka,suke ktorą bedą kryć i szczeniaka cane corso ktory cale zycie mieszka w piwnicy!!!!!! przecież z tym też trzeba coś zrobic! lepsze schronisko niż piwnica Quote
Irkowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 przecież z tym też trzeba coś zrobic! lepsze schronisko niż piwnica ha , zeby to bylo takie proste! Quote
Kasiek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Podnosze szczeniorka!!! Jeszcze dzis potrzbuje domku!!!!!!!!!! Quote
pidzej Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 czemu tu taki mały ruch?:-( szczeniakowi grozi schronisko za 3 godziny!:shake: potrzebny cud... ja parę dni temu obdzwoniłam pól dogo, ludzi którzy oferują DT i nic..dla poprzedniego szczeniora- Cyganka jemu trafił się hotel ale Chrupek nie ma już kasy na następnego DT potrzebny, jakiś taniutki pomóżcie Quote
Recommended Posts