agat21 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 O rany, jak dobrze!! Miał wiele szczęścia psisko! :loveu: Quote
Irkowa Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 wlasnie mialam do Ciebie Agatko kochana pisac smsa :) musimy sie spotkac,moze pomozesz mi przewiezc karme dla liskowej? musze zakupic specjalna Hillsa gdyz panna tylko po tym nie ma wymiotow i biegunki :shake: ech...ale co zrobic... Quote
Irkowa Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 psiak pojechal do nowego domu... za tydzien jade go odwiedzic,,,, po psiaka przyjechala glowna opiekunka (mloda dziewczyna)z tatą i 2 kolezankami.. maly byl bardzo zestresowany , wtulal sie w Asie ktora dala mu schronienie , nie chcial isc :-( Asi zrobilo sie bardzo przykro , biedna plakala , przywiazala sie do malca... Pojedziemy razem Go odwiedzić.... Asiu dzieki wielkie za pomoc , pidzej Tobie tez:) bez Ciebie by sie nie udalo! a Tobie Maluszku najlepszego!!!!!!!!!!! jakby co to dzwon , a przyjade po Ciebie...nic sie nie martw ' A Ty Asiu usmiechnij sie , wieczorem do nich zadzwonie... Quote
agat21 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Chrupciu, ja bardzo chętnie przewiozę tę karmę, ale dzisiaj, jeśli Ci pasuje, bo jutro rano wyjeżdżam na tydzień i będę z powrotem dopiero za tydzień w poniedziałek :shake: Quote
Irkowa Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 dzisiaj odpada , musze jeszcze pieniadze zorganizowac :oops: Quote
nygus&yalla Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Chrupku! będę mam nadzieję widywać psiaka choć nie mieszkam w bezpośrednim sąsiedztwie z jego nową panią...będę trzymać rękę na pulsie. Mam nadzieję, że będzie miał dobrze w nowym domku. Ja sama jako nastolatka nie do końca zawsze perfekcyjnie zajmowałam się swymi psiakami ale dajmy młodym szansę...buziak dla wszystkich dogomaniaków! Quote
nygus&yalla Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aha! Jak zwykle zapomniałam :P Droga tymczasowa właścicielko malucha, dodatkowe całusy dla Ciebie. Wyobrażam sobie co czułaś oddając psiaka. Trzymaj się! Quote
pidzej Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 piszę za Chrupka- szczenior nazywa się Lucky, ma się dobrze, nie jest taki bojaźliwy jak na początku, wręcz szaleje. Myślę, że można przenieść:) Quote
Irkowa Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 dzieki pidzej.... zdecydowanie mozna przeniesc sa w nim zakochani ... szczenior w nich tez ;) super ze tak szybko sie udalo... jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc.. . Quote
Recommended Posts