Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeezuu jaki to piękny pies!!! Oby jego nowa rodzina była na jego miarę.... w sensie dobroci i radości bo to nawet ze zdjeć przez niego przemawia....

przepraszam że ja tak mało optymistycznie ale kocham te psy (ONki) jak mało co na świecie - i jest mi czasem zle jak widze jak ludzie je traktuja (bo najbardziej popularne w sumie) i jak nie potrafią się z nimi dogadać....

moje trzy sie tu wlasnie prężą - tez czasem nie ze wszystkimi mogę dogadać :razz: , ale ja wiem, żeby nei wiem co ich nie skrzywdzę inigdy nie zostawię póki ja żyję... nawet polisy mam dla nich - chociaż nie wszystkie trzy rodowodowe, ani piękne..:cool1:
ech przepraszam za offa - taka jestem zawsze jakoś nieufna - ale żeby nie było JA STRASZNIE SIE CIESZE ZE SZEFUNCIO MA DOMEK I ZYCZE JEMU I JEGO WLAŚCICIELOM SAMYCH RADOSNYCH CHWIL!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Jak u was wygląda ze sprawdzaniem domów adopcyjnych? I dowozó?Pytam, ponieważ miałam telefon w sprawie mojego psa, który był u mnie na tymczasie, ale juz został adoptowany. Pan zainteresował sie On-kami, więc wysłałam mu kilka zdjęc, wasze wilki bardzo mu sie spodobały, ale po ostatnim meilu, przekazuję sprawę, bo ja bym mu psa nie oddała do adopcji, ale sprawdzcie to, proszę:
Pan pisze:
witam!!
zdjęcia tych wilczórków doszły i jeszcze innych dwuch dziękuje.Ten piesek z nowego Sącz mnie nie interesuje.Byłbym zainteresowany jednym z tych dwuch wilczórków!!czy to sa psy czy suki??
gdybym sie zdecydował go wziąśc jaka jest procedura i co z dowieziemiem go do Nowego Sącza.??Chciałbym się jeszcze zapytać gdy bym jusz go miał to np:po roku czy puźniej mógłbym go oddać komuś innemu pod dobra opiekę??

Pozdrawiam i czekam na odpowiedx!

Meil: [email protected]

Pan jest z okolic Nowego Sącza. Proszę, uważajcie!

Posted

[quote name='aisaK']Jak u was wygląda ze sprawdzaniem domów adopcyjnych? I dowozó?Pytam, ponieważ miałam telefon w sprawie mojego psa, który był u mnie na tymczasie, ale juz został adoptowany. Pan zainteresował sie On-kami, więc wysłałam mu kilka zdjęc, wasze wilki bardzo mu sie spodobały, ale po ostatnim meilu, przekazuję sprawę, bo ja bym mu psa nie oddała do adopcji, ale sprawdzcie to, proszę:
Pan pisze:
witam!!
zdjęcia tych wilczórków doszły i jeszcze innych dwuch dziękuje.Ten piesek z nowego Sącz mnie nie interesuje.Byłbym zainteresowany jednym z tych dwuch wilczórków!!czy to sa psy czy suki??
gdybym sie zdecydował go wziąśc jaka jest procedura i co z dowieziemiem go do Nowego Sącza.??Chciałbym się jeszcze zapytać gdy bym jusz go miał to np:po roku czy puźniej mógłbym go oddać komuś innemu pod dobra opiekę??

Pozdrawiam i czekam na odpowiedx!

Meil: [email protected]

Pan jest z okolic Nowego Sącza. Proszę, uważajcie!

dziekujemy za informacje - postaram się do jutra jakos odpowiedzieć ;)
nic się nie martw aisaK:loveu: od nas psa nie dostaje sie bez sprawdzenia i powiem tak juz sam mail i jego treśc w moich oczach go dyskwalifikuje jako przyszłego właściciela psa i druga rzecz u nas trzeba po psa się pofatygować osobiście o zadnym doworzeniu nie ma mowy :shake:

a poza tym na szczęscie dla młodziaków jest duże zainteresowanie nimi czyli jest szansa , że trafia dobrze .One juz przeszły swoje w życiu i najgorszą dla nich sprawą było by jakby ktos znowu po roku je oddał :-(
to nie wchodzi w rachubę :shake: . Teraz wszyscy pracuja nad tym zeby ich nauczyc zaufania do człowieka .I jak juz zaufają to musi to byc na zawsze dom i człowiek .

Posted

Juz czeka tylko jeden ;)

Mundek pomaszerował do swojego domu :multi: :multi: :multi: :multi:

ale najpierw musiał to przemysleć :evil_lol:

zapoznać sie z Panem :lol:

poradzic sie ukochanej Cioci :loveu:

no i wreszcie sie zdecydował .............jadę :p

Posted

[quote name='k_c']W schronisku w Rzeszowie jeszcze czekają na domki dwa piękne ON'ki :loveu:

juz nie dwa tylko JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUNDO pojechał dzis do nowego Domku .... naprawde swietny domek , swietni Ludzie, konkretni, i baarzo zauroczeni Mudokiem:) nie mógł lepiej sobie wymarzyc nasza Dziamruszka:) to dla Ciebie Slonko na " nowej drodze życia" :buzi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

TERAZ JUż TYLKO MORUSEK SZUKA IDEALNEGO DOMKU I IDEALNEJ MIłOśćI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bluepaw:

Posted

mam wiadomośc z ostatniej chwili z domku Mundkowego :eviltong:

mądry piesek upodobał sobie swoja pania i chodzi za nią krok w krok
nawet do łazienki :evil_lol: i podlizuje się jej strasznie :eviltong:

a pan sie cieszy z tego ogromnie bo pancia wczoraj troche się obawiała takiego dużego szczeniaczka :diabloti: w domu ........
ale wyglada na to że Mundzio zyska jej względy i to szybko - cwaniak jeden :loveu:

teraz jeszcze Morusek potrzebuje dobrego domu !!!

Posted

a nasz poszukiwacz domu MORUSEK wygląda tak :

siedzi z małoletnia sunia owczarka i bardzo chce się z nia bawic

to jest wspaniały psiak i juz nie jest wystraszony jak na początku :evil_lol: