k_c Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ewatr napisał(a):takie wiesci z nowych domów to balsam dla duszy opiekunów i wolontariszy oby częsciej :multi: :multi: Masz racje Ewuś jak sie czyta takie wieści o piesku którego znasz i wiesz ile wycierpiał i w jakim stanie trafił do schroniska to aż się z radości można :placz: że jego los tak sie odmienił mam nadzieje że częściej będziemy dostawać takie wieści :multi::multi::multi: Quote
GuniaP Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dzisiaj nasz ostatni onek Morus znalazł dom, pojechał aż do Piaseczna :multi: Quote
matinestka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 vivat!!!!!!! vivat !!! HAPPY END CAłEJ TRóJKI !!!!!!! aż się wzruszyłam :oops: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Serce się raduje :cunao: :cunao: :cunao: CHłOPAKI :buzi: :buzi: :buzi: x3 po 3 :D hihihi :bluepaw: Quote
k_c Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 CUDOWNE WIEśCI :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: DUżO SZCZęśCIA kOCHANE łOBUZIAKI W NOWYCH DOMKACH :loveu: Quote
Aggie Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 oo to obok mnie... :loveu: jakbuy co to moge zawsze podjechac i na Moruska zerknac :razz: a jakies info od Rexa byly???? Quote
g_o_n_i_a Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Chlopaki!! Duzo szczescia w nowych domkach!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
k_c Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Państwo od Fredzia (Mundzia) jak obiecali tak wysłali nam zdjęcia. Zobaczcie jak żyje jeden z trzech naszych muszkieterów :eviltong: Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jaki szeroki usmiech :loveu: ale psiak dobrze trafił i widac Panią ujal za serce cwaniak jeden :p K-C a gdzieś Ty była jak Ciebie nie było - normalnie tęsknić juz zaczęłam :) Quote
Recommended Posts