Aggie Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie mogę uwierzyć że takie 3 MŁODE I PIEKNE psy są jeszcze w schronie???? czy one są na owczarku? czy one są wykastrowane? takie piękne to wrecz ideał dla handlarzy i pseusohodowców Czy ONE MAJA ALLEGRO??? Quote
ewatr Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sa na Owczarku i na psach .pl :lol: allegro nie mają :shake: wykasktorane nie są , dwa z nich to jeszcze szczeniaki .......... Quote
olifka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A On'ki trafiły 5 marca do schroniska... Hop po domki! 5 marca? W moje imieniny... Kiedy ja się cieszyłam z imienin psiaki przeżywały najgorszy dzień w swoim życiu. Cudaki na górę! Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 w gore....!!!! piekne pieski!!! komu ONka?? ale dajemy 3 w komplecie!!! Quote
k_c Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 kaLOlina napisał(a):w gore....!!!! piekne pieski!!! komu ONka?? ale dajemy 3 w komplecie!!! Jeżeli ktoś zechce to nawet jednego można wziąć i :loveu: Quote
ewatr Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 juz mają Allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=183979888 szukać chłopaki domów ! Quote
k_c Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='ewatr']juz mają Allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=183979888 szukać chłopaki domów ! Ewatr SSSSSSSUUUUUUUUPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRR:laola: ale już masz wprawę w aukcjach na allegro :loveu: Quote
ewatr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 k_c napisał(a):Ewatr SSSSSSSUUUUUUUUPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRR ale już masz wprawę w aukcjach na allegro :loveu: staram się :eviltong: hopajcie chłopcy !!! pisał do mnie juz jeden pan zaintresowany jednym z onków ale chciał żebym sprawdziła jak one sie zachowuja do pawi i innego domowego ptactwa :hmmmm: Quote
ewatr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kaLOlina napisał(a):haha a jak masz to sprawdzic?? dobre pytanie ;) paw to jeszcze mało :eviltong: najlepsi sa ludzie jak chcą dokładnych informacji jak pies zachowuje sie do dzieci np.rocznych albo 3 letnich / chyba przy schronisku trzeba założyc żłobek to moze przez siatkę chociaż byśmy obserwowali zachowania zwierząt / :oops: Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 haha a kto da dzieci doswiadczalne?? ;) dlatego czesto DT jest potrzebne... Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Pawie? :o To moze być ciekawe :evil_lol: Hops! Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 MAX przywódca przed chwila pojechał do domu państwo byli nim zachwyceni a on mało nas wszystkich nie zalizał z radości taki to wdzięczny i wspaniały pies Maxiu szczęścia w nowy domu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: Quote
olifka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Super !!! :laola::laola: Maxiu dużo szczęscia w nowym domku życzę ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Super :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 myśle , że zdjęcia chętnie zobaczycie jak Max zapoznawał się z nową sytuacja ;) na początku było Grzesiu gdzie jesteś :eviltong: / Grzesiu czyli ukochany opiekun Maxa przez ostatni miesiąc :lol: / Grzesiu nie zostawiaj Maxia !!!;) no dobra........ szefostwo woła trzeba gonić :p setImgWidth(); ostatnie wskazówki na nowe zycie i nowa obróżka :cool3: i jestem juz Wasz :loveu: idziemy do domu :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts