g_o_n_i_a Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Hops!! Być moze jeden ON'ek pojedzie do domku, do Zwięczycy! Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Przepraszam, Dogo nie działało i nie mialam jak odpisać. Psiaki nadal są w schronisku. Czują się coraz lepiej. Teraz już WSZYSTKIE są roździelone i dzięki temu jakoś chętniej do ludzi podchodzą, są badzreij ufne - to akurat w przypadku braci. Max (szef) mieszka z innym psiakiem, ziadziusiem, diogaduje sie z nim bez problemu. Nadal jest wesolym Misiakiem. Tylko gdzie są ODPOPWIEDNIE domki? :( Quote
ewatr Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a to Mundek na spacerku z opiekunem biegał po wybiegu dopóki nie zobaczył ludzi po drugiej stronie siatki wtedy stanął i bardzo uważnie nam sie przyglądał :lol: Quote
k_c Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Trzy pysie do góry ja potem wkleje kilka waszych fotek Quote
k_c Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no to dobra nie ma co się obijać tylko na pierwszą stronę wskakują trzy piękności A więc 1. MUNDEK Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Śliczne zdjęcia Kinguś :multi: A Maxio cudny :loveu: Quote
k_c Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Śliczne zdjęcia Kinguś :multi: A Maxio cudny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Masz racje g_o_n_i_a Maxiu jest cudowny i strasznie miziasty uwielbia się przytulać Quote
beka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jak ja Wam zazdroszcze że możecie je wymiziać... Zabrałabym wszystkie gdybym mogła.. Quote
k_c Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 beka napisał(a):Jak ja Wam zazdroszcze że możecie je wymiziać... Zabrałabym wszystkie gdybym mogła.. beka następnym razem wymiziam je też od Ciebie ;) Quote
k_c Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no nie wierze że takie cuda jeszcze w schronisku siedzą :shake: Quote
olifka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cudaki jeszcze w schronisku? :( Takie śliczne psiaki... Miłośnicy ONków taka szansa :) Quote
olala86 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 psiaki są pięęękne ehhh gdybym tylko mogła pozwolić sobie na tak dużego psa niewachałabym sie niewiem czy to one ale pod koniec lutego byłam w rzeszowie i jak zwykle wybrałam sie na psi rynek w sobote i widziałam takie same psy miał je jakiś chandlarz na sprzedaż za 150 zł był jeszcze pies w typie rudego goldena ale niewiem czy to tesame psy bo ONki ogułem są podobne do siebie ale jak te zobaczyłam odrazu pomyślałam otych onkach na pchlim targu w sobote Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A On'ki trafiły 5 marca do schroniska... Hop po domki! Quote
Recommended Posts