g_o_n_i_a Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Super wieści! :multi: Jeszcze Morusek, hops! Quote
matinestka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Morusek .. nikt się w Tobie nie zakocha jak tak daleko będziesz spacerował :( :bluepaw: Quote
k_c Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 śliczny ON'ek pośpieszcie się bo z trzech został już tylko jeden .... nie ma na co czekać trzeba adoptować ślicznego Moruska :loveu: Quote
ewatr Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 taki pogodny i zabawowy ;) chłopak i bez domu ? Quote
aisaK Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jaki taniec :lol: Wspaniałe psiko! Ahhh, jakbym miała ogród....:roll: Znajdz najlepszy domek, słodziaku! Quote
k_c Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ewatr ale śliczne zdjęcie :loveu: Tańcowały dwa ..................... śłodziaki :lol: ...... do wzięcia:multi: Quote
matinestka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 MORSEK!!!!!!!!!!!! oby to "prawie" jak w domu czym predzej przeistoczyło sie w : JUż W dOMU :( :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='k_c']PRAWIE jak..... we własnym domku :-( no fajnie w tym schronisku ............ ale nie przesadzajmy ;) gdzie ten ludż ????? / K_c zdjecie cudo :multi: / Quote
k_c Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ewatr napisał(a):no fajnie w tym schronisku ............ ale nie przesadzajmy ;) gdzie ten ludż ????? no właśnie "PRAWIE" robi wielką róznicę :-( Ludziu Ludziu szukamy Cię bo piesek tęskni za domkiem Quote
matinestka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Morusku, tak pięknie Słonko grzeje.. niech w końcu wyciągnie i do Ciebie promyczek Szczęscia........:buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 dodałam do allegro te tańczące zdjęcia Moruska i to na budzie bo jest boskie :loveu: juz 1400 osób ogladnęło owczarki i maja 13 obserwatorów :p jak teraz szczeniak domu nie znajdzie to ja już zwątpię w ludzki gust :eviltong: Quote
matinestka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Moruniu ....oby jeszcze tylko chwilka dzieliła Cie od spotkania ze swoim Panem Ukochanym :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 drogie Ciocie Morus już jest na walizkach ;) i czeka na swoich nowych państwa konczymy szukanie mu domu juz tylko kilka chwil dzieli go od wyjazdu :multi: czyli wszystkie 3 - onki szczęsliwie w nowych domach :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
matinestka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='ewatr']drogie Ciocie Morus już jest na walizkach ;) i czeka na swoich nowych państwa konczymy szukanie mu domu juz tylko kilka chwil dzieli go od wyjazdu :multi: czyli wszystkie 3 - onki szczęsliwie w nowych domach :multi: :multi: :multi: :multi: ????????????????????????????????????????????????????????????????????:crazyeye: :bluepaw: Quote
Becia66 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hurrra !!!:multi: :multi: :multi: Ewatr ,zdradz proszę coś więcej :multi: :multi: :multi: . Quote
k_c Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ewatr ale super wieści :multi::multi::multi::multi: ja też mam bardzo dobre informację od Mundka który teraz nazywa sie Fred :loveu: Jego Pani była tak miła że napisała do nas :loveu:.... a co dokładnie to poczytajcie poniżej :eviltong: "........................................................................................................ Fredziu jest nad podziw wyjątkowo pojętnym,posłusznym i wdzięcznym pieskiem.W pirwszuch chwilach pobytu u nas był rzeczywiscie nieufny i bał sie wszystkiego.Dzisiaj juz widac, zaczyna rozumiec że jest u siebie.Mnie codziennie odprowadza do pracy a zostaje z meżem i czeka na mnie.Chodzi przy nodze i nie ciągnie smyczy co jak na tak młodego psa jest godne podziwu.Zaczyna miec zaufanie do ludzi,nie szczeka z byle powodu a wizyta rodziny nie zrobiła na nim żadnego wrażenia, został pupilem wszystkich.Jest już wesoły,wszystko go interesuje a co ważne inne zwierzęta go nie obchodzą.Budzi nas rano zimnym noskiem i ogromnie sie cieszy jak oboje z mężem wstajemy i wychodzimy z nim na dwór. Po kąpieli jak idę spać, Fredzio ciągnie swojego pana sprzed TV do sypialni a sam układa sie na kocu w swoim kącie w przdpokoju i zasypia jak dziecko. Naszym zaskoczeniem jest że nic nie gryzie, w zachowaniu taki jak pies po PT,a jego dostojeństwo jest zaskakujące.To bardzo myślący piesek.Mąż twierdzi że takiego psa nie widział nigdy,a ma w tym doświadczenie.Fredzio uwielbia jeździć autem i jest ciekawy świata. W tej chwili leży przy mnie i obserwuje jak piszę do Was. Serdecznie pozdrawiam Panią i wszystkich Opiekunów oraz Pracowników KUNDELKA. ....................................................................................................." Quote
matinestka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ulalalla Mundziu vel. Fred ja wiedziałam że tak będzię!!!!!!!! wiedziałam że TY jesteś nadzwyczaj inteligentnym pieskiem :loveu: i wcale się nie dziwie że tak opętałeś serca swych nowych Państwa ..... wcale a wcale..... i dumna twoja cioteczka jest ze taki porządny z Ciebie piesek i taki grzeczny :loveu: Dziamruszko TY moja :buzi: :buzi: :buzi: ...... takie wiadomości niezwykle budują :oops: a co z Moruskiem????? Ewus????? bo ja zaraz jajo zniosę!!!!!!!!!!!!!!!:oops: :eviltong: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 becia66 napisał(a):Hurrra !!!:multi: :multi: :multi: Ewatr ,zdradz proszę coś więcej :multi: :multi: :multi: . wiecej to będzie jak się sama dowiem :evil_lol: na razie kazali mi sciągnąć chłopaka z aukcji bo do domu jedzie :multi: Quote
olifka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No kochane chłopaki wkoncu sie doczekały:loveu: Quote
ewatr Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='k_c'] "........................................................................................................ Fredziu jest nad podziw wyjątkowo pojętnym,posłusznym i wdzięcznym pieskiem.W pirwszuch chwilach pobytu u nas był rzeczywiscie nieufny i bał sie wszystkiego.Dzisiaj juz widac, zaczyna rozumiec że jest u siebie.Mnie codziennie odprowadza do pracy a zostaje z meżem i czeka na mnie.Chodzi przy nodze i nie ciągnie smyczy co jak na tak młodego psa jest godne podziwu.Zaczyna miec zaufanie do ludzi,nie szczeka z byle powodu a wizyta rodziny nie zrobiła na nim żadnego wrażenia, został pupilem wszystkich.Jest już wesoły,wszystko go interesuje a co ważne inne zwierzęta go nie obchodzą.Budzi nas rano zimnym noskiem i ogromnie sie cieszy jak oboje z mężem wstajemy i wychodzimy z nim na dwór. Po kąpieli jak idę spać, Fredzio ciągnie swojego pana sprzed TV do sypialni a sam układa sie na kocu w swoim kącie w przdpokoju i zasypia jak dziecko. Naszym zaskoczeniem jest że nic nie gryzie, w zachowaniu taki jak pies po PT,a jego dostojeństwo jest zaskakujące.To bardzo myślący piesek.Mąż twierdzi że takiego psa nie widział nigdy,a ma w tym doświadczenie.Fredzio uwielbia jeździć autem i jest ciekawy świata. W tej chwili leży przy mnie i obserwuje jak piszę do Was. Serdecznie pozdrawiam Panią i wszystkich Opiekunów oraz Pracowników KUNDELKA. ....................................................................................................." takie wiesci z nowych domów to balsam dla duszy opiekunów i wolontariszy oby częsciej :multi: :multi: a swoja droga jakie te psy sa inteligentne tyle miesiecy bez kontaktu z człowiekiem a dobrze wie jak zawładnąć ich sercem :loveu: Quote
Recommended Posts