Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Klaudus__']Kochani mamy w punkcie full...
Przez ostatnie dni przybyło nam 6 psiaków... :roll:
Zero pustych miejsc...

Klaudus, wklejcie tu te psiaki. Czy one są na fb? Pozakładam im wątki jak są zdjęcia.

Posted

[quote name='Klaudus__']Kochani mamy w punkcie full...
Przez ostatnie dni przybyło nam 6 psiaków... :roll:
Zero pustych miejsc...

Koszmar, co ci ludzie wyrabiają, odechciewa się żyć.

Posted

O jednego psiaka w schronie mniej. Od dzisiaj Fiona mieszka w DS w Katowicach.

A w Punkcie masakra:-(.....przepełnienie:-(......biedactwa marzną:-(.....

Fiona została podwójnie zabezpieczona przez Olę - w szelki, obrożę i dwie smycze. Mam nadzieję, że nie ucieknie. Do dyspozycji ma duży ogród, a za płotem las......

A to nowi, super przyjaźnie nastawieni kumple. Jest jeszcze całą gromadka kotów.....:)

Posted

[quote name='Lobaria']Też nie możesz spać....[/QUOTE]
Elu ja przez te psie tragedie nie mogę oka zmrużyć...Umierałam całą drogę co ze szczeniaczkami....:(
Mam nadzieję,że choć budy udało się ocieplić.

Posted

W wątku "kupie, sprzedam" ktoś chce oddac dla potrzebujacego psiaka, jakąś narzutę, ubranko dla małego psiaka, wielkości Spajcia i smycz flexi. Chce tez podarować fanty na bazarek. Wysłalam pw z prośbą o podarowanie tych rzeczy Fyndacji.

Posted

[quote name='beta ata']W wątku "kupie, sprzedam" ktoś chce oddac dla potrzebujacego psiaka, jakąś narzutę, ubranko dla małego psiaka, wielkości Spajcia i smycz flexi. Chce tez podarować fanty na bazarek. Wysłalam pw z prośbą o podarowanie tych rzeczy Fyndacji.[/QUOTE]

Dzięki wielkie!

Posted

[quote name='beta ata']W wątku "kupie, sprzedam" ktoś chce oddac dla potrzebujacego psiaka, jakąś narzutę, ubranko dla małego psiaka, wielkości Spajcia i smycz flexi. Chce tez podarować fanty na bazarek. Wysłalam pw z prośbą o podarowanie tych rzeczy Fyndacji.

Dziękujemy!!!

A w Punkcie jak to w Punkcie zimno i psów dużo.
Laro - dasz radę założyć wątki?

PRINCESKA
Młoda i niestety zadziorna do innych psów sunia. Ale za to niezwykła przylepa do człowieka. Dałaby się pokroić za chwilę uwagi. Ślicznie spaceruje na smyczy trzymając się nogi opiekuna.

SALEM
Młody, ok roczny pies średniej wielkości. Wulkan energii. Strasznie kombinuje jak się wydostać z kojca :)
Okropny kasanova do dziewczyn. Nie sprawdzony w stosunku do samców.

TRISZKA
Zachowuje się jak dzidzia. Może mieć ok roku. Człowiek to jej miłość :) Bardzo cicha i grzeczna suczynka.

RESZTA WKRÓTCE.

Posted

[quote name='beta ata']W wątku "kupie, sprzedam" ktoś chce oddac dla potrzebujacego psiaka, jakąś narzutę, ubranko dla małego psiaka, wielkości Spajcia i smycz flexi. Chce tez podarować fanty na bazarek. Wysłalam pw z prośbą o podarowanie tych rzeczy Fyndacji.[/QUOTE]

Niestety, okazalo się, że tuż przed moim pw te rzeczy zostałe juz obiecane komu innemu.