Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ileż to razy zaglądałam do wątku i patrzyłam na Skorka...

Cicho mu życzylam wszystkiego co dobre..
Tym bardziej boli to że odszedł.
Ulv trzymaj się...

Posted

Ulv nie wiń się naprawde to nie twoja wina że on zgasł.
W taką pogodę wszyscy sercowcy się źle czuje (widzę to po mojej Sabrze).
Bez względu na to czy byś wróciła wcześniej czy nie pewnie by się tak stało.......
On do końca nie był sam odszedł wspierany przez Pałka i Akse......
Uszy do góry. Zrobiłaś dla Niego bardzo bardzo dużo gdyby nie Ty to on odszedł by gdzieś w samotności na ulicy lub zabity przez samochód.

SKOREK Śpij spokojnie [COLOR=Yellow][B](*)(*){*}{*}
[*]
[*][/B][/COLOR]

Posted

Biedny Skoreczek
[*]
[*]
[*]

Trzymaj się Magda!!!! Przykro mi:-( I nie wiń siebie - równie dobrze mogło sie to stac jak byłas na zajeciach, podczas snu w nocy..w każdej chwili - nadszedł jego czas po prostu...

Posted

Tak bardzo chciałam,żebyś napisała,że Skoreczek już zdrowy i nie kaszle...
Już jest zdrowy i nie kaszle, tylko pomaszerował za TM....
Trzymaj się Ulv, wiem,że Ci ciężko,ale pamiętaj,że to co ofiarowałaś Skoreczkowi przez ostatnie miesiące jego zycia jest bezcenne...

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8125920ae89d035c][IMG]http://images22.fotosik.pl/145/8125920ae89d035cm.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Magduś Skorson szczęśliwie biega z innymi psiakami po niebiańskich łąkach

nie zawsze mozemy być przy śmierci naszych psiaków

czasami wybierają właśnie taki moment na przejście na drugą stronę właśnie wtedy kiedy nas nie ma w pobliżu

Skor do zobaczenia na ktorejś chmurce (*)

Posted

Skorku słoneczko malutkie miałeś dużo szczęścia że na Twojej drodze staneła Ulv dzięki Niej byłeś taki szczęśliwy , odeszłeś kochany , i zawsze będziemy o Tobie pamiętać
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/73/4cfb2bd642cbaed1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dziękuję Wam wszystkim....

J awiem, że on już był stary jak świat, że był chory na mnóstwo rzeczy... ale był też przecież silny i twardy... tyle wytrzymał... Nie spodziewałam się, że tak szybko sie pożegna:-(

Teraz już śpi, obok Mili, w pieknym, jasnym lesie... właśnie zakwitają nad nimi lipy... mój mały, dzielny akrobata:-(

Posted

[FONT=Arial Black][COLOR=black]==SKOREK bądż szczęśliwy tam gdzie poszedłeś.....[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black] A TOBIE ULV ....najgłębsze wyrazy współczucia....Trzymaj się....:placz: [/FONT]

Posted

wysypał się na drogę nieszczęść worek
wypadł z niego również Skorek

na chwilę Skorka dojrzał Psi Bóg
choć Skorek nie bardzo widzieć Go mógł

więc nie widząc poszedł Skorek na wprost
a tam był tylko Tęczowy Most

Posted

Skorek słonko (*) byłeś najbardziej nieobliczalny ze wszystkich znanych mi psich emerytów. Pewnie za TM, gdzie sił nie brakuje i choroby nie dokuczają, zrobisz małą rewolucję.

Dziękuję ULV

Posted

[quote name='ulvhedinn']To sie stało za szybko:placz: przecież jeszcze mogło być nam tak dobrze razem... Dlaczego dostał tak mało czasu?

On był taki malutki, bezbronny... tak bardzo chciałam, żeby sobie jeszcze pozył szczęśliwy... bo tak pięknie umiał się cieszyć wszystkim- kościa, jedzonkiem, trawą, słoneczkiem... tak uroczo witał się, kiedy wracałam do domu, tak bardzo zawsze się z tego cieszył. A dziś nie zdążyłam... bo mi się nie chciało ruszyć szybciej od ciotki do domowych obowiązków. Nie ochroniłam malutkiego przyjaciela. Nawet nie było mnie przy nim, kiedy odchodził...

Przepraszam Skoreczku....[/quote]

On na pewno zrobił to specjalnie, nie chciał żebyś cierpiała jeszcze mocniej...bo najgorsza jest bezsilność, gdy przyjaciel odchodzi....:-( Trzymaj się ULV

Posted

Ulv nie wiem, czy to choć trochę Cię pocieszy ale przeczytaj sobie ten wierszyk, który napisałam jak odeszła moja życiowa psia miłość...mi pomogło...wyciszyło...dało nadzieję i tego Tobie życzę:

[B]Pamięć...

[/B][I]Ci co odchodza wciąż żyją w nas...
w naszych wspomnieniach...tam jest ich czas...
a w nas choć smutek i ból ogromny...
to przekonanie jest też niezłomne...
że to nie koniec, że przyjdzie pora...
kiedy rozzstania nadejdzie kres...
przybiegnie do nas ta doża sfora...
nie będzie bólu, nie będzie łez...

Oni czekają i my czekamy...
nadzieję w sercu ogromną mamy...
że tam ... w przestworzach, gdzie dziś biegają...
same radości i kości mają...
że już nie cierpią...uważnie patrzą...
kiedyś na pewno nas znów zobaczą.[/I]

Posted

Nic nie wiedziałam :-( :-( :-( :-( :-(
Łzy zalewają oczy.
Tyle słów już powiedzianych, tyle oczu zapłakanych:placz:
[COLOR=darkorchid]Skoreczku[/COLOR], kochane maleństwo, bądź szczęśliwy w Waszym Raju .
Magdo, tak trudno dobrać słowa .....
Dziekuję za [COLOR=red]Miłość [/COLOR]do Skorusia.

[COLOR=red][/COLOR]

Posted

W tej śmierci najpiękniejsze jest to , że Skoruś odszedł we własnym domu, na swoim posłaniu, wśród przyjaciół, odszedł sam, bez pomocy(o której decyzja byłaby bardzo trudna).O taką śmierć można prosić.