Shilah Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Elizusiek']a teraz pare zdjęć z serii "aport" rozgrzewka przed aportem-praw,lewa,prawa.... aport myszki za ogonek aport kosteczki ;) aport ulubionej poduszeczki :) aport przyszłej obroży bo jest jeszcze duuuużżżo za duża :lol: a poza tym to sie strasznie ciesze bo Moskowi dzisiaj zaczęły stawać uszka :) budze sie a tu Mosek ze stojącymi uszkami :loveu: Witajcie, tu Wasze Prosiaczki :evil_lol:.. Boziu cóż za maleństwo .. :loveu: My chcemy spowrotem małego szczeniaczka ..:errrr: Oczywiście takiego jakim był Gizmo ( szalony i słodki ) bo teraz to juz młodzieniaszek :cool3: z niego. Gratulujemy, że uchole poszły w " górę " :laugh2_2: ( u nas też były kłapciochy przez jakiś czas ) Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Shilah']Witajcie, tu Wasze Prosiaczki :evil_lol:.. Boziu cóż za maleństwo .. :loveu: My chcemy spowrotem małego szczeniaczka ..:errrr: Oczywiście takiego jakim był Gizmo ( szalony i słodki ) bo teraz to juz młodzieniaszek :cool3: z niego. Gratulujemy, że uchole poszły w " górę " :laugh2_2: ( u nas też były kłapciochy przez jakiś czas ) szczeniaczki są słodkie,ale za to teraz masz kawalera do wzięcia:evil_lol: a z ucholków jestesmy straaaaasznie dumni:multi: ;) Quote
Shilah Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Tak , zgadzam się to kawaler do wzięcia :loveu: ( choć jeszcze bardzo młodziutki to bardzo chciałby mieć już dziewczynkę ) -lubi wykorzystywać :oops: wielką poduszkę z salonu .. :diabloti: -u mojej babci podrywa pinczerke miniaturke ( hmmm... czasem myślę że to pinczer sredni sądząc po wadze ) [SIZE=2]W okolicy niestety sami koledzy: w sąsiednim domku Dino- sznaucer olbrzym ( [SIZE=1]lubię go bardzo) dalej kolega briard ( czasem na mnie szczeka, ale i tak to mój funfel ), następnie buldog fancuski, ( hmmm... trochę sie ślini i chrapie noskiem, ale i tak zabawa z nim to sama przyjemność ) P.S. czekamy na wspólne zdjęcia Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witaj Elizusek:multi: dopiero teraz zobaczyłam że masz galerie:roll: ale za to jaką piękną :loveu: ...śliczne zwierzątka:loveu: Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 slodki spioszek taki maly i taki duzy sznuek niesie :) hihih kochane malenstwo gratulujemy stojacych uszek :) a co tam u starszego rodzenstwa?? Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Shilah']Tak , zgadzam się to kawaler do wzięcia :loveu: ( choć jeszcze bardzo młodziutki to bardzo chciałby mieć już dziewczynkę ) -lubi wykorzystywać :oops: wielką poduszkę z salonu .. :diabloti: -u mojej babci podrywa pinczerke miniaturke ( hmmm... czasem myślę że to pinczer sredni sądząc po wadze ) [SIZE=2]W okolicy niestety sami koledzy: w sąsiednim domku Dino- sznaucer olbrzym ( [SIZE=1]lubię go bardzo) dalej kolega briard ( czasem na mnie szczeka, ale i tak to mój funfel ), następnie buldog fancuski, ( hmmm... trochę sie ślini i chrapie noskiem, ale i tak zabawa z nim to sama przyjemność ) P.S. czekamy na wspólne zdjęcia Mose wykorzystuje wszystkie maskotki i lubi przyklejać sie też do nogi Kary :evil_lol: Moj mały nie ma tylu kolegów i czasami kotce brakuje do niego cierpliwości bo strasznie jej dokucza :loveu: a jezeli chodzi o buldożka francuskiego to troche slinki spaja zabawe :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Witaj Elizusek:multi: dopiero teraz zobaczyłam że masz galerie:roll: ale za to jaką piękną :loveu: ...śliczne zwierzątka:loveu: Witamy :multi: i dziękujemy :lol: Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 niunia32 napisał(a): gratulujemy stojacych uszek :) a co tam u starszego rodzenstwa?? dziekujemy :lol: oby nie klapły :evil_lol: starsze rodzeństwo jest notorycznie napastowane przez małego łobuza :lol: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witanko kochaniutka .kurcze tytuł galerii se zmieniłas i normalnie miałam problem zeby cie odszukac heeheh .... Pozdrawianko i wieczorne przytulanko;-) Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 .normalnie sznurek wiekszy od psiulka;-) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześć Elizusiek:multi: a gdzie są nowe foty:mad: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć Elizusiek:multi: a gdzie są nowe foty:mad: :evil_lol: przylaczam sie do pytania Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 P.S. czekamy na nowe fotencje.. [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko kochaniutka .kurcze tytuł galerii se zmieniłas i normalnie miałam problem zeby cie odszukac heeheh .... Pozdrawianko i wieczorne przytulanko;-) witm,witam Zuzolki,wyprzytulaliśmy sie wieczorkiem :cool3: a teraz brzydki poranek,ranek....okropieństwo :( to juz wolałam tegoroczną zime Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Elizusiek:multi: a gdzie są nowe foty:mad: :evil_lol: [quote name='niunia32']przylaczam sie do pytania [quote name='bGirl'] P.S. czekamy na nowe fotencje.. pogoda w ten Friday jest okropna ale mam nadzieje że mimo tego będzie happy :lol: traz musze troche posprzatać :placz: ,rybkom wode podmienic a później postaram sie cos wkleić Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziendoberek ;-) tak pogoda paskudnaaaaaa dobrze ze humorek chociaz w miare oki;-) buziolki Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Elizusiek']apropos zdjęcia asiuni :lol: o rany jaki słodziak! :loveu: :loveu: :loveu: super masz tych modelów - nic tylko fotki strzelać :D Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 chciałam zrobic zdjęcia Karze bo dawno jej nie było ale ledwo wyciągłam ją na spacer,szybciuchno zrobiła co miała zrobic i biegiem do domu. Cały dzień śpi,kociczka śpi tylko Mosek nie jest meteorolopatą :evil_lol: tak mi pomagał w sprzataniu a tu już na spacerku,tak ładnie siedział i chciałam zrobic zdjęcie a tu unik :angryy: ale wkoncu odkupił swoje winy niuch,niuch dawno temu w trawie.... Quote
gogunia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witam, śliczne zwierzaki :loveu: :loveu: :loveu: Fotki też fajne :cool3:. Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 gogunia napisał(a):Witam, śliczne zwierzaki :loveu: :loveu: :loveu: Fotki też fajne :cool3:. witamy :multi: i dziękujemy :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ale fajniuchne fotki:loveu: Mosek jest śliczny:loveu: P.S.Bardzo ładny ogródek;) Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ale pomocnik :) skad ja znam takie uniki :) hihihi super kociak :) Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Elizusiek'] A mi się słodziak tu podoba! :loveu: Boski :cool3: Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ale fajniuchne fotki:loveu: Mosek jest śliczny:loveu: P.S.Bardzo ładny ogródek;) dziękuje,przekaże mamie bo to jej królestwo :lol: niunia32 napisał(a): skad ja znam takie uniki :) hihihi potrafią przez pare minut byc w jednej pozycji a jak zobaczą aparat to uciekają:mad: kesslee napisał(a):A mi się słodziak tu podoba! :loveu: Boski :cool3: potrafi tą swoją "boskość" wykorzystywać bezwzględnie jak cos przeskrobie ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Elizusiek napisał(a):dziękuje,przekaże mamie bo to jej królestwo :lol: potrafią przez pare minut byc w jednej pozycji a jak zobaczą aparat to uciekają:mad: to tak jak moje...widze fajna pozycja lece focić i...trach już ich nie ma:mad: mój ogródek dopiero powstaje...i to też królestwo mamy:p Quote
Recommended Posts