Elizusiek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 a_ga.isk butterfly15 Dobcia Daisunia zuzolandia niunia32 Quote
Shilah Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 *WeLcOmE * Ta fota jest mistrzowska.. Niesamowite szczęście z niej bije.. A tu słodki tulasek .. *HuGs* Quote
Shilah Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jak minął dzionek? U nas strasznie zabiegany.. :roll: Quote
Elizusiek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Shilah']Jak minął dzionek? U nas strasznie zabiegany.. :roll: U nas tez troche zabiegany,miałam dużo spraw urzędowych.... a jak już sie wejdzie do jednego to namnoży sie ich więcej i tak trzeba biegać od jednego urzędu do drugiego. I jeszcze te kolejki :shake: Ale za to pogoda była piękna Quote
Shilah Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tak wiemy coś o urzędach .. :roll: Spędziliśmy w jednym dziś troszkę naszego cennego czasu.. Pózniej pojechaliśmy do pracy, a po niej trochę przyjemniejszy punkt dnia.. imieninki. :loveu: ( trwały bardzo krótko, ponieważ wpadliśmy złożyc życzonka i uciekliśmy do domku) Za to Gizmo wyszalał sie w ogrodzie z większym od siebie kolegą i teraz chrapie niemiłosiernie.. Quote
niunia32 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Elizusiek'] ale cudne foteczki nosalek kochany a psiaki się cudnie bawią :loveu: Cześć kochana!!! wpadamy z króciutką wizytą, korzystając z chwilowo wolnego komputera :) u nas też pogoda dzisiaj była fajna :) mam nadzieję, że jak najdłużej taka będzie :) życzymy dobrej i spokojnej nocy!! pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ale ta twoja parka jest prześmieszna:evil_lol: Maluszek musi jeszcze duuuużo zjeść, nim będzie mógł dać suni buziaka... ...ale dobeczka jest kochaną przyjaciółką i ułatwiła małemu zadanie:cool3: Quote
niunia32 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cześć wszystko żyjący u Elizuśki! :) wpadamy z króciutką wizytą, dogo nam strasznie się ociąga i bardzo trudno cokolwiek napisać. dlatego życzymy miłego popołudnia i lecimy dalej do kolejnych kochanych naszych cioteczek buuuziaki Tajfunek i niunia Quote
Elizusiek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 No właśnie,dogo wchodzi mi kilka minut nie mówiąc o odwiedzeniu kogokolwiek. Więc przepraszam że nikogo nie odwiedzam ale po prostu sie nie da.Jak sie poprawi to nadrobie :lol: Miłej nocki :lol: Quote
Elizusiek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dobcia napisał(a):Ale ta twoja parka jest prześmieszna:evil_lol: Maluszek musi jeszcze duuuużo zjeść, nim będzie mógł dać suni buziaka... ...ale dobeczka jest kochaną przyjaciółką i ułatwiła małemu zadanie:cool3: Bo tak jest,jak on próbuje do jej pyska doskoczyć przez jakiś czas to Kara w końcu lituje sie i sie kładzie :lol: Quote
Elizusiek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dzisiaj byłam z pieskami w sadzie.Wszystkie drzewa kwitną,Już z daleka ślicznie pachnie.A ile tam pszczółek! Jedno wielkie Bzzzzzz Agresorka też była,w strumyczku na kamyczku :lol: Quote
Daisunia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 czesc :) jaaaaaki kinooool cudny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kati Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Świetne fotki Takie małe, a męczy dużego dobka :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 hihi ale fajne fotki :D buziaki dla psiakow :D:D Quote
niunia32 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [center]hello!! superaśne foteczki!!! miło znowu zobaczyć psiaki :loveu: i kotkę :loveu: milutkiego popołudnia Tajfek i niunia[/center] Quote
Shilah Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 HellO! Śłodziasta fotencja. Te dwa czarnulki mnie rozbrajają.. *HuGs* Shilah & GiZmO Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 .hej DUZA cosik Ci miedzy zebami utkneło ;-) daj wyciagne;-) hehehe witanko i pozdrawianko liczna druzyne bowskich stworzen;-) eheheheh Quote
Dobcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Elizusiek'] Bardzo znajoma postawa:cool3: :loveu: Pobiegała by sobie panienka, a niedobra pani ją więzi:eviltong: Quote
niunia32 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dzieńdobry kochana zaglądamy jeszcze przed południem byż życzyć przyjemnego dnia! zostawiamy buziaka dla Ciebie i tulańce dla zwiezackuf :P :loveu: Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dzień dobry jak miło móc do was wpaść ile rozkosznych fotek, ale to TYPOWE dla waszej galerii biało- czarni życzą... [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Elizusiek Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Witam Was,dopiero teraz udałomi sie wejśc na dogo :-( Nie wiem dlaczego nie chce mi wchodzić,chyba musze format komputera zrobić. Przepraszam że Was nie odwiedzam ale niestety nie da sie. Miłego i słonecznego weekendu :lol: Quote
Juszes Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jak całuśno się zrobiło :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts