niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Elizusiek napisał(a):Witam Was,dopiero teraz udałomi sie wejśc na dogo :-( Nie wiem dlaczego nie chce mi wchodzić,chyba musze format komputera zrobić. Przepraszam że Was nie odwiedzam ale niestety nie da sie. Miłego i słonecznego weekendu :lol: oj, my mamy ten sam problem. dogo nam się strasznie długo włacza i w ogóle :( :( życzymy miłego długiego weekendu! i oby słoneczko cały czas świeciło : pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witajcie;) U mnie już wszystko wróciło do normy;) Dogo działa, i byle tak dalej;) Mam nadzieję, że szybko do nas wrócicie:cool3: Quote
zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witanko i przytulanko!!!!!!!! a u mnie wciaz zamula to nieszczesne dogo ;-(.buziaczki !!!! Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [SIZE="3"]hej kochani wpadamy zostawić nocnego buziaka Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Daisunia Kati butterfly15 niunia32 Shilah zuzolandia Dobcia bGirl Juszes dziękujemy za odwiedzinki :lol: Wstawie jeszcze kilka zdjęć póki mam cierpliwość do dogo :angryy: Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Elizusiek napisał(a): Ale figlarne zwierzaczki:loveu: Słodkie są, a jak fajnie maluszek łapką się zakrywa, jakby się wstydził;) Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ale Mose ma wielkie uszy :loveu: hop, hop! :) cudna kotka :loveu: mmm kochana jest :loveu: życzymy dobrej nocy :* Quote
Elizusiek Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Dobcia napisał(a):Ale figlarne zwierzaczki:loveu: Słodkie są, a jak fajnie maluszek łapką się zakrywa, jakby się wstydził;) zakrywa sie bo niedobra pani obudziła fleszem z aparatu :evil_lol: niunia32 napisał(a): ale Mose ma wielkie uszy :loveu: Duże,duże i jesteśmy z nich dumni bo takie ratlerkowe są :cool3: Quote
Elizusiek Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 No fajnie :angryy: tu były zdjęcia,Wasze i moje posty :angryy: Całą strone wcięło :angryy: już nie mam siły do tego dogo :placz: Quote
niunia32 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Elizusiek oj! no właśnie coś niedobrego się dzieje z dogo :( a my życzymy słonecznego i miłego weekendu zostawiamy buziaka i tulańce dla zwierzątek Tajfun i niunia Quote
BlackSheWolf Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 haha :D super fotki :D baaaaardzo mi się podobają :D a Mose fajnie biega <lol> u nas też duża dość dawka fotek :D pozdraiwamy :) Quote
a_ga.isk Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witam ;) Wkońcu załadowała mi się wasza galeria... coś ostatnio dogo powolne... Zdjęcia 1-sza klasa ;) Quote
niunia32 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Witamy nam dogo jeszcze cięzko chodzi, dalej nam posty znikają :( a juz myślałam że wszystko dobrze jest :( nic, tylko życzymy miłego dnia! pozdrawiamy Tajfun iniunia Quote
zuzolandia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 WITAJ KOFFFANIUTKAAAAAA !!!!!! CZy ten stan niedomagania dogomani kiedys minie ???? ;-) Pozdrawiam milusiooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! buziaczki!!!!!!!! Quote
Sylwia&westie Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Super nowe foteczki !! MmM :loveu: a mały znowu dominuje :razz: Ale ma śliczne Uszy :loveu:;) Quote
niunia32 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hello!! czy Wam też dogo działa bez zarzutów?? bo mi o dziwo fajnie chodzi :) co tu tak cicho? gdzie uciekliście?? Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dziękuje Wam wszystkim za odwiedzinki :lol: Wreszcie wszystko super działa!!!!!!!!!!!! Ale nam było smutno bez dogo. Zaraz postaram sie wrzucić jakieś zdjęcia. Quote
niunia32 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hej kochana!!! my też się cieszymy, że dogo działa. i cieszymy sie bardzo że już jesteście foteczki sa :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 PRZECUDOWNEEEEEEEEEEEEE !!!!!! PRZEUROCZEEEE!!!!!!!!!! Witaj złociutka!!!!! dogo smiga az miłoooooooo ;-) nareszcie !!!! pozdrawiamy i buziolki przesyłamy !!!!!!! alem sie steskniła ;-) !!! Quote
Elizusiek Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 niunia32 napisał(a):hej kochana!!! my też się cieszymy, że dogo działa. i cieszymy sie bardzo że już jesteście foteczki sa :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia zuzolandia napisał(a): Witaj złociutka!!!!! dogo smiga az miłoooooooo ;-) nareszcie !!!! pozdrawiamy i buziolki przesyłamy !!!!!!! alem sie steskniła ;-) !!! Też sie za Wami strasznie stęskniłam :lol: Bałam sie że dzisiaj rano znowu dogo zdechnie a tu bzium....takie szybkie :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dziń dibry kochana:loveu: widziałam fotki i muszę powiedzieć że ten mały chłopczyk ci urosnąć:crazyeye: :lol: Quote
Elizusiek Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Dziń dibry kochana:loveu: widziałam fotki i muszę powiedzieć że ten mały chłopczyk ci urosnąć:crazyeye: :lol: Witaj :calus: no pewnie że urosnąć :lol: juz mu troche uszy widać z trawy :evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jee a ja bym chciala zobaczyć takie uszka wystające z trawki :P hihihihi buziaki Quote
Recommended Posts