niunia32 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Elizusiek napisał(a):no, troszeczke :lol: hihihi tak tyci, tyci :) hihihihi :lol: :lol: Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Pamiętacie tego psiaka co tak sie całował z Moskiem? To Odi jak był mały i jego pierwsza wizyta u nas :) A tu Kara jak była chora,miała zapalenie węzła chłonnego,widać na prawym policzku zgrubienie avatarek :) Quote
a_ga.isk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ale cudowne :loveu: A sierść Kary błyszczy tak że mogłaby reklamować jakiś szampon ^^ Elizusiek napisał(a):A ja nie lubie grzybów i żadnych potraw z nimi :roll: ale zbierać lubie :lol: A ja uwielbiam a u nas tylko suszone :( Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .tak te malenstwa sa takieee rozkoszneeeeee ;-) zeby to takie na zawsze chciało zostac ;-) ehheehheeh oj kofffaniutka no juz dobrze .....wierze wierze.... my tez na griby chodzimy i duzooo nazbieramyy ehheeh..z tym ze ja uwielbiam griby pod kazda postacia .....marynowane pieczone w sałatkch w kotletach w sosie itp....ehehheheeh ...... buziolki!!!!! Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Elizusiek napisał(a): A ja nie lubie grzybów i żadnych potraw z nimi :roll: ale zbierać lubie :lol: To następnym razem, jak będziecie mieć taki urodzaj, to ja sie wproszę:evil_lol: Elizusiek napisał(a): Śliczna jest:loveu: A z Odiego był przesłodki maluch:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a): oj kofffaniutka no juz dobrze .....wierze wierze.... my tez na griby chodzimy i duzooo nazbieramyy ehheeh..z tym ze ja uwielbiam griby pod kazda postacia .....marynowane pieczone w sałatkch w kotletach w sosie itp....ehehheheeh ...... buziolki!!!!! Dobcia napisał(a):To następnym razem, jak będziecie mieć taki urodzaj, to ja sie wproszę:evil_lol: Wtedy bardzo chętnie bym te grzyby Wam oddała,bo jak przyszło je obierać.....:roll: :placz: Jak tylko będzie urodzaj to zapraszam :lol: Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 bGirl napisał(a):...podajemy łapkę i pozdrawiamy cieplutko.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] my też podajemy wszystkie łapeczki :lol: i pozdrawiamy kochanych kudłaczy :loveu: i ich Pańcie :lol: Quote
niunia32 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hihi fajny ten mały :) :) miłego wieczora kochana a avatar bardzo ładny :) Quote
*Ania...Niuf* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Elizusiek napisał(a): A ja nie lubie grzybów i żadnych potraw z nimi :roll: ale zbierać lubie :lol: No to tak jak Ja..tylko że Ja nawet zbierać nie lubię:eviltong: Cześć Kochana:loveu: Mały bąbel słodziak...mniam:lol: Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Elizusiek napisał(a):Wtedy bardzo chętnie bym te grzyby Wam oddała,bo jak przyszło je obierać.....:roll: :placz: Jak tylko będzie urodzaj to zapraszam :lol: Nie kuś, nie kuś...:cool3: ja mogę obierać i...jeść:loveu: Witajcie;) Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dobcia napisał(a):Nie kuś, nie kuś...:cool3: ja mogę obierać i...jeść:loveu: Witajcie;) Wtedy to 5 osób obierało przez trzy dni,po prostu masakra. Jak tylko będziesz obierać to zapraszam :lol: Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Widzieliście śpiące kurczaczki na grzędzie? Zasypiały normalnie ale w miare zapadnia w sen główki im uciekały i wisiały bezwładnie w dół Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ale świetne zdjęcie!:evil_lol: I one nie spadły? Były czasy, gdy mieliśmy kurki, ale to było dawno, a szkoda, bo nie ma to jak własne jajeczko:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dobcia napisał(a):Ale świetne zdjęcie!:evil_lol: I one nie spadły? Były czasy, gdy mieliśmy kurki, ale to było dawno, a szkoda, bo nie ma to jak własne jajeczko:loveu: Wiesz jak to śmiesznie wyglądało jak najpierw siedziły normalnie,w końcu zamknęły oczy i tak powoli jak małym dzieciom nad jedzeniem zaczęły im głowki w dól opadać.Na początku co troche opadła to podnosiły aż w końcu usnęły i głowki opadły :lol: i nie spadły :) Quote
a_ga.isk Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ale kochane myszorki :loevu: Sama miałam kiedyś szczurka ;) Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 a_ga.isk napisał(a):Ale kochane myszorki :loevu: Sama miałam kiedyś szczurka ;) Chciałam mieć szczurka ale skończyło sie na myszkach :lol: Quote
zuzolandia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 .jakie fajne golaski ;-) eheheheheh witanko i pozdrawianko !!!! Quote
Dobcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kurczaczki potrafią być zabawne;) Fajne myszki, ja miałam szczurka;) Quote
Dobcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cudny widok:loveu: Uwielbiam takie obrazki, tak słodko się tulą:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dobcia napisał(a):Cudny widok:loveu: Uwielbiam takie obrazki, tak słodko się tulą:loveu: Kotka tak jest do nich przywiązana że nawet Kara jak leży gdzieś na dworze to on idzie do niej,włazi na nią i na niej siedzi. A na spacer to obowiązkowo idzie z nami,jak tylko zobaczy że Kare ubieram to pierwsza przy futrce. Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 bGirl napisał(a):HellO ale rozkoszne śpioszki... mizianko dla tego słodkiego trio Cleo & WielkoLUD Trio wymiziankowane :lol: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Świetną macie tą koteczkę;) Moje kiciów nie lubią... Ale nasz sąsiad, bardzo miły pan, który niestety już zmarł... miał 3 koty, które zawsze z nim na spacer wychodziły-piękny widok:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dobcia napisał(a):Świetną macie tą koteczkę;) Moje kiciów nie lubią... nie smakują im?:evil_lol: Quote
Recommended Posts