WinterGirl Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 witamy słonecznie dołączamy do pytanie zuzolandi jest kacyk? bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dobcia bardzo mocno,strasznie dziekuje za życzonka :loveu: :buzi: [quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK KOCHANA !!!!!!! WSTAWAJ JUZ !!!!! leczymy kaca ?????? heeheheheh ...buziolki my juz po spacerku,na świeżym powietrzu szybko przetrzeźwiałam ;) w czerwcu będę niedaleko Was,w Bielsku-Białej,czy jak to sie tam odmienia na hulance :cool3: Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='bGirl']witamy słonecznie dołączamy do pytanie zuzolandi jest kacyk? bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD musze sie pochwalic że z kacami nigdy nie mam problemu bo ich po prostu nie mam,jakaś wybrakowana jestem :lol: Quote
WinterGirl Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Elizusiek']musze sie pochwalic że z kacami nigdy nie mam problemu bo ich po prostu nie mam,jakaś wybrakowana jestem :lol: a tam od razu wybrakowana, szczęściara i tyle :eviltong: (choć nas również kacyk nigdy nie dopada) bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dzisiaj pogoda jest po prostu piekna,żadnej chmurki i tak cieplutko. W domu sie siedzieć nie da,nawet śniadanie jadłam w ogródku. Ptaszki śpiewają,motylki fruwają,pszczółki bzykają... :evil_lol: [SIZE="1"]zaraz wstawie foteczki ze spacerku Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 tu najczęściej chodzimy na spacerki a dzisiaj nasz staw odwiedziła jakaś kaczuszka troche flory Oooo mlecyk :lol: stokroteczki cuś fioletowego coś do schrumkania a tak pomagał kopać Karze,sam tak wlazł,ja go nie wsadzałam Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Elizusiek'] musze sie pochwalic że z kacami nigdy nie mam problemu bo ich po prostu nie mam,jakaś wybrakowana jestem żadna tam wybrakowana :) mnie też kace nigdy nie łapią [SIZE="1"]no dobra, raz miałam kaca po weselu w zeszłym roku. o dziwo! fajna okolica na spacerki! a psiaki nie chcą się kąpać?? fajna pogoda dzisiaj :) hmm cieplutko - super!! hihihi a ja też obcykałam dzisiaj mlecyka :) miłego dnia!! Tajfek i niunia Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 niunia32 napisał(a): fajna okolica na spacerki! a psiaki nie chcą się kąpać?? miłego dnia!! Tajfek i niunia Kara zawsze włazi do wody,teraz też była.Później wychodzi i zadowolona wyciera sie o panią :roll: A najbardziej lubi ganiać żaby :lol: Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Elizusiek napisał(a):Kara zawsze włazi do wody,teraz też była.Później wychodzi i zadowolona wyciera sie o panią :roll: A najbardziej lubi ganiać żaby :lol: heh z Tajfkiem mam podobny problem... ale on jeszcze żab nie gonił :) Quote
Sylwia&westie Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :loveu::loveu::loveu:sama słodycz :loveu::loveu: Proszę wymiziac wszystkie psiaki i kociaki :D i wszystyko co masz :):) u nas fotki :razz: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Elizusiek'] Piękna, uśmiechnięta mordeczka:loveu: I kopaczka z niej jak z Negra:evil_lol: Tylko że jemu nie ma kto tak słodko pomagać;) Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :crazyeye: wczoraj miałaś urodzinki:loveu: wszystkiego nalepszego kochana spełnienia wszystkich marzeń:lol: ile to już wiosenek stuknęło:cool3: przyznaj się psiaki cudne:loveu: Quote
Juszes Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kolejna jubilatka na dogomani!! Wszystkiego najlepszego !!!! :D =*** Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a)::crazyeye: wczoraj miałaś urodzinki:loveu: wszystkiego nalepszego kochana spełnienia wszystkich marzeń:lol: ile to już wiosenek stuknęło:cool3: przyznaj się psiaki cudne:loveu: Juszes napisał(a):kolejna jubilatka na dogomani!! Wszystkiego najlepszego !!!! :D =*** Dziekuje,dziekuje,dziekuje :buzi: :calus: no to juz 23 wiosenki,już z górki :roll: Quote
kesslee Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Elizusiek napisał(a): no to juz 23 wiosenki,już z górki :roll: stara, stara, stara :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 kesslee napisał(a):stara, stara, stara :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
WinterGirl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 piękne foteczki, czarne jest piękne... pozdrawiamy milutko bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
*Ania...Niuf* Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Elizusiek napisał(a):Dziekuje,dziekuje,dziekuje :buzi: :calus: no to juz 23 wiosenki,już z górki :roll: Witaj:multi: o kurna...ale ten czas leci:evil_lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dzień dobry ! Piękny dzień u nas :) a u was ?? Pozdrawiamy ! Quote
niunia32 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Elizusiek napisał(a):no to juz 23 wiosenki,już z górki :roll: hmm jak na Ciebie mówią stara, to ja będę też albo stara albo prawie stara :) :evil_lol: bo mała różnica między nami co tam u Was?? życzymy miluśnego dnia!!! :* Tajfun i niunia Quote
kesslee Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 niunia32 napisał(a):hmm jak na Ciebie mówią stara, to ja będę też albo stara albo prawie stara :) :evil_lol: bo mała różnica między nami ja rok młodsza i tak mnie od starych wyzywają :eviltong: mąż zwłaszcza :roll: :lol: Quote
niunia32 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kesslee napisał(a):ja rok młodsza i tak mnie od starych wyzywają :eviltong: mąż zwłaszcza :roll: :lol: no to ja od Ciebie rok młodsza. ja czasem słysze: stara dupa jesteś.. ale tak stare to nie jesteśmy! :) Quote
WinterGirl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 zaglądamy życzyć kolorowych senków.. Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 "Stara" wrzuca dwie gorące łóżkowe fotki i jedną dywanową :cool3: Zaraz ide z moim lubym i psiakami na dłuuuugi spacer za 7 gór,za 7 rzek..... Więc życze wszystkim milutkiej, cieplutkiej niedzieli :lol: Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 czy on tu przypadkiem nie mówi: aaaaaaaaaaaaaa :) hihihi fajne fotki przyjemnego spaceru i udanej niedzieli pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
Recommended Posts