Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie znalezlismy chwilke
i zagladamy z wizytka do naszych ulubieńców..
Elizuśki
teskniliśmy okropnie
za
Wami:
czyli za Pańcią Elizą
kociakiem
i
dwoma
psiurkami.

Pozdrawiamy Was serdecznie
i
czekamy na nowe fotencje..

Shilah & Gizmo

Posted

[quote name='bGirl']

biało- czarni merdają ogonkami na twój powrót...
a połączenie kociaka z piechem
pierwsza klasa

pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Witamy :calus:
boje się co to będzie później z tego połączenia,przecież to przeciwne płcie :cool3: :evil_lol:

[quote name='Daisunia']
hihihi SUPER minka :loveu::loveu::loveu::loveu:

minka wyraża zaskoczenie :evil_lol:

[quote name='niunia32']jee a ja bym chciala zobaczyć takie uszka wystające z trawki :P
hihihihi

buziaki

troche to śmiesznie wygląda,a jeszcze śmieszniej ja coś chce zobaczyc i przez trawke nie widzi to wyskakuje w góre jak piłeczka :laugh2_2:

[quote name='Dobcia']Witam z powrotem;)
:loveu: :loveu: :loveu:jakie one słodkie! Ale maluszek rośnie, jest już prawie jak kicia:cool3:

:buzi:
prawie robi wielką różnice :evil_lol: prawie jak kicia ale i tak jeszcze kotka wygrywa zapasy :lol:

[quote name='zuzolandia']Tulaski przesyłamy dla całej ferajny ;-)

wszystko wytulone :lol:

[quote name='Shilah']

Wreszcie znalezlismy chwilke
i zagladamy z wizytka do naszych ulubieńców..
Elizuśki
teskniliśmy okropnie
za
Wami:
czyli za Pańcią Elizą
kociakiem
i
dwoma
psiurkami.

Pozdrawiamy Was serdecznie
i
czekamy na nowe fotencje..

Shilah & Gizmo

Witamy :calus:
my też się skęskniliśmy.
Przez najbliższy tydzień to będzie ciężko ze zdjęciami bo apratu nie mam :-(
Ale zawsze coś postaram sie wkleić :lol:

Posted

[quote name='Elizusiek']pozowanie

zwstydzenie

dalsze pozowanie

buziak

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

jeju jak oni fajnie razem wyglądają :)

[quote name='Elizusiek']troche to śmiesznie wygląda,a jeszcze śmieszniej ja coś chce zobaczyc i przez trawke nie widzi to wyskakuje w góre jak piłeczka

hihihi to musi to super wyglądać

buuuziaki

[SIZE="1"]ps. u nas zaraz będą nowe fotki :) zapraszamy :D

Posted

[quote name='Dobcia']:loveu: :loveu: :loveu:jak pies z kotem, tyko w tym przypadku zmienia się znaczenie tego powiedzenia;) super fotki!

może to dlatego taka dobrana para bo kicia zachowuje sie jak pies,w końcu przez psa wychowana :cool3: :lol:

[quote name='niunia32']
a czy ja tez dostane takiego buziaka ?? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ;)

pozdrawiamy goraco

no pewnie że tak!!!! na razie wirtulnego ale na żywo napewno Mosek by Cie zalizał,straszny caluśnik z nigo :cool3: :lol:

Od Moska dla Ciebie

Posted

Shilah napisał(a):
Hello!

A czy i my możemy załapać się na takiego słodkiego całuska?

słodkich senków kochani..

Pewnie że możecie :lol:

za słodkie senki dziekujemy :lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Fajne, małe ptasie brzdące:loveu: To chyba kwiczoły, tak?
Też miałam takie na balkonie w zeszłym roku, ale nie miałam wtedy aparatu;)

na zdjęciach nie ma porównania z ręką ale są malutkie,to nie kwiczoły.
Próbowałam sie dowiedzieć co to za "rasa" ale rodzice byli strasznie tajemniczy,trudno ich było wyczaić a po małych trudno poznać.Dorosłe były wielkości wróbla.Najbardziej przypomina mi gąsiorka,ale nie jestem pewna.

Posted

Dzisiaj syn moich "kochanych" sąsiadów powiedział na Moska z ironią " pfe wieksze uszy niż on sam,ale karzeł" :angryy:
Gówniarz :angryy:
Na Kare mówią "morderca" a na Moska "karzeł" i jak tu dogodzić....:shake:

Posted

Elizusiek napisał(a):
Dzisiaj syn moich "kochanych" sąsiadów powiedział na Moska z ironią " pfe wieksze uszy niż on sam,ale karzeł" :angryy:

Nawet nie próbuj;) Nie da się... ludzie juz tacy są, lepiej po prostu ich olać;)
Mieszkasz na wsi, prawda? To tym bardziej trzeba się liczyć z tym, że ludzie gadają, bo co maja robić?
Jak gadają to jeszcze nic, ale synowie moich sąsiadów Negra drażnili przy każdej okazji, nie musze chyba mówic, jak on teraz kocha dzieci:diabloti:
A do tego mamy dobki, groźne bestie, nie?:cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):
Nawet nie próbuj;) Nie da się... ludzie juz tacy są, lepiej po prostu ich olać;)
Mieszkasz na wsi, prawda? To tym bardziej trzeba się liczyć z tym, że ludzie gadają, bo co maja robić?
Jak gadają to jeszcze nic, ale synowie moich sąsiadów Negra drażnili przy każdej okazji, nie musze chyba mówic, jak on teraz kocha dzieci:diabloti:
A do tego mamy dobki, groźne bestie, nie?:cool3:

no własnie mieszkam na wsi i to jest koszmar :angryy:
ludzie sie w czoło pukaja jak ide z nimi na spacer a jak sie dowiadują że specjalnie im gotuje a nie daje zlewek to już wogóle.... :shake:
moja sunia lubi dzieci i dziwie sie ile potrafi wytrzymać jak przychodzi do mnie 3 letni kuzyn i ja maltretuje ale i tak gadają że morderca,że wszystkich zje.
Taka pani to notorycznie mówi że "on to człowieka by zjadł prawda?"
Ja odpowiadam że jeść jej daje i nie musi nikogo zjadać ale oni i tak swoje.
Moja Kara raz tylko stanęła w otwartej bramie,nie wyszła nawet krokiem na ulice to sąsiad zrobił taki alarm...

Posted

Kiedyś też mnie to drażniło, był nawet okres, że wstydziłam się z psem na spacer wyjsć...:oops:
Ale powiedziałam sobie-koniec, odkąd mam Negra zawsze z nim wychodzę, a ludzie już przywykli, przez tyle lat nie mieli innego wyjścia, a i coraz więcej osób z psiakami spotykam;) Choć się nas boją i bardzo żadko dochodzi do psiego spotkania...
No i jestem sławna, bo każdy zna "tą dziewczyne z czarnym psem":evil_lol:;)

Ja się nie wdaje w dyskusję z osobami, które mi się staraja wmówić, gdzie według nich jest miejsce psa... bo to nie ma sensu. Po prostu robię, co do mnie, jako właściciela psa należy, i nikomu nic do tego;)

Posted

Też na początku sie wstydziłam.Ale staram sie tym nie przejmować.Tak jak Ty,robie swoje bo robie to dla psiaków a nie dla tych ludzisków ;)
No i mam grupe wsparcia-DOGOKOLEŻANKI :lol:

Posted

Elizusiek napisał(a):

No i mam grupe wsparcia-DOGOKOLEŻANKI :lol:

To jest najważniejsze!:lol:
Mnie to naprawde bardzo pomogło, szczerze;)
Tak trzymaj!

Posted

Elizusiek napisał(a):

proponuje zastrzelić:evil_lol:
Wstawać! :razz:

Posted

[quote name='Elizusiek']może to dlatego taka dobrana para bo kicia zachowuje sie jak pies,w końcu przez psa wychowana :cool3: :lol:

no pewnie że tak!!!! na razie wirtulnego ale na żywo napewno Mosek by Cie zalizał,straszny caluśnik z nigo :cool3: :lol:

Od Moska dla Ciebie

jeee ale super!!! :loveu:
Mose bardzo dziękuję :*

ale fajne ptaszki :) te ostatnie zdjęcie, z otwartym dziubkiem jest :loveu: mmmmmmm

pozdrawiamy
tajfun i niunia