Dobcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witam z powrotem;) [quote name='Elizusiek'] :loveu: :loveu: :loveu:jakie one słodkie! Ale maluszek rośnie, jest już prawie jak kicia:cool3: Quote
Shilah Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wreszcie znalezlismy chwilke i zagladamy z wizytka do naszych ulubieńców.. Elizuśki teskniliśmy okropnie za Wami: czyli za Pańcią Elizą kociakiem i dwoma psiurkami. Pozdrawiamy Was serdecznie i czekamy na nowe fotencje.. Shilah & Gizmo Quote
Elizusiek Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='bGirl']biało- czarni merdają ogonkami na twój powrót... a połączenie kociaka z piechem pierwsza klasa pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Witamy :calus: boje się co to będzie później z tego połączenia,przecież to przeciwne płcie :cool3: :evil_lol: [quote name='Daisunia'] hihihi SUPER minka :loveu::loveu::loveu::loveu: minka wyraża zaskoczenie :evil_lol: [quote name='niunia32']jee a ja bym chciala zobaczyć takie uszka wystające z trawki :P hihihihi buziaki troche to śmiesznie wygląda,a jeszcze śmieszniej ja coś chce zobaczyc i przez trawke nie widzi to wyskakuje w góre jak piłeczka :laugh2_2: [quote name='Dobcia']Witam z powrotem;) :loveu: :loveu: :loveu:jakie one słodkie! Ale maluszek rośnie, jest już prawie jak kicia:cool3: :buzi: prawie robi wielką różnice :evil_lol: prawie jak kicia ale i tak jeszcze kotka wygrywa zapasy :lol: [quote name='zuzolandia']Tulaski przesyłamy dla całej ferajny ;-) wszystko wytulone :lol: [quote name='Shilah'] Wreszcie znalezlismy chwilke i zagladamy z wizytka do naszych ulubieńców.. Elizuśki teskniliśmy okropnie za Wami: czyli za Pańcią Elizą kociakiem i dwoma psiurkami. Pozdrawiamy Was serdecznie i czekamy na nowe fotencje.. Shilah & Gizmo Witamy :calus: my też się skęskniliśmy. Przez najbliższy tydzień to będzie ciężko ze zdjęciami bo apratu nie mam :-( Ale zawsze coś postaram sie wkleić :lol: Quote
Elizusiek Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 pozowanie zwstydzenie dalsze pozowanie buziak Quote
niunia32 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Elizusiek']pozowanie zwstydzenie dalsze pozowanie buziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jeju jak oni fajnie razem wyglądają :) [quote name='Elizusiek']troche to śmiesznie wygląda,a jeszcze śmieszniej ja coś chce zobaczyc i przez trawke nie widzi to wyskakuje w góre jak piłeczka hihihi to musi to super wyglądać buuuziaki [SIZE="1"]ps. u nas zaraz będą nowe fotki :) zapraszamy :D Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 .no coz powiedziec no po prostuuuu pieknie sie wstydzaaaaaaaaa ;-) klasa!!! .....heheheheeheh ...buziaczki posyłamy !!! Quote
Dobcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Elizusiek'] :loveu: :loveu: :loveu:jak pies z kotem, tyko w tym przypadku zmienia się znaczenie tego powiedzenia;) super fotki! Quote
niunia32 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 a czy ja tez dostane takiego buziaka ?? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ;) pozdrawiamy goraco Quote
Elizusiek Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Dobcia']:loveu: :loveu: :loveu:jak pies z kotem, tyko w tym przypadku zmienia się znaczenie tego powiedzenia;) super fotki! może to dlatego taka dobrana para bo kicia zachowuje sie jak pies,w końcu przez psa wychowana :cool3: :lol: [quote name='niunia32'] a czy ja tez dostane takiego buziaka ?? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ;) pozdrawiamy goraco no pewnie że tak!!!! na razie wirtulnego ale na żywo napewno Mosek by Cie zalizał,straszny caluśnik z nigo :cool3: :lol: Od Moska dla Ciebie Quote
Shilah Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hello! A czy i my możemy załapać się na takiego słodkiego całuska? słodkich senków kochani.. Quote
Elizusiek Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Shilah napisał(a):Hello! A czy i my możemy załapać się na takiego słodkiego całuska? słodkich senków kochani.. Pewnie że możecie :lol: za słodkie senki dziekujemy :lol: Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Aparat będę miała dopiero na następny weekend wiec narazie wklejam starocie. Tych małych loktorów miałam w tamtym roku na modrzewiu w ogródku. Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Fajne, małe ptasie brzdące:loveu: To chyba kwiczoły, tak? Też miałam takie na balkonie w zeszłym roku, ale nie miałam wtedy aparatu;) Quote
WinterGirl Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mosek z jęzorkiem, rozkoszne ujęcie przystojniak z niego... Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dobcia napisał(a):Fajne, małe ptasie brzdące:loveu: To chyba kwiczoły, tak? Też miałam takie na balkonie w zeszłym roku, ale nie miałam wtedy aparatu;) na zdjęciach nie ma porównania z ręką ale są malutkie,to nie kwiczoły. Próbowałam sie dowiedzieć co to za "rasa" ale rodzice byli strasznie tajemniczy,trudno ich było wyczaić a po małych trudno poznać.Dorosłe były wielkości wróbla.Najbardziej przypomina mi gąsiorka,ale nie jestem pewna. Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dzisiaj syn moich "kochanych" sąsiadów powiedział na Moska z ironią " pfe wieksze uszy niż on sam,ale karzeł" :angryy: Gówniarz :angryy: Na Kare mówią "morderca" a na Moska "karzeł" i jak tu dogodzić....:shake: Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Elizusiek napisał(a):Dzisiaj syn moich "kochanych" sąsiadów powiedział na Moska z ironią " pfe wieksze uszy niż on sam,ale karzeł" :angryy: Gówniarz :angryy: Na Kare mówią "morderca" a na Moska "karzeł" i jak tu dogodzić....:shake: Nawet nie próbuj;) Nie da się... ludzie juz tacy są, lepiej po prostu ich olać;) Mieszkasz na wsi, prawda? To tym bardziej trzeba się liczyć z tym, że ludzie gadają, bo co maja robić? Jak gadają to jeszcze nic, ale synowie moich sąsiadów Negra drażnili przy każdej okazji, nie musze chyba mówic, jak on teraz kocha dzieci:diabloti: A do tego mamy dobki, groźne bestie, nie?:cool3: Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dobcia napisał(a):Nawet nie próbuj;) Nie da się... ludzie juz tacy są, lepiej po prostu ich olać;) Mieszkasz na wsi, prawda? To tym bardziej trzeba się liczyć z tym, że ludzie gadają, bo co maja robić? Jak gadają to jeszcze nic, ale synowie moich sąsiadów Negra drażnili przy każdej okazji, nie musze chyba mówic, jak on teraz kocha dzieci:diabloti: A do tego mamy dobki, groźne bestie, nie?:cool3: no własnie mieszkam na wsi i to jest koszmar :angryy: ludzie sie w czoło pukaja jak ide z nimi na spacer a jak sie dowiadują że specjalnie im gotuje a nie daje zlewek to już wogóle.... :shake: moja sunia lubi dzieci i dziwie sie ile potrafi wytrzymać jak przychodzi do mnie 3 letni kuzyn i ja maltretuje ale i tak gadają że morderca,że wszystkich zje. Taka pani to notorycznie mówi że "on to człowieka by zjadł prawda?" Ja odpowiadam że jeść jej daje i nie musi nikogo zjadać ale oni i tak swoje. Moja Kara raz tylko stanęła w otwartej bramie,nie wyszła nawet krokiem na ulice to sąsiad zrobił taki alarm... Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kiedyś też mnie to drażniło, był nawet okres, że wstydziłam się z psem na spacer wyjsć...:oops: Ale powiedziałam sobie-koniec, odkąd mam Negra zawsze z nim wychodzę, a ludzie już przywykli, przez tyle lat nie mieli innego wyjścia, a i coraz więcej osób z psiakami spotykam;) Choć się nas boją i bardzo żadko dochodzi do psiego spotkania... No i jestem sławna, bo każdy zna "tą dziewczyne z czarnym psem":evil_lol:;) Ja się nie wdaje w dyskusję z osobami, które mi się staraja wmówić, gdzie według nich jest miejsce psa... bo to nie ma sensu. Po prostu robię, co do mnie, jako właściciela psa należy, i nikomu nic do tego;) Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Też na początku sie wstydziłam.Ale staram sie tym nie przejmować.Tak jak Ty,robie swoje bo robie to dla psiaków a nie dla tych ludzisków ;) No i mam grupe wsparcia-DOGOKOLEŻANKI :lol: Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Elizusiek napisał(a): No i mam grupe wsparcia-DOGOKOLEŻANKI :lol: To jest najważniejsze!:lol: Mnie to naprawde bardzo pomogło, szczerze;) Tak trzymaj! Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dobcia napisał(a):To jest najważniejsze!:lol: Mnie to naprawde bardzo pomogło, szczerze;) Tak trzymaj! no właśnie z taką nadzieją się tu wepchałam :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Elizusiek napisał(a):Dzisiaj syn moich "kochanych" sąsiadów powiedział na Moska z ironią " pfe wieksze uszy niż on sam,ale karzeł" :angryy: Gówniarz :angryy: Na Kare mówią "morderca" a na Moska "karzeł" i jak tu dogodzić....:shake: proponuje zastrzelić:evil_lol: Wstawać! :razz: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Elizusiek']może to dlatego taka dobrana para bo kicia zachowuje sie jak pies,w końcu przez psa wychowana :cool3: :lol: no pewnie że tak!!!! na razie wirtulnego ale na żywo napewno Mosek by Cie zalizał,straszny caluśnik z nigo :cool3: :lol: Od Moska dla Ciebie jeee ale super!!! :loveu: Mose bardzo dziękuję :* ale fajne ptaszki :) te ostatnie zdjęcie, z otwartym dziubkiem jest :loveu: mmmmmmm pozdrawiamy tajfun i niunia Quote
Recommended Posts