kesslee Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No przecież mówiłam że mały tasmański diabełek :evil_lol:A zdjęcia to jeszcze potwierdzają :cool1: Quote
BlackSheWolf Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale faaajne fotki :D jejku :D :D a tak wogole to czy byscie zapomnieli o swoim kuzynie Kleksiu?? :( hihi :D pozdrawiam :* Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kochana zaglądamy życzyć dobrej nocy i prosimy o przekazanie mizianka dla całej :loveu: gromadki tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 zaglądamy wraz ze słoneczkiem Witamy i życzymy miłego poniedziałku... [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
kesslee Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzieńdoberek moi drodzy :) W wolnej chwili zajrzyjcie do mnie - niespodzianka jest :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kesslee napisał(a):ja rok młodsza i tak mnie od starych wyzywają :eviltong: mąż zwłaszcza :roll: :lol: niunia32 napisał(a):no to ja od Ciebie rok młodsza. ja czasem słysze: stara dupa jesteś.. ale tak stare to nie jesteśmy! :) haha a ja z was najmłodsza jestem:eviltong: a ja słyszę : młoda dupa:evil_lol: Witamy się:loveu: cieplutko:lol: Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hey staruszki:cool3: [quote name='Elizusiek'] Jakie słodkie to diablątko:loveu: Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Troszke mnie nie było ale tyle spraw sie zwaliło. Widze że kesslee zrobiła mi z pieska diabełka,niektórzy wyzywaja mnie od "staruszków" [SIZE="1"]np. Dobcia :angryy: ;) O kuzynie Kleksiku pamiętamy i dziekujemy wszystkim którzy zaglądali do galerii pod naszą nieobecność. W tym tygodniu ze zdjęciami będzie kiepsko bo pożyczyłam aparat siostrze na tydzień bo pojechała na jakiś obóz. Mam pare fotek z weekendu to będę je Wam dawkować tak żeby zawsze coś było. Quote
niunia32 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Elizusiek to czekamy na te weekendowe dawki fotek :) życzymy miłego popołudnia i wieczora Tajfek i niunia Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 W ten weekend mieliśmy duzio gościów. Była ciocia z dzieciakami i psiakiem i kuzynka z dzidzią Amelką. Amelcia Mose i Odi mój kuzyn Marcin,Odi i Mose Odi Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 na razie tyle zdjęć,reszta z weekendu w dalszym ciągu tygodnia. A i chciałam powiedzieć że z Moska to już kawaler bo zawzięcie podnosi noge przy siusianiu i dzielnie broni domu :lol: Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Idziemy lulać,miłej nocki for wszystkich :lol: Quote
kesslee Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Spokojnie śnij moja Kochana :loveu: :loveu: :loveu: Dobrejnocki :* Quote
zuzolandia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 .....jaka slicznotka !!!!!!!!!!!!! ;-) łoooooooooo jaki wzrok ....... bez kija nie podchodz eheheh;-) dobrywieczorek złociutka wpadlim zyczyc kukurowych snów !!!!! Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 zuzolandia napisał(a): łoooooooooo jaki wzrok ....... bez kija nie podchodz eheheh;-) dobrywieczorek złociutka wpadlim zyczyc kukurowych snów !!!!! i to porządnego kija ;) były kukurowe i to jak!!!! :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Elizusiek'] Mose i Odi Jejku :D ale śliczna foteczka :D chyba te psiaki naprawdę się lubią :D a jakie całuski na 1 fotce :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :D taka pięękna pogoda :razz: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 butterfly15 napisał(a):Jejku :D ale śliczna foteczka :D chyba te psiaki naprawdę się lubią :D a jakie całuski na 1 fotce :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :D taka pięękna pogoda :razz: oni sie po prostu uwielbiają,jak muszą sie rozstać to strasznie piszczą Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):na razie tyle zdjęć,reszta z weekendu w dalszym ciągu tygodnia. A i chciałam powiedzieć że z Moska to już kawaler bo zawzięcie podnosi noge przy siusianiu i dzielnie broni domu :lol: ooo to widzę robi się facet na całego:crazyeye: :evil_lol: dzidzia jest kochana:loveu: pieski wspaniałe:loveu: Witam:multi: Quote
Sylwia&westie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 o jej ale rozrabiak mały :loveu: dominator ? :D że tak na grzbiecik wychodzi ?? :D Pozdrawiamy !! Quote
a_ga.isk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hej ;) Masz piękne psiaki :) Na wcześniejszych zdjęciach obił mi się też kotek o oczy :loveu: Zazdorszcze ;) Jak się sierść błyszczy :loveu: Pozdrawiam ;) Quote
Shilah Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ojej :loveu: jaki słodziachny całusek. Szczeniaczki są boskie.. A Twój jest cudowny. ( szczególnie ucholki ):evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Elizusiek'] Jaka miłość:loveu: Jakby nie mogły przestać, tylko buzi i buzi:loveu::evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] o jej ale rozrabiak mały :loveu: dominator ? :D że tak na grzbiecik wychodzi ?? :D Pozdrawiamy !! dominator,dominator :cool3: :evil_lol: [quote name='a_ga.isk']Hej ;) Masz piękne psiaki :) Na wcześniejszych zdjęciach obił mi się też kotek o oczy :loveu: Zazdorszcze ;) Jak się sierść błyszczy :loveu: Pozdrawiam ;) dziękuje,milutko mi :lol: Ty masz nie mniej piękną sunię:lol: [quote name='Shilah'] Ojej :loveu: jaki słodziachny całusek. Szczeniaczki są boskie.. A Twój jest cudowny. ( szczególnie ucholki ):evil_lol: ucholki juz sie odwinęły :-( ja mysle że wywinęły sie do tyłu tylko po to żeby zrobić przeciwwage i całe uszka mogły sie podnieść :evil_lol: bo wczesniej to jeden dzień stały,nastepny klapały a teraz pięknie stoją :lol: [quote name='Dobcia']Jaka miłość:loveu: Jakby nie mogły przestać, tylko buzi i buzi:loveu::evil_lol: aż sie boje co to z nich wyrośnie bo to dwa pieski :evil_lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):dominator,dominator :cool3: :evil_lol: Tak własnie myślałam :razz: mam ten sam problem i chyba bede musiała zapisać urwisa na szkolenie :D Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a): aż sie boje co to z nich wyrośnie bo to dwa pieski :evil_lol: ...będą jak.... bracia!:p Quote
Recommended Posts