niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):proponuje zastrzelić:evil_lol: ooo tak!!! ale ludzie czasem są bezczelni wrrr :angryy: :angryy: :angryy: takich to tylko :mad: Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):proponuje zastrzelić:evil_lol: Wstawać! :razz: niunia32 napisał(a):ooo tak!!! ale ludzie czasem są bezczelni wrrr :angryy: :angryy: :angryy: takich to tylko :mad: :evil_lol: ten gnojek jest beszczelny,zawsze jak coś zje na podwórku to papierki przerzuca do nas albo niesie przez pół wsi żeby wyrzucić koło naszej bramy :angryy: wogóle sąsiadów mam "super" to dziwić sie że dziecko ma być inne. Rzuca w swojego psa kamieniami,biedna psinka biegnie do niego,macha ogonem a ten go kopie i krzyczy "mamo weź go bo go zabije"(to akurat ten młodszy 4 latek) :angryy: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Elizusiek napisał(a)::evil_lol: ten gnojek jest beszczelny,zawsze jak coś zje na podwórku to papierki przerzuca do nas albo niesie przez pół wsi żeby wyrzucić koło naszej bramy :angryy: wogóle sąsiadów mam "super" to dziwić sie że dziecko ma być inne. Rzuca w swojego psa kamieniami,biedna psinka biegnie do niego,macha ogonem a ten go kopie i krzyczy "mamo weź go bo go zabije"(to akurat ten młodszy 4 latek) :angryy: o matko! jestem w totalnym szoku :angryy: :roll: no jak tak można?? i jeszcze psa maja :angryy: wrrrrrr mam nadzieję, że nie wszystkich takich sąsiadów masz Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 niunia32 napisał(a):o matko! jestem w totalnym szoku :angryy: :roll: no jak tak można?? i jeszcze psa maja :angryy: wrrrrrr mam nadzieję, że nie wszystkich takich sąsiadów masz no nie wszystkich,ale jak to na wsi wiekszość traktuje psa użytkowo.Ma być przy budzie,dostawać resztki i szczekać. Psa sie nie głaszcze,nie bawi sie z nim a jak coś przeskrobie to dostaje w skóre:shake: Niech bedzie, że rozumiem że im nie szkoda psa jak to dziecko go bije,ale samo to że bez powodu 4 latek bije psa to powinno zaniepokoić rodziców.Przecież to chore,co z niego wyrośnie. Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Elizusiek napisał(a):no nie wszystkich,ale jak to na wsi wiekszość traktuje psa użytkowo.Ma być przy budzie,dostawać resztki i szczekać. Psa sie nie głaszcze,nie bawi sie z nim a jak coś przeskrobie to dostaje w skóre:shake: Niech bedzie, że rozumiem że im nie szkoda psa jak to dziecko go bije,ale samo to że bez powodu 4 latek bije psa to powinno zaniepokoić rodziców.Przecież to chore,co z niego wyrośnie. ehh... ten system traktowania psa mi sie nie podoba.... no ale cóż, ludzi zmienić się za bardzo nie da :/ no właśnie i te jego hasła, że psa zabije??? no, nie.!!!! szkoda, tylko, że rodzice na to pozwalają....:shake: Quote
anndzia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Elizusiek']1,5 pinczerka czyli jeden cały a drugiego połowa po tatusiu :lol: Karunia doberman i Mosek pół pinczerek miniaturowy czyli kundelek :lol: Najpierw wkleje zdjęcia Karuni najpierw się przywita zawsze czujna wiatr w uszach śpioch z przybranym dzidziusiem :) turliś,turliś na śniegu Boże jak ja kocham dobermany ! Chociarz z wyglądu są troszkę groźne , ale tu widać , że są sympatyczne . Uwielbiam ich wygląd . Od dziecka mi się podobają ! Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 anndzia napisał(a):Boże jak ja kocham dobermany ! Chociarz z wyglądu są troszkę groźne , ale tu widać , że są sympatyczne . Uwielbiam ich wygląd . Od dziecka mi się podobają ! Witamy :multi: w naszej galerii :lol: i mam nadzieje że będziecie nas odwiedzać :lol: Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 To jeszcze troche staroci,żabka i ptaszki :lol: Quote
Dobcia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Te pawie są świetne!:loveu: A o albinosach słyszałam, ale nie wiedziałam, ze są takie ładne;) Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Dobcia napisał(a):Te pawie są świetne!:loveu: A o albinosach słyszałam, ale nie wiedziałam, ze są takie ładne;) na żywo były śliczniejsze,tylko szkoda że nie chciały ogonka rozłożyć :roll: Quote
Shilah Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hi! Żabcia jest cudna. Lubimy żabeczki, szczególnie takie *zielone zaby* nad naszym łóżeczkiem widnieje taka jedna.. [ na obrazie] Nie możemy zapomnieć o tym, że białaski również kofamy.. jakie by to nie były zwierzaczki, w różnej postaci.:evil_lol: [*biały pawik*- niespotykany widok] Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Shilah lubisz białaski? nie wiedziałam ;) :evil_lol: Quote
Shilah Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Elizusiek']Shilah lubisz białaski? nie wiedziałam ;) :evil_lol: W sumie skąd mogłaś wiedzieć.. :evil_lol: ?!? Nie trudno się domyślić, że kofam białaski, nawet gdy sią takie niesforne jak mój Gizmol. (:diabloti: oj diabeł z niego niemiłosierny:diabloti:) Na myśli mam drugiego, lub czarną szczotkę czyli scottie' ego..:loveu: Lecz druga opcja jest bardziej prawdopodobna.. Będzie to mała słodka dziewczynka. Ale ten plan wprowadzimy w życie i urzeczywistnimy dopiero po wakacjach. Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Shilah'] W sumie skąd mogłaś wiedzieć.. :evil_lol: ?!? Nie trudno się domyślić, że kofam białaski, nawet gdy sią takie niesforne jak mój Gizmol. (:diabloti: oj diabeł z niego niemiłosierny:diabloti:) Na myśli mam drugiego, lub czarną szczotkę czyli scottie' ego..:loveu: Lecz druga opcja jest bardziej prawdopodobna.. Będzie to mała słodka dziewczynka. Ale ten plan wprowadzimy w życie i urzeczywistnimy dopiero po wakacjach. To sie bardzo cieszymy,będzie więcej cudności do oglądania :loveu: Gizmulek będzie ślicznie wyglądał z bunetką :loveu: [SIZE="1"]A pytałaś sie jego czy woli brunetke czy blondynke? :cool3: Quote
Shilah Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Elizusiek']To sie bardzo cieszymy,będzie więcej cudności do oglądania :loveu: Gizmulek będzie ślicznie wyglądał z bunetką :loveu: A pytałaś sie jego czy woli brunetke czy blondynke? :cool3: Sama jestem brunetką .. Myślę, że dla kontrastu wybierzemy czarną dziewczynkę. Ale to jeszcze odległe .. A szkoda. Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 hej!! ale tą żabę fajnie widać :) (na ogół za żabami nie przepadam, ale ta fajnie się wynurza:P ) ale fajne ptaszki na foteczkach :D :D :D :loveu: :loveu: dobrej nocy Tajfun i niunia Quote
Sylwia&westie Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dziś niestety słonce juz nie świeci ;( Ale i tak jest cieplutko ;) Pozdrawiamy ! Fotki są super !! Fajna żabka :razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Halo ja jestem a was niema:-( ruszyć doopalki:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Wczoraj miałam tyle spraw, że nie miałam czasu na dogo wejść. Dzisiaj ruszam doopke i szukam jakiś zdjęć dla Was.Ale nie mam już żadnych zwierzątkowych,tylko moje i rodzinki. Pokaże Wam ile w tamtym roku ja z moim chłopakiem i moją mamą nazbierliśmy grzybów,nigdy tyle nam sie nie udało co wtedy i to przez 4 godziny. i jeszcze las namorzynowy :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 .AKURAT ;-) NAZBIERALI;-) ehehheh pewnie przy drodze kupili i terozki dumne i blade z takowych ilosci heehehehehheheheheheheheh;-) Dziendoberek LALECZKO ;-) U NAS BYłO NIEWYRAZNIE EEHEH ALE WłASNIE PRZEBIJA SIE SłONECZKO ....!!! Buziaczki !!!;-) Quote
Dobcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 O, grzybki:loveu: Ale bym zjadła zupkę z tych pyszności, mniam:) Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 zuzolandia napisał(a): .AKURAT ;-) NAZBIERALI;-) ehehheh pewnie przy drodze kupili i terozki dumne i blade z takowych ilosci heehehehehheheheheheheheh;-) Dziendoberek LALECZKO ;-) U NAS BYłO NIEWYRAZNIE EEHEH ALE WłASNIE PRZEBIJA SIE SłONECZKO ....!!! Buziaczki !!!;-) O Ty niewierzujo!!!!! ;) To ja później cały dzień wyciągałam igły sosniane z gaci po tych grzybach a Ty mi nie wierzysz...:shake: ;) Dobcia napisał(a):O, grzybki:loveu: Ale bym zjadła zupkę z tych pyszności, mniam:) a_ga.isk napisał(a):Ooo ale mi smaku narobiłaś tymi grzybkami :P bGirl napisał(a):..Ile pyszności może powstać z tych grzybków Pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] A ja nie lubie grzybów i żadnych potraw z nimi :roll: ale zbierać lubie :lol: niunia32 napisał(a):ooo ja cie nie moge ile grzybow!!! :) no, troszeczke :lol: Quote
Recommended Posts