BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hih fajnie to musi wygladać jak idziesz z nimi na spacerek :D jeden mały drugi duży :D a ja chce fotki psiaków razem :D Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dobcia napisał(a):...będą jak.... bracia!:p :evil_lol: butterfly15 napisał(a):hih fajnie to musi wygladać jak idziesz z nimi na spacerek :D jeden mały drugi duży :D a ja chce fotki psiaków razem :D ja lubie skrajności w wielkości psów,lubie duże i bardzo malutkie i tak sobie mam :lol: a zdjęcia piesków razem były troche wcześniej,teraz nie mam nowych zdjęć bo siostra ma mój aparat,dopiero jak wróci po weekendzie to pocykam nowe zdjęcia. Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [SIZE="1"]idziemy lulać [SIZE="1"]dobrej nocki dla wszystkich Quote
Elizusiek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 takie nie zaciekawe te zdjęcia ale to resztki Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Elizusiek'] Ah, słodkości moje malutkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Shilah Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='kesslee']Ah, słodkości moje malutkie :loveu: :loveu: :loveu: Całkowicie się z Tobą zgadzam kesslee.. Tylko go schrupać :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Elizusiek napisał(a):aż sie boje co to z nich wyrośnie bo to dwa pieski :evil_lol: Witam:loveu: wiesz co mój Max też miał kiedyś kolegę...i nic dobrego z tego nie wyszło:evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 jaka słodziutka..... :) hihih ale fajne :) psiaki sobie słodko hasają po lesie :loveu: pozdrawiamy miłego dnia życzymy Tajfun i niunia takie maleństwo w takim wielkim lesie. śliczności :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='kesslee']Ah, słodkości moje malutkie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Shilah']Całkowicie się z Tobą zgadzam kesslee.. Tylko go schrupać :evil_lol: nie chwaląc sie jest słodziutki :loveu: a jaki całuśnik,tylko cmokne już kręci dupką i leci z wywalonym języczkiem :lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Witam:loveu: wiesz co mój Max też miał kiedyś kolegę...i nic dobrego z tego nie wyszło:evil_lol: aż sie boje zapytać co....:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 O niunia i Tajfunek,coś wczoraj Was nie wiedziałam :cool3: dobrze że jesteście :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Elizusiek napisał(a):aż sie boje zapytać co....:evil_lol: tylko na początku mieli gejowskie zagrania a pózniej...trzeba im był kontakt ograniczyć bo do dziś by tak było:evil_lol: ale nie martw się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):tylko na początku mieli gejowskie zagrania a pózniej...trzeba im był kontakt ograniczyć bo do dziś by tak było:evil_lol: ale nie martw się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i mam sie nie martwić :placz: :evil_lol: Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ale nie martw się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taaaa, na pewno wszystko będzie dobrze ;) :cool3: Quote
niunia32 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Elizusiek']O niunia i Tajfunek,coś wczoraj Was nie wiedziałam :cool3: dobrze że jesteście :lol: no niestety nie mieliśmy czasu (cały dzień poza domem) ani możliwości dorwania się do kompa :) ale juz dzisiaj jesteśmy! też się cieszymy :) nie chwaląc sie jest słodziutki a jaki całuśnik,tylko cmokne już kręci dupką i leci z wywalonym języczkiem hihihi kochany jest :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 .hheheh lesny mały stworek hehehe;-) Witaj kofffana;-) e tam tymi gejowskimi przypadłosciami sie nie przejmuj heheh to pewnikiem proby zdominowania sie osobników w stadle ;-) ... buziolki przesyłamy ;-) Quote
Dobcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Diabełek leśny:loveu: Słodkie maleństwo, on jest taki fajny, i jeszcze te białe skarpetki:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Elizusiek'] UWAGA!!! Leci wielki grożny pies!! uciekać kto może!! :evil_lol: [quote name='Elizusiek'] Jejku :shake: jakie ty masz bojowe psy :D z kagańcem to nie ma co się bać :shake: ale ten maluch to mnie przeraża :-o Teraz po tych straszynych i groźnych fotkach bede mieć koszmary :shake: Hihi :D pozdrawiamy :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='zuzolandia'] .hheheh lesny mały stworek hehehe;-) Witaj kofffana;-) e tam tymi gejowskimi przypadłosciami sie nie przejmuj heheh to pewnikiem proby zdominowania sie osobników w stadle ;-) ... buziolki przesyłamy ;-) no ale czy on musi sie dominować :placz: :evil_lol: [quote name='Dobcia']Diabełek leśny:loveu: Słodkie maleństwo, on jest taki fajny, i jeszcze te białe skarpetki:cool3: fajnie że białe ale trzeba ja codziennie prać bo pod koniec dnia to juz nie są białe :roll: :lol: [quote name='butterfly15'] Jejku :shake: jakie ty masz bojowe psy :D z kagańcem to nie ma co się bać :shake: ale ten maluch to mnie przeraża :-o Teraz po tych straszynych i groźnych fotkach bede mieć koszmary :shake: Hihi :D pozdrawiamy :loveu: bo na małego nie ma takiego rozmiaru kagańca ;) w tych koszmarach to Mose co najwyżej może Cie zalizać na śmierć :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 hej Kochana!!! zaglądamy życzyć milego dnia! przesyłamy tulańce dla pisiów i kotka :) Tajfek i niunia Quote
Elizusiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 niunia32 napisał(a):hej Kochana!!! zaglądamy życzyć milego dnia! przesyłamy tulańce dla pisiów i kotka :) Tajfek i niunia Witam :buzi: psiaki i kizia wytulone :lol: Quote
Elizusiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dzień dobry z rana ;) Witamy :multi: :buzi: Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 .mały romantyk kwiatowy ;-) heheheeh .....pachna czy nie ???? witaj kochaniutka z ranka ;-) heheh od niepamietnych czasow udalo mi sie tu wpasc gdy jasno jest a nie pozna ciemna noca eheheheh;-) mizianko dla wszystkich zywych co u CIENBIE mieszkaja ;-) heeh Quote
Elizusiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 zuzolandia napisał(a): .mały romantyk kwiatowy ;-) heheheeh .....pachna czy nie ???? witaj kochaniutka z ranka ;-) heheh od niepamietnych czasow udalo mi sie tu wpasc gdy jasno jest a nie pozna ciemna noca eheheheh;-) mizianko dla wszystkich zywych co u CIENBIE mieszkaja ;-) heeh Witaj,witaj :buzi: no właśnie, Ty ostanio to tak wieczorową porą :) wszystko wymiziane :lol: Quote
Recommended Posts