Shilah Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hi! Witamy Was kochani milusio.. Troszkę zaniedbaliśmy naszych ulubieńców, ale teraz nadrabiamy i zostawiamy duzego słodkiego buziaka.. Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 W sobote powinnam mieć aparat,jak mój luby nie zapomnie go przywieźć :roll: Póki co nadal stare zdjęcia różnych zwierzaków. meduza też zwierze prawdziwne zakopiańskie łowiecki hej! kaczuszka z Morskiego Oka [SIZE="1"](zwabiłam ją na bułeczke :cool3:) Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Shilah napisał(a):Hi! Witamy Was kochani milusio.. Troszkę zaniedbaliśmy naszych ulubieńców, ale teraz nadrabiamy i zostawiamy duzego słodkiego buziaka.. Ach,jaki słodziutki całusek :loveu: Quote
Shilah Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale świetna łowiecka.. A jak pozuje do zdjątka. P.S.Nie ma to jak Zakopane.. Mamy w tej miejscowiosci ciocię i od najmłodszych lat (bo od 1 roku zycia)jezdzimy do niej na wakacje i swieta.. Kocham te strony. A najbardziej widoki, niepowtarzalny klimat i goralska.. muzykę (ale herbatka tez nie pogardzimy):diabloti: Wzrusza nas zawsze do łez- oczywiscie muzyka.. Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):Kiedyś miałam myszki jjeeee ja tez mialam myszki kiedys :) :) :) hihihihi milego weekendu i dobrej nocy buuuziaki Tajfun oi niunia Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Shilah napisał(a): (ale herbatka tez nie pogardzimy):diabloti: hehe....góralska herbatka...:evil_lol: To akurat było jesienią,ale bylismy na też tam w Sylwestra. I czekając na ten dzień w pensjonacie skończyły sie nam zapasy "herbatki".Było późno w nocy i sklepy były zamknięte więc moja siostra z moim chłopakiem poszli do sąsiadów pożyczyć bo oni też nieźle imprezowli. I wiecie od kogo piliśmy "herbatke"? Od samej Katarzyny Dowbor :evil_lol: Organizowała w tym pensjonacie Sylwestra ze znajomymi i też przyjechali wcześniej. Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 niunia32 napisał(a):jjeeee ja tez mialam myszki kiedys :) :) buuuziaki Tajfun oi niunia jakieś rasowe czy też takie normalne? Jakie kolorki? Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):jakieś rasowe czy też takie normalne? Jakie kolorki? ja mialam wszsytskie biale Quote
Shilah Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 niunia32 napisał(a):ja mialam wszsytskie biale To musiało być żle z Tobą Natalko skoro same białe myszki widziałaś.. :evil_lol: :diabloti: To chyba ostatnie stadium juz.. :diabloti: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):nie smakują im?:evil_lol: Trzeba by ich spytać:p Ale mieliście fajnych sąsiadów!:cool3: Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Shilah napisał(a): To musiało być żle z Tobą Natalko skoro same białe myszki widziałaś.. :evil_lol: :diabloti: To chyba ostatnie stadium juz.. :diabloti: :evil_lol: nie skojarzyłam :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dobcia napisał(a):Trzeba by ich spytać:p Ale mieliście fajnych sąsiadów!:cool3: dlatego że pożyczyli czy że znani? :cool3: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 hej Elizka :) świetne zdjecie :loveu: a Tobie miejsce zostawiły ??? Quote
Elizusiek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Daisunia napisał(a):hej Elizka :) świetne zdjecie :loveu: a Tobie miejsce zostawiły ??? Witaj :multi: może jak bym sie zwinęła w kulke to bym sie zmieściła :lol: Quote
Shilah Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hi! Słonecznego dzionka dla Waszej czwóreczki! Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Shilah napisał(a): To musiało być żle z Tobą Natalko skoro same białe myszki widziałaś.. :evil_lol: :diabloti: To chyba ostatnie stadium juz.. :diabloti: hihihihihih na szczęscie zle nie było : ale ich chyba miałam z 10. pamiętam, miały taki fajny domek :) :) Kochana Elizo życzymy CI i twoim czworonogom miłego dzioneczka i dużo słoneczka :) pozdrawiamy Quote
*Ania...Niuf* Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Elizusiek napisał(a):dlatego że pożyczyli czy że znani? :cool3: :evil_lol: I to i to:evil_lol: Cześć kochana:loveu: :multi: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Elizusiek napisał(a):dlatego że pożyczyli czy że znani? :cool3: :evil_lol: Witajcie!:multi: Zgadzam się z Anią-i jedno i drugie się liczy:razz: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 .matyldoooooooo jaki to pieknyyyyy widokkkkkkkkkkkkk ;-) naprawdeeee witaj kochaniutka ;-) wysciskaj to towarzystwo ode mnie ;-) buziolki Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 .matyldoooooooo jaki to pieknyyyyy widokkkkkkkkkkkkk ;-) naprawdeeee witaj kochaniutka ;-) wysciskaj to towarzystwo ode mnie ;-) buziolki Quote
Kati Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Boska fotka, tylko troche zal mi tego maleńkiego pieska, taki samotny, nieprzytulony :lol: Quote
Elizusiek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Kati napisał(a):Boska fotka, tylko troche zal mi tego maleńkiego pieska, taki samotny, nieprzytulony :lol: on chyba ma dość przytulania i dlatego :lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Super, że masz już aparat z powrotem;) Elizusiek napisał(a): :loveu:są prawie równe sobie:loveu::evil_lol: Dobusia jest śliczna;) Quote
Recommended Posts