Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']pracownica, tam nie można wchodzić na teren schroniska i oglądać psów - wybrane psy są wyprowadzane przed bramę, do środka wchodziła Ewa od Bernardynów i obiecała sprawdzić jak będzie tam, wśród takiej ilości psów nie jest trudno przegapić jedną suczkę - może ktoś ją przeniósł do innego boksu i Pani Kasia, która przygotowywała nam psiaki nie wiedziała o tym na przykład - no różnie może być[/QUOTE]

A co tam są jakieś "skarby", że wejść i rozejrzeć się nie można?To jak zwykły człowiek ma sobie psa stamtąd adoptować?

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jest napisane, ale nie można, to jest info już od kilku osób, które nie były wpuszczone żeby oglądać psy, ja się cieszę, że nam się udało to gładko w miarę załatwić, co prawda milion telefonów wykonane, ale psiaki jadą

dojeżdżają do Warszawy, będą tutaj więc jeszcze później niż myślałam

Posted

[quote name='malawaszka']nie jest napisane, ale nie można, to jest info już od kilku osób, które nie były wpuszczone żeby oglądać psy, ja się cieszę, że nam się udało to gładko w miarę załatwić, co prawda milion telefonów wykonane, ale psiaki jadą

dojeżdżają do Warszawy, będą tutaj więc jeszcze później niż myślałam[/QUOTE]

A one są jako adoptowane, czy dali na DT?

Posted

[quote name='malawaszka']są adoptowane na mnie, ale wiedzą, że szukamy im domów dalej[/QUOTE]

to znaczy idzie się z nimi troszkę dogadać ;)?

Posted

Wymodziłam dlaTtrójeczki:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00[/URL]

Posted

no ale one imion nie maja, moze ktos ma pomysl jakis, no tak po zdjeciach zobaczywszy....
Malawaszko, wielki szacun dla Ciebie....trzymamy mocno kciuki w te ciemna noc....

Posted

[quote name='WATACHA']Obie są chyba czarne...czy mi się poplatało ;)?[/QUOTE]
na tym watku jest tylko jedna czarna :) chyba....od ilu dni masz gorac :evil_lol:

Posted

Zaraz zaraz.

Pies jesc pieprz i sól

Natomiast jest czarna suczka.

i czarna suczka szczeniakowata.

Dwie czarne suczki;)

Która nie czytała watku?:lol:

Zamęt robicie :lol: