Jump to content
Dogomania

Dług w lecznicy 5.900 zł,błagam o pomoc,Osoba od 40 lat pomagajaca zwierzetom teraz sama potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

Błagam o pomoc :(

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Uwaga! Zaginął kot![/B][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1647/cd361c074c695609med.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Dn. 25 stycznia 2013r w Tomaszowie Lubelskim zaginął 2letni biało-rudy kocur o bursztynowych oczach. Jego znakami rozpoznawczymi jest rudy pręgowany ogon, Biała strzałka na pysku i rude, rudy grzbiet (prawy bok jest prawie cały biały, zaś lewy obsypany rudymi znaczeniami) oraz spokojny, trochę koślawy chód (ma uszkodzoną miednicę). Kot jest masywnej, dobrze zbudowanej postury, należy do dużych kotów. Wobec ludzi bywa nieufny, zaś do kotów tej samej płci – agresywny. Każdy, kto zobaczy podobnego kota, proszony jest o bezzwłoczny kontakt. Kot jest w trakcie leczenia powypadkowego.
[B]Kontakt[/B]: 782 221 876

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1647/bdb6aac176630671med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Napiszcie mi proszę adres Pani Krystyny ,mam na zbyciu żwirek dla kotów,to bym wysłała[/QUOTE]
Czy ktos juz napisal bo nie chce robic podwojnej roboty :)

Posted

Próbowałam się dzisiaj dodzwonić do Krystyny,ale nie odbiera telefonu:roll:.
Chciałam się dowiedzieć po ile ważą jej domowe psy i koty,aby można było kupić lek od tasiemca dla wszystkich.
Może jutro spróbuję.
Acha,pamiętajcie ,że wysyłając jej cokolwiek,zawsze trzeba pisać dwa imiona:Krystyna Eugenia,ponieważ pod tym samym numerem mieszka inna Krystyna o tym samym nazwisku i jeżeli pzresyłka trafi tam,nasza Krystyna nigdy sie o tym nie dowie:roll:

Posted

Cioteczki przepraszam, że Wam tutaj tak zawrócę głowę, ale potrzebny jakiś rozruch na bazarku, zbieram na Trocoxil dla chorego psiaka :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238918-Kalendarze-ciuchy-damskie-i-dziecięce-smaczki-i-inne-na-Trocoxil-Do-31-01[/URL]

Posted

Jak napisalam w 1 poscie Krystyna ma nie tylko "swoje" psiaki i kotki,ale tez pomaga jak moze ludziom ze wsi.
Teraz chciala pomoc wysterylizowac suczke,ta sunia byla operowana na nowotwor,w czasie tej operacji nie mozna bylo jej wysterylizowac,bo zagrazalo by to jej zyciu.A teraz trzeba to zrobic,no i jak zwykle nie ma na to kasy,a potrzeba jest.
Gdyby ktos mial pomysl jak pomoc w tej sytuacji:modla:

Posted

[quote name='DORA1020']...
Teraz chciala pomoc wysterylizowac suczke,ta sunia byla operowana na nowotwor,w czasie tej operacji nie mozna bylo jej wysterylizowac,bo zagrazalo by to jej zyciu.A teraz trzeba to zrobic,no i jak zwykle nie ma na to kasy,a potrzeba jest.
Gdyby ktos mial pomysl jak pomoc w tej sytuacji:modla:[/QUOTE]

A gdzie jest ta sunia ?

Posted

[quote name='elik']A gdzie jest ta sunia ?[/QUOTE]
U sasiadow Krystyny,zoperowala ja znajoma wetka,ale teraz ona sama ma klopoty zdrowotne w rodzinie i trzeba ja wysterylizowac u innego weta.

Posted

[quote name='DORA1020']U sasiadow Krystyny,zoperowala ja znajoma wetka,ale teraz ona sama ma klopoty zdrowotne w rodzinie i trzeba ja wysterylizowac u innego weta.[/QUOTE]

Chodzi mi o miejscowość, gdzie przebywa ta sunia.
Kłopoty zdrowotne w rodzinie wetki dyskwalifikują ją do zrobienia sterylki ?

Posted (edited)

[quote name='DORA1020']Okazuje sie,ze sunia jest w ciazy,nie moze miec szczeniakow,zagraza to jej zyciu,strylka potrzebna na cito.[/QUOTE]
Zadaję prostę wydaje mi sie pytanie - gdzie, w jakim mieście/miejscowości znajduje się suczka ? Jeśli to tajemnica, to proszę o info na PW, może będziemy mogły pomóc w opłaceniu sterylki.

Edited by elik
Posted

[quote name='Becia Lublin']zawada niedaleko Zamościa[/QUOTE]

Witaj Beciu, czy to gdzieś blisko Ciebie ? Kurcze wybacz moje dyletanctwo w tym temacie, nie orientuję się gdzie to :oops:
Znasz tą sytuację ?

Posted (edited)

[quote name='elik']Witaj Beciu, czy to gdzieś blisko Ciebie ? Kurcze wybacz moje dyletanctwo w tym temacie, nie orientuję się gdzie to :oops:
Znasz tą sytuację ?[/QUOTE]

znam tą sytuację ... dziś nawet na ten temat rozmawiałam z Krysią, wiekowa sunia, niedawno wygrala walkę z nowotworem, niestety wlaściciele nie dopilnowali i sunia zaszła w ciążę ... ciążą zagraża jej życiu ... trzeba jak najszybciej zrobić sterylkę aborcyjną, właścicielami są cudowni, lecz biedni ludzie , zgadzają się na wszystko, lecz nie maja na to funduszy

Edited by Becia Lublin
Posted

[quote name='Becia Lublin']znam tą sytuację ... dziś nawet na ten temat rozmawiałam z Krysią, wiekowa sunia, niedawno wygrala walkę z nowotworem, niestety wlaściciele nie dopilnowali i sunia zaszła w ciążę ... ciążą zagraża jej życiu ... trzeba jak najszybciej zrobić sterylkę aborcyjną, właścicielami są cudowni, lecz biedni ludzie , zgadzają się na wszystko, lecz nie maja na to funduszy[/QUOTE]

Beciu, czy mogłabyś zadziałać w imieniu Fundacji KASTOR ?
Podejrzewam, że opiekunka suni nie ma internetu, czy mogłabym na Twój adres e-mail przesłać metryczkę do wypełnienia i odesłania ? Fundacja mogłaby pokryć koszt sterylizacji do kwoty 200 zł i na taka kwotę powinna być wystawiona faktura.
Resztę kwoty trzeba byłoby zebrać jak najszybciej na dogo.

Posted

[quote name='funia']U nas wysterylizuje ją na pewno poniżej 200 zł wetka do ,której ja jeżdze .[/QUOTE]

A czy to dobry wet ? Sunia jest po zabiegu usunięcia listwy mlecznej, na pewno jest osłabiona :(
Uciekam, bo spieszę się do Kościoła.
Zaglądnę tu jak wrócę.

Posted

[quote name='funia']U nas wysterylizuje ją na pewno poniżej 200 zł wetka do ,której ja jeżdze .[/QUOTE]

dopiero jutro Krysia ma szukać weta, który to zrobi, Ellik mogę pilotować sprawę już Krysia się ucieszyła z takiej informacji :D wielkie dzięki :loveu:

Posted

U nas weci za sterylkę chcą 150zł ze wszystkim :) Osobiście robiłam u nich już kilka razy i jestem zadowolona. No, ale u nas to kawałek drogi jest i nie wiem czy by się opłaciło ;)

Posted

[quote name='Becia Lublin']dopiero jutro Krysia ma szukać weta, który to zrobi, Ellik mogę pilotować sprawę już Krysia się ucieszyła z takiej informacji :D wielkie dzięki :loveu:[/QUOTE]

Dziękuje kochane Cioteczki.
Beciu będe bardzo wdzięczna za pomoc w załatwieniu faktury na Kastora :) Posłałam na Twój e-mail instrukcje i metryczkę do wypełnienia i odesłania.
Boję się czy nie obarczamy Cie zbytnio. Już zajmujesz się w naszym imieniu porzuconą spanieleczką, a teraz jeszcze ta sterylka. Bardzo dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='elik']Dziękuje kochane Cioteczki.
Beciu będe bardzo wdzięczna za pomoc w załatwieniu faktury na Kastora :) Posłałam na Twój e-mail instrukcje i metryczkę do wypełnienia i odesłania.
Boję się czy nie obarczamy Cie zbytnio. Już zajmujesz się w naszym imieniu porzuconą spanieleczką, a teraz jeszcze ta sterylka. Bardzo dziękuję :loveu:[/QUOTE]

cala przyjemność po mojej stronie :) jutro będę wszystko wiedziała to od razu napiszę co i jak ... jeszcze raz dziękuję bardzo :loveu:

Posted

[quote name='Becia Lublin']cala przyjemność po mojej stronie :) jutro będę wszystko wiedziała to od razu napiszę co i jak ... jeszcze raz dziękuję bardzo :loveu:[/QUOTE]

Ja także bardzo dziękuję. Jesteśmy z Emilką same i każda pomoc jest bardzo cenna :)

Posted

Jeszcze na osłode i zachete w naszych dzialaniach - fotki Luśki grzejacej dupke na swojej pani :)

[URL="http://naforum.zapodaj.net/62d357195aee.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62d357195aee.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://naforum.zapodaj.net/897dc946bd1d.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/897dc946bd1d.jpg[/IMG][/URL]