Murka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Wg mnie jest ok, Mirinda chyba nie wie co to kot za bardzo, trochę się boi, ale złych zamiarów nie ma :) Zrobiłam parę krótkich filmików: [video=youtube_share;1hRPd7yEsjo]http://youtu.be/1hRPd7yEsjo[/video] Quote
Murka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [video=youtube_share;Wcd5aqVE3fE]http://youtu.be/Wcd5aqVE3fE[/video] Quote
Murka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [video=youtube_share;pjl9yMbRvqQ]http://youtu.be/pjl9yMbRvqQ[/video] Quote
Murka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [video=youtube_share;dAwgDsKpPbY]http://youtu.be/dAwgDsKpPbY[/video] Quote
agusiazet Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mirinda jest po prostu rewelacyjna! A Szerman to kot nad koty:) Quote
Nutusia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Cholerka, zaprzyjaźniłaby się z tym łaciatym futrzakiem, ale on jakiś taki... mało kontaktowy ;) Już wysyłam wieści i filmiki do "właściwej osoby" :) Dzięki! Quote
Murka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Wszystkie psiaki uchachane, bo... Mirinda dostała cieczki... W dodatku podłapała kk :shake: Quote
Nutusia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 O masz... No to teraz na sterylkę przyjdzie czekać 2 miesiące:shake: A co to kk?:cool3: Quote
Murka Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Nasz wet robi sterylki także po skończeniu plamienia (jakoś tak chyba 10-14 dni trzeba odczekać), ale teraz nie wiem jak będzie, bo Mirinda bierze antybiotyk (kk - kaszel kenelowy). Może cieczka potrwa dłużej niż antybiotykoterapia to może się jakoś wyrobimy. A jak tam pertraktacje sąsiadki z TZem? :) Quote
Murka Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 W piątek planowana jest sterylka Mirindy :) Quote
Murka Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Mirinda już po sterylizacji, czuje się dobrze :) Quote
Lucyja Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Czy Mirinda ma już jakis domek na oku ? Quote
Murka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Zgłosiła się chętna pani, ale to było jakieś 2 tygodnie temu. Jak sunia wydobrzeje po sterylizacji to odezwę się do niej czy to dalej aktualne i czy pani jest świadoma adopcji (mieszka w bloku i odniosłam wrażenie, że myśli, że pies będzie od razu wszystko umiał, a Mirinda stała chyba na łańcuchu i nawet schody mogą być dla niej kosmosem...). Jest też drugi dom u sąsiadki Nutusi, ale nie wiem w końcu na czym stanęły pertraktacje sąsiadki z TZem ;) Quote
Lucyja Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jeśli te domki by nie wypaliły to daj znać, to zrobię jej jakies ogłoszenia. Na stronie fundacji jest ogłoszona, ale napewno trzeba jeszcze na najpopularniejszych portalach zrobić. Quote
Marlena:) Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Matko serce mi staneło, myślałam, że to nasza Salka: http://img99.imageshack.us/img99/2633/dsc00055qd4.jpg Identyczna!! I piękna... Quote
ala56 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='ala56']www.tablica.pl , www.adopcjapsa.pl , www.alegratka.pl , www.morusek.pl , www.gumtree.pl , www.petworld.pl , www.e-zwierzak.pl , www.psy.pl , www.przygarnijzwierzaka.pl , www.hiperogloszenia.pl , DG/ogloszenia i Facebook . To ja przypominam, że zrobilam praę ogłoszeń i je odnawiam. Mam na myśli Mirindę. Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Pertraktacje ponoć dobiegają końca ;) Ula nawet próbowała dzwonić do Murki, ale chyba źle numer zapisała... Na razie przytłoczyła ją robota i dobiło przeziębienie. Ale nie traćmy nadziei :) Quote
Murka Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Mirinda ładnie się goi, na weekendzie planuję odkołnierzowanie :) Quote
Murka Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Mirinda już wygojona i odkołnierzowana :) Sprawa z DS w mieszkaniu w bloku się rozwiązała - zadzwoniłam do pani i dostała już yorka na imieniny... Także nadzieja jeszcze w sąsiadce Nutusi... a jak nie to trzeba będzie sunię ogłaszać. Quote
Murka Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Mirinda jedzie do sąsiadki Nutusi :D Dzięki Nutusia za podrzucenie sąsiadce tematu ;) Przeprowadzka planowana jest na przyszły tydzień :) Quote
Nutusia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 York na imieniny...:shake::angryy: Bardzo się cieszę, że Mircia będzie moją sąsiadką:multi: Jak tylko ją zobaczyłam, wiedziałam, że to typ w punkt Uli:razz: Będziemy informować o dalszych losach Dziewuszki,oczygwizdek ;) Quote
Ty$ka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wow, bardzo szybka akcja :) Niezmiernie mnie to cieszy :) Quote
Murka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Mamy niestety problem z transportem, bo miałam nadzieję, że gmina się ucieszy, że będzie mieć psa "z głowy" i pokryje przynajmniej część kosztów, ale chyba nici z tego... Popytam, może ktoś będzie jechał w tamte strony i mógłby zabrać sunię. Quote
Recommended Posts