Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wg mnie jest ok, Mirinda chyba nie wie co to kot za bardzo, trochę się boi, ale złych zamiarów nie ma :)

Zrobiłam parę krótkich filmików:

[video=youtube_share;1hRPd7yEsjo]http://youtu.be/1hRPd7yEsjo[/video]

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz wet robi sterylki także po skończeniu plamienia (jakoś tak chyba 10-14 dni trzeba odczekać), ale teraz nie wiem jak będzie, bo Mirinda bierze antybiotyk (kk - kaszel kenelowy). Może cieczka potrwa dłużej niż antybiotykoterapia to może się jakoś wyrobimy.

A jak tam pertraktacje sąsiadki z TZem? :)

• 3 weeks later...
Posted

Zgłosiła się chętna pani, ale to było jakieś 2 tygodnie temu. Jak sunia wydobrzeje po sterylizacji to odezwę się do niej czy to dalej aktualne i czy pani jest świadoma adopcji (mieszka w bloku i odniosłam wrażenie, że myśli, że pies będzie od razu wszystko umiał, a Mirinda stała chyba na łańcuchu i nawet schody mogą być dla niej kosmosem...).
Jest też drugi dom u sąsiadki Nutusi, ale nie wiem w końcu na czym stanęły pertraktacje sąsiadki z TZem ;)

Posted

Jeśli te domki by nie wypaliły to daj znać, to zrobię jej jakies ogłoszenia.
Na stronie fundacji jest ogłoszona, ale napewno trzeba jeszcze na najpopularniejszych portalach zrobić.

Posted

Pertraktacje ponoć dobiegają końca ;) Ula nawet próbowała dzwonić do Murki, ale chyba źle numer zapisała... Na razie przytłoczyła ją robota i dobiło przeziębienie. Ale nie traćmy nadziei :)

Posted

Mirinda już wygojona i odkołnierzowana :)
Sprawa z DS w mieszkaniu w bloku się rozwiązała - zadzwoniłam do pani i dostała już yorka na imieniny...
Także nadzieja jeszcze w sąsiadce Nutusi... a jak nie to trzeba będzie sunię ogłaszać.

Posted

York na imieniny...:shake::angryy:

Bardzo się cieszę, że Mircia będzie moją sąsiadką:multi: Jak tylko ją zobaczyłam, wiedziałam, że to typ w punkt Uli:razz:
Będziemy informować o dalszych losach Dziewuszki,oczygwizdek ;)

Posted

Mamy niestety problem z transportem, bo miałam nadzieję, że gmina się ucieszy, że będzie mieć psa "z głowy" i pokryje przynajmniej część kosztów, ale chyba nici z tego...
Popytam, może ktoś będzie jechał w tamte strony i mógłby zabrać sunię.