malawaszka Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Godzinę temu, WATACHA napisał: Przecież Ci pisałam, że przyjdzie przesyłka niespodzianka do Ciebie i żebyś odbierała szybko tak tak - oczywiiście przypomniałam sobie o tym dopiero jak napisałam pytanie :D Dzięki! Z Tiga jadę do Wrocławia do Niedzielskiego na rezonans we wtorek Quote
Margi Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Kurcze wiedziałam,że przyjedziesz do Wrocławia w najgorszym z możliwych dni. Muszę pomyśleć jak z tego wybrnąć i Ci pomóc. Quote
malawaszka Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Spoko Małgoś bo jadę tylko z Tigą więc dam radę, gorzej jakby był jeszcze Amiś, ale chyba mi się nie uda tak umówić, żeby w innym miejscu przyjęli jego na badania w ten sam dzień i jeszcze żeby się godziny nie pokryły Quote
AnkaG Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Oby na rezonansie wyszło, że da się leczyć... kciukamy. Quote
Poker Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 A do kogo chcesz rejestrować Amisia? Na klinikach teraz łatwo o rejestrację. Quote
malawaszka Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 33 minut temu, Poker napisał: A do kogo chcesz rejestrować Amisia? Na klinikach teraz łatwo o rejestrację. Amisia do okulisty na badanie ERG tutaj http://eyevet.pl/ Quote
Poker Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 I co? nie ma terminów? A na klinice próbowałaś? Mogę pomóc z psami na terenie Wrocławia. Quote
malawaszka Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 nie ma tej okulistki w przyszłym tygodniu :( ale już wydumałam, że z Amisiem pojadę do Krakowa jak się skończy cyrk z ŚDM, bo jakby coś trzeba kontynuować to Kraków bliżej więc jadę tylko z Tigą :) no i Margi się udało w pracy zamienić i tez będzie :) 1 Quote
malawaszka Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 nasz nowy podopieczny - sznaucer średni ze schroniska w Raciborzu - mega zarobaczony, miał być młodszy, jest starszy, na razie musimy do doptrowadzić do porządku, potem kastracja i mam nadzieję, że znajdziemy domek dla dziadka, jest u DoPi a jutro jadę do Chorzowa po sznupeczkę Quote
malawaszka Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 po Kredeczkę jadę do Chorzowa niestety też raczej starsza niż młodsza, ale potrzebuje nas, musimy jej usunąć guzy, przebadać, i domek znaleźć Quote
Margi Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Fajne te psiaczki. Kredeczka to była tragedia.Po SPA to już elegancko wygląda. Quote
malawaszka Posted July 30, 2016 Author Posted July 30, 2016 masakra jaka ona jest stara :( zęby koszmarne (te które są bo niewiele ich ma), guzy liczne na cycusiach, łysa cała na grzbiecie, nóżki tylne krzywe i pewnie luźne rzepki czy coś, ale najgorsze na teraz te guzy, zęby i skóra, chyba jest głucha, widzi conieco, wędruje po domu non stop, odkąd przyjechałyśmy to jeszcze nie usiadła - na taras i do domu i tak krąży Quote
AnkaG Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 O rany jakie biedne ząbki :( Ale oczy ma takie żwawe.... Quote
malawaszka Posted July 30, 2016 Author Posted July 30, 2016 na zdjęciach mi tak wyszły ładnie te oczka, a w rzeczywistości jest zaćma i coś jeszcze ale nie wiem co Quote
AnkaG Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Bozz zaćma, ząbki to chodzenie ciągle - ona nie starszawa tylko stareńka... Quote
malawaszka Posted July 31, 2016 Author Posted July 31, 2016 no jest stareńka, wczoraj była niespokojna, ale dziś już lepsza, nic nie chciała jesć psiego - ani puszeczek, ani pasztecików, ani suchego - myślałam, że to prze zęby nie je bo boli, ale już mięsko gotowane wsunęła - więc mam przechlapane - muszę gotować :v Quote
malawaszka Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 jedziemy zaraz do weta :( w nocy rzyganko i sranko... cholera martwię się bardzo Quote
danyww Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 ojejjjj :( ..mam nadzieję, ze to tylko aklimatyzacja Quote
Saththa Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Tez mam nadzieje, ze to tylko przestawienie... 3mam kciuki! Co to za kota na fejsie sie panoszy u Ciem? :) Quote
malawaszka Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Już po wecie, krew pobrana ,wyniki niestety dopiero jutro, a jutro mnie nie ma więc tylko telefonicznie sprawdzę, a odbiorę w środę. Na teraz wiemy, że serduszko bardzo fajnie daje radę, dostała cerenię przeciwwymiotnie, diadog na biegunkę i dalsze decyzje dopiero w środę - wtedy też USG i co tam będzie trzeba; a teraz kroplówa umrę że muszę jechać jutro i ją zostawić :/ ale Jarek będzie czuwał i jakby coś się działo to ma już instrukcje zapodane. a kotka to Trajkotka - ta mała co przyszła do nas dzikuska, wysterylizowałam, domu szukałam :/ no i jest :p Quote
WATACHA Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Może zarobaczona Nikt nie chciał trójkolorki wariatki :)? Quote
Recommended Posts