Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, WATACHA napisał:

Przecież Ci pisałam, że przyjdzie przesyłka niespodzianka do Ciebie i żebyś odbierała szybko

tak tak - oczywiiście przypomniałam sobie o tym dopiero jak napisałam pytanie :D Dzięki! 

Z Tiga jadę do Wrocławia do Niedzielskiego na rezonans we wtorek

Posted

Spoko Małgoś bo jadę tylko z Tigą więc dam radę, gorzej jakby był jeszcze Amiś, ale chyba mi się nie uda tak umówić, żeby w innym miejscu przyjęli jego na badania w ten sam dzień i jeszcze żeby się godziny nie pokryły 

Posted

nie ma tej okulistki w przyszłym tygodniu :( ale już wydumałam, że z Amisiem pojadę do Krakowa jak się skończy cyrk z ŚDM, bo jakby coś trzeba kontynuować to Kraków bliżej

więc jadę tylko z Tigą :) no i Margi się udało w pracy zamienić i tez będzie :) 

• Upvote 1
Posted

nasz nowy podopieczny - sznaucer średni ze schroniska w Raciborzu - mega zarobaczony, miał być młodszy, jest starszy, na razie musimy do doptrowadzić do porządku, potem kastracja i mam nadzieję, że znajdziemy domek dla dziadka, jest u DoPi

a jutro jadę do Chorzowa po sznupeczkę  

Posted

masakra jaka ona jest stara :( zęby koszmarne (te które są bo niewiele ich ma), guzy liczne na cycusiach, łysa cała na grzbiecie, nóżki tylne krzywe i pewnie luźne rzepki czy coś, ale najgorsze na teraz te guzy, zęby i skóra, chyba jest głucha, widzi conieco, wędruje po domu non stop, odkąd przyjechałyśmy to jeszcze nie usiadła - na taras i do domu i tak krąży

Posted

no jest stareńka, wczoraj była niespokojna, ale dziś już lepsza, nic nie chciała jesć psiego - ani puszeczek, ani pasztecików, ani suchego - myślałam, że to prze zęby nie je bo boli, ale już mięsko gotowane wsunęła - więc mam przechlapane - muszę gotować :v 

Posted

Już po wecie, krew pobrana ,wyniki niestety dopiero jutro, a jutro mnie nie ma więc tylko telefonicznie sprawdzę, a odbiorę w środę. Na teraz wiemy, że serduszko bardzo fajnie daje radę, dostała cerenię przeciwwymiotnie, diadog na biegunkę i dalsze decyzje dopiero w środę - wtedy też USG i co tam będzie trzeba; a teraz kroplówa

umrę że muszę jechać jutro i ją zostawić :/ ale Jarek będzie czuwał i jakby coś się działo to ma już instrukcje zapodane.

a kotka to Trajkotka - ta mała co przyszła do nas dzikuska, wysterylizowałam, domu szukałam :/ no i jest :p