Pysia Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Myślałam że dasz sobie chwilkę oddechu. Kazdy tego potrzebuje.... Baryłek fajny. Taki śmieszny jest :) Quote
malawaszka Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Myślałam że dasz sobie chwilkę oddechu. Kazdy tego potrzebuje.... umarłabym z nadmiaru tlenu wtedy :v Nero jest bardzo brzydki, ale przesympatyczny, jakby nie patrzeć na niego od dupy strony to już w ogóle - ideał :v 1 Quote
malawaszka Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 a od wczoraj piesełki mają swoje własne M :) tzn jeszcze chwilka bo musimy dziś ocieplić, wyłożyć na podłodze gumolit, wstawić meble i będzie zycie jak w madrycie, a ja wreszcie będę zimą spać spokojnie nie martwiąc się, że im wieje :D wczoraj byłam tak szczęśliwa jak go panowie stawiali, że mało nie odfrunęłam :D Quote
danyww Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ..domeczek super. Piesełki będą mieć luksusy ..dzięki Tobie będą jeszcze szczęśliwsze Quote
Saththa Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ..domeczek super. Piesełki będą mieć luksusy ..dzięki Tobie będą jeszcze szczęśliwsze nie wiem czy mogą być bardziej niż i tak są :) Quote
malawaszka Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 mogą mogą - we własnych domach z własnymi ludźmi u boku :) a u nas tylko przystanek i ma być jak najbardziej komfortowy (jak już nie mogę mieć wszystkich w domu) :p jeszcze żeby faceci tyle nie filozofowali zamiast robić to byłoby lepiej :p Quote
Saththa Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Chodziło mi, ze u Ciebie im na pewno cudnie i jedyne czego rzeczywiście może być im brak to i własnego ludzia :0 Ale Ty im i tak poświęcasz tyle uwagi i czau, ze pewnie niejeden psiak w domu ma mniej :) Quote
ULKA12 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 iLE KOSZTUJE TAKIE CUDO? Będziesz tam wstawiać jeszcze budę, drzwi na stałe otwarte czy będziesz je tam zamykać. Muszę podjechać i obejrzeć z bliska :-) Quote
wilczy zew Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 a od wczoraj piesełki mają swoje własne M :) tzn jeszcze chwilka bo musimy dziś ocieplić, wyłożyć na podłodze gumolit, wstawić meble i będzie zycie jak w madrycie, a ja wreszcie będę zimą spać spokojnie nie martwiąc się, że im wieje :D wczoraj byłam tak szczęśliwa jak go panowie stawiali, że mało nie odfrunęłam :D Mam się gdzie wprowadzić ze Zgrają!! :D Quote
malawaszka Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 iLE KOSZTUJE TAKIE CUDO? Będziesz tam wstawiać jeszcze budę, drzwi na stałe otwarte czy będziesz je tam zamykać. Muszę podjechać i obejrzeć z bliska :smile: 3150 plus 100 zł transport, montaż gratis :p 3x3m - jest super, teraz ocieplimy od środka wełną mineralną i ściany z płyt osb - wolałabym ładniejsze, ale cóż ... i tak ogrom wydatków bo a to śrubki, a to jakieś druciki, wełna, folia itd... Nie będę psów zamykać w środku raczej (chyba że jakoś incydentalnie), będą tam miały kanapę i budy koniecznie też bo tak dużej przestrzeni nie zagrzeją sobie zimą, co d odrzwi to coś będziemy jeszcze z nimi kombinować żeby nie były całe otwarte tylko jakoś je na pół żeby tylko dolna część była uchylona Quote
AnkaG Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 No właśnie się zastanawiałam, że chałupka drzwi nie ma... Quote
ania0112 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Chatka czadowa :) wrzucaj fotki z postępów :) kanapę im dasz? Wow! To mam nadzieję ze docenia a nie ze od razu któryś się z kanapa zabawi :) a ogrzewania im nie zrobisz ? ???? Quote
Pysia Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Monika pomyśl o drzwiczkach specjalnych dla psów. Ponoć szybciutko psiaki załapują jak się w to wchodzi a i zimą nie wieje potem :) Quote
malawaszka Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Monika pomyśl o drzwiczkach specjalnych dla psów. Ponoć szybciutko psiaki załapują jak się w to wchodzi a i zimą nie wieje potem :) myślę cały czas, tylko to muszą być duże, a nie takie malutkie klapki jak na małe pieski wszędzie są, a co z tym idzie - koszt jakiś pewnie mega, ale coś się wykombinuje a co do kanapy, mam takie, zbierałam specjalnie dla psów zamiast wywalać, obawy mam że będą sikać na to, no ale to wtedy się wywali najwyżej Quote
Pysia Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Może dorobię sie latem nowego wypoczynku to możesz brać ten mój. To skóropodobne to łatwiej wymyć Quote
malawaszka Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Może dorobię sie latem nowego wypoczynku to możesz brać ten mój. To skóropodobne to łatwiej wymyć bardzo chętnie, cały wielki chyba się nie zmieści, ale coś na pewno Quote
ania0112 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 a jak chłopaki reagują na nowy domek? bo to co wczesniej było to tego już nie ma w tym wybiegu nie? Quote
malawaszka Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 jest jest kojec też - przyda się, domek jeszcze nie jest użytkowany bo Jarek go ociepla od środka - folie, wełna, płyty OSB - jeszcze chwilę i będzie się mógł Neruś wprowadzać, Amar pojechał do JOAPG do Warszawy dziś Quote
Recommended Posts