AnkaG Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Nikt ze mna nie może być... siostra wylatuje pojutrze do USA. Mamie staruszce to chyba nic nie powiem w ogóle.... Syn jest w RPA - wraca za 10 dni. TZ na statku w drodze z Australi do arabii Saudyjskiej. Nie poszłam z psami - niech wala kupy w domu... Policjant mnie pocieszal, że drugi raz się nie włamują do tego samego domu. Bozz jak ja nienawidze tego ciągłego bycia samej... Quote
malawaszka Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 a tak serio nie myślałaś o dużym psie? Quote
wilczy zew Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Policjant nie głupio gada. Malawaszka też dobrze myśli,olbrzymek by się przydał. Quote
ania0112 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 A psy na ogródek nie można wypuścić? Ja tez myślę ze drugi raz się nie wlamia zwłaszcza jak usłyszeli psa. Właśnie to jest najlepszy racjonalny powód do posiadania psa, zdążył narobić rabanu to i złodzieje uciekli a tak jakbyś zeszła i ich nakryla to mogłoby być gorzej lub wcale byś się nie obudziła i by Cię okradli jeszcze z innych rzeczy. Super Sisi! Quote
Kate1205 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Może alarm w domu i w garażu? U mnie jest alarm również w pomieszczeniach gospodarczych. Tylko jak się czasem wzbudzi, to też człowieka ciarki przechodzą, zwłaszcza w nocy. Ale fakt duży pies respekt złodziejaszki czują, jak jest w domu oczywiście Quote
danyww Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Anka, dopiero teraz przeczytałam :( ..jak po dzisiejszej nocy? ..spałaś choć trochę? Trzymaj się Quote
Saththa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Jezu jaka wiadomość... ja tez teraz dopiero przeczytałam. Dobrze ze Sisi naszczekała... i dobrze, ze nic Ci się fizycznie nie stało. trzymaj się. Jak już raz na nich naszczekała to juz nie wrócą... jak się spłoszyli. Quote
malawaszka Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Anka dałaś radę w nocy? Muszę Wam pokazać jaki piękny nasz Arion po strzyżeniu :) Quote
AnkaG Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Żyję - spałam dzięki tabletkom nasennym. Ale wieczorem nie poszłam z psami... Nio kurde jak te sierotki jak się je odchucha to ładne się robią :) Fajny chłopaczek :) Quote
Saththa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Żyję - spałam dzięki tabletkom nasennym. Ale wieczorem nie poszłam z psami... Nio kurde jak te sierotki jak się je odchucha to ładne się robią :) Fajny chłopaczek :) Kurde Tazzmana bym Ci podrzuciła razem ze mną jakbym była w sz-nie... Dla rozlużnienia trochę... Anka... może bierz Ariona :P Quote
Pysia Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ale on jest śliczny! Cudo wyszło spod zaniedbanego psa :) Taki w moim ulubionym typie <3 Anka bierz! Nikt nie wlezie bo mu dupe wygryzie. Albo postraszy że wygryzie ;) Quote
AnkaG Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Dziewczyny ja nie moge wziąć wiecej psów... ja jestem duzo sama i do tego mam masę prolemów z mamami - i moją i męża... i mój tata i męża juz odeszli ... Tak na logikę to Sisi nie powinnam brać... ale no jak sie ma od 20 lat psy to tak źle bez nich... Tak się zarzekalismy, ze juz więcej psów nie bedziemy mieć no ale Sisi nas zauroczyła... Bozz ten mój mały czubek to takie dobre psie jest. Wczoraj policjanci łazili przez kilka godzin. Ona wystraszona siedziała w sypialni. A wieczorem to tak sie we mnie wtulała... Quote
malawaszka Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 mamy Zenona - mamy klona Zgredkowego <3 udało się i znalazł się DT :) jest w Łodzi i jest malenki - 3,5 kilo szkielet! jejku jestem taka szczęśliwa jakby mi kto w kieszeń narobił :p 1 Quote
AnkaG Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Poszczęściło się pieskowi :) Sąsiad z ulicy znalazł w krzakach moją torebkę i rozrzucone rzeczy - wszystkie dokumenty, portfele itd. ukradli tylko pieniadze, nawet bilon zostawili... Zadzwoniam na policję i zabrali wszystko - może odciski palców jakieś zbiorą. Quote
ania0112 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 O ale dom się znalazł dla zgredka, królik mu łazi :) super super! Quote
malawaszka Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Myślałam, że u Ciebie wylądował :P niestety nie - ale kto wie co przyszłość przyniesie :p ale serce mi się rwie do niego jak nie wiem co :( Quote
Saththa Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Mi wczoraj fejsbuczek pokazał jako wspomnienie Zgredka... Niesamowite jaka przemianę u Ciebie "zaliczył"!! Cieszę się, że drugi już bezpieczny ;) AnkaG - dobrze ze się znalazły to chociaż spokojniejsza jestes, ze mimo zastrzezenia nic się nie stanie. Quote
Kate1205 Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Tak się cieszę, że ,,Zgredek" jest bezpieczny Quote
malawaszka Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 jesteśmy z Teddym po wizycie w Czechach - ma wyjęte część drutów, reszta jednak za trzy tygodnie, nie jak myślałam, że za dwa :/ już mamy dość tego żelastwa... nie zliczę potarganych rzeczy typu spodnie, pościel... głowa mi pęka, jutro jadę z Luną na badania bo nie jest dobrze :( Quote
Recommended Posts