malawaszka Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 A ten domek na czarnuszka się wycofał jak usłyszeli ze ślepa? Ale jakoś tak przyzwoicie to zrobili ze dałabys im innego czy z fochem? raczej przyzwoicie :D niewykluczone, że wezmą drugą suczkę albo Klopsa tylko Klops kastrację może mieć dopiero za tydzień, a suczka dopiero po cieczce - muszę pogadać z nimi bo dziś nie miałam chwili na to :/ niewidomy pies sobie swietnie radzi, ale ja rozumiem, że nie każdy chce - bo to jest jednak inna opieka, trzeba bardziej uważać i na różne rzeczy, a nie każdy to tak od razu chce - inaczej jak się piesek zestarzeje i oślepnie, a inaczej taki na całe zycie - no to zupełnie inni ludzie adoptują takie psiaki - znajdziemy Quote
jambi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Czy to dobrze wróży? :P zależy komu, mojemu małżeństwu nie :P Quote
malawaszka Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 wizyta w Szczecinie - dla Kosmo potrzebna plizzz pomóżcie Quote
malawaszka Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 i wizyta w Turku dla Poziomki... Jawa dziś pojechała do domu :) a ja mam nową pannę z przytuliska Strzałkowo - dwa razy jużdo schroniska wracała bo wydawali ją do beznadziejnych kojców, gdzie pewnie siedziała sama cały czas , a ona chciała do ludzi i uciekała - mam nadzieję, że u nas sie ogarnie i nie będzie próbowała ucieczek, Quote
danyww Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 ..oj to super, że coś dla Poziomeczki może być :) ..a ta nowa ma takie jasne oczka czy to tylko tak na fotce? Quote
ania0112 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Dla kosmo? A on już od dawna nie jest w domku? :o czy to może jakiś drugi kosmo? Jakby dla kosmo i poziomki się znalazły domki to chyba rekord adopcji padnie :) oby tak dalej! Quote
Margi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Fajnie,że tyle domków się znalazło. Błagam nadajmy imiona tym nowym,bo już się gubię. Quote
malawaszka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 duża absolutnie nie będzie Dejzi - przechrzciłam na Shenzi - podobna prawda? :p Quote
malawaszka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 a dla malizn dziś wymyslę obiecuję Quote
ania0112 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Czort i czorciatko; ) A mi ona dianke przypomina...jest podobna ? Quote
malawaszka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Czort i czorciatko; ) A mi ona dianke przypomina...jest podobna ? Pchełka i Weszka :p dumam - czarna na razie pasuje mi Rasta, a mały złośnik jeszcze dumam a Shenzi nie jest podobna do Dianki - większa przede wszystkim, zgrabna, z gracją się porusza bo Dianka to taki koczkodanek kochany :p Quote
Margi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Dla mnie Rasta to za poważne dla takiego szkraba. Quote
malawaszka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 nic co jest rasta nie jest poważne :p a mała łobuzica będzie chyba MUKA - taka muka co się ją piąstką w ramię ziomkom wydziela :v bo ona jakby jej pozwolić to by każdemu wklepała :v Quote
malawaszka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 jak się coś zmieni to dam Ci znać :p bo to ostatnio mam jakieś kłopoty z imionami i po kilku dniach bywa, że się zmienia :p Quote
Margi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Mam zapisane że w Kalwarii Zebrzydowskiej mamy jakiegoś bezimiennego psiaka.Coś o nim wiemy? Quote
wieso Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Teraz to ja sie pogubilam w tych maluchach...... 1 Quote
malawaszka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Mam zapisane że w Kalwarii Zebrzydowskiej mamy jakiegoś bezimiennego psiaka.Coś o nim wiemy? noo pisałam, że wrócił do domu :) do Skawiny Quote
Margi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Może i pisałaś ale do mojej mózgownicy nie dotarło. Quote
malawaszka Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 masakra załamuje mnie mała wredota MUKA zbuka... leje po domu jak opętana - sika na psie posłania, na miski jak zjedzą śniadanie, na ściany - no jak podupczony samczyk jakiegoś yorka, który musi sobie wszystko zaznaczyć... jak nic skalp spadnie... Quote
wilczy zew Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Współczuję. Zgubiłam się: Muka to ta niewidoma czy ta druga? Quote
Recommended Posts