Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojeej, ale smutek i żal. To straszne, że tak odchodzą, ale piekne, że nie odchodzą we wspólnym boksie wśród jazgotu i stresów :(

Moniko, dałaś im miłość i opiekę i za to bedą się stamtąd Tobą i całym stadkiem opiekować. Ja czuję obecnośc Bonusia do dziś, choć tyle lat upłynęlo od jego odejścia.

Ściskam Cię bardzo mocno

Posted

Wczoraj razem z Silverem odszedł nasz Szamanek :( Jak powiedział jego opiekun: Odszedł jak Gospodarz :( ['] nie mam siły... czemu czemu tak szybko odchodzą? :( Szaman cieszył się cudownym domem tylko 9 miesięcy, a wczesniej poniewierał się chyba ze 2 lata :( umarł na serduszko... 

Szaman :(, jeden z moich ulubionych

Posted

Hery nadal nie ma

Wczoraj byłam z Viki na kontroli - jest lepiej, ataków w tym tygodniu nie była na szczęście, ale doktor mówi, ze na radość za wcześnie - dopiero jak po 2-3 miesiącach będzie dobrze to będzie można odetchnąć. Na razie nadal leki - długo będzie brała steryd. Ja tam i tak się cieszę że przynajmniej te ataki minęły bo to było bardzo trudne dla niej i dla mnie - patrzeć jak stale taka napięta jest i biedna. 

Posted

Już po, wszystko ok. Uff

Wetka dzwoniła - Keysi juz podnosi głowe, a mała
jeszcze lezy, bo była druga w kolejce i dopiero przytomnieje.

Keysi miała duzo cyst na jajnikach, stąd zaburzenia hormonalne, a u Sisi
wyglada na to, ze początek jakiegos stanu zapalnego w macicy.
Wiec dobrze, że obydwie wysterylizowane zostały.

Kciukamy za Vikusię. Oby szlo ku dobremu.

Posted

Zdrowiej Viki dalej. Tak trzymaj! :)

AnkaG super, że dziewczynki dobrze się czują i że zrobione wszystko zanim się rozwinęły jakieś paskudztwa. :)

Posted

po weekendzie zaraz :( serce mi pęknie po raz kolejny :( 

Mam super wiadomości - pierwsza to - Maja znalazła domek :D 

a druga - HERA wróciła!!! uf uf uf wróciła sama - ktoś musiał ją przetrzymywać chyba i uciekła - wróciła bez obroży a miała na sobie i przeciwkleszczową i zwykłą;