AMIGA Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Ojeej, ale smutek i żal. To straszne, że tak odchodzą, ale piekne, że nie odchodzą we wspólnym boksie wśród jazgotu i stresów :( Moniko, dałaś im miłość i opiekę i za to bedą się stamtąd Tobą i całym stadkiem opiekować. Ja czuję obecnośc Bonusia do dziś, choć tyle lat upłynęlo od jego odejścia. Ściskam Cię bardzo mocno Quote
WATACHA Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Wczoraj razem z Silverem odszedł nasz Szamanek :( Jak powiedział jego opiekun: Odszedł jak Gospodarz :( ['] nie mam siły... czemu czemu tak szybko odchodzą? :( Szaman cieszył się cudownym domem tylko 9 miesięcy, a wczesniej poniewierał się chyba ze 2 lata :( umarł na serduszko... Szaman :(, jeden z moich ulubionych Quote
AnkaG Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Smutno :( los się do nich uśmiecha dzięki Tobie Wasiu... Quote
malawaszka Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 nie tylko dzięki mnie, bo jest nas tu przecież więcej Dobić jeszcze bardziej? Zaginęła Hera... przeskoczyła ogrodzenie i poszła w las :( bardzo się boję, że złapała się w jakieś wnyki, albo że ją odstrzelą :( Rodzina jje cały czas szuka, ale póki co bezskutecznie to jest Hera http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/890 Quote
Margi Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Naprawdę jakiś czarny ten tydzień. Mam nadzieję,że Hera szybko się znajdzie. Quote
WATACHA Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Boże, a gdzie i po co ona polazła gdzieś :(? Quote
malawaszka Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Ostatnio ponoć próbowała za zwierzyną ganiać, tropy odkryła itd... oni specjalnie dla niej zrobili ogrodzenie, ale i tak dała radę :( Quote
Pysia Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 O matko Szamanek :( Hera... Musi się znaleść! Na szczęście jest ciepło. Skubana no! Quote
ania0112 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 ????masakra ostatnio. Mam nadzieję ze Hera się znajdzie... Quote
danyww Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Dziewczyny, już jest kolejny bazarek dla sznupków na FB. Serdecznie zapraszamy! https://www.facebook.com/events/649516195113208/ 1 Quote
ulana Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Ech, takich wieści nie lubię bardzo. Wciąż wierzę, że Hera się znajdzie. Szamanek [*] Quote
malawaszka Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Hery nadal nie ma Wczoraj byłam z Viki na kontroli - jest lepiej, ataków w tym tygodniu nie była na szczęście, ale doktor mówi, ze na radość za wcześnie - dopiero jak po 2-3 miesiącach będzie dobrze to będzie można odetchnąć. Na razie nadal leki - długo będzie brała steryd. Ja tam i tak się cieszę że przynajmniej te ataki minęły bo to było bardzo trudne dla niej i dla mnie - patrzeć jak stale taka napięta jest i biedna. Quote
AnkaG Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Już po, wszystko ok. Uff Wetka dzwoniła - Keysi juz podnosi głowe, a mała jeszcze lezy, bo była druga w kolejce i dopiero przytomnieje. Keysi miała duzo cyst na jajnikach, stąd zaburzenia hormonalne, a u Sisi wyglada na to, ze początek jakiegos stanu zapalnego w macicy. Wiec dobrze, że obydwie wysterylizowane zostały. Kciukamy za Vikusię. Oby szlo ku dobremu. Quote
malawaszka Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Super, że dziewczynki już po i że jest ok! uf Quote
AnkaG Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Rano leżałyśmy i tak leżały dziewczynki koło siebie i Keysi lizała Sisi po boczku, a ta taka zadowolona była... i się pobeczałam... Quote
Saththa Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 AnkaG!! super, ze juz po no i, ze zdąrzyłyście. Mam nadzieję, ze Hera się odnajdzie... I na poprawę uViki tez... Quote
ulana Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Zdrowiej Viki dalej. Tak trzymaj! :) AnkaG super, że dziewczynki dobrze się czują i że zrobione wszystko zanim się rozwinęły jakieś paskudztwa. :) Quote
WATACHA Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Anka cieszę się, że w porządku.No i za Viki trzymam kciuki nieustająco :) Quote
malawaszka Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 po weekendzie zaraz :( serce mi pęknie po raz kolejny :( Mam super wiadomości - pierwsza to - Maja znalazła domek :D a druga - HERA wróciła!!! uf uf uf wróciła sama - ktoś musiał ją przetrzymywać chyba i uciekła - wróciła bez obroży a miała na sobie i przeciwkleszczową i zwykłą; Quote
jambi Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 O rany... :-( jakie to przykre :( tyle czasu sie tułają a potem tak krótko są szczęśliwe Quote
Recommended Posts