malawaszka Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Dzisiaj przewiozłam Miśkę do Ulki - cel - zapoznanie z Nalą boooooo w sobotę obie dziewczynki jadą do domu - RAZEM :D zamieszkają z Gasparkiem :D jak widać na zdjęciach - nie było zadnegoproblemu między dziewczynkami - Miśka zszokowana początkowo nowymi psami, ale szybko weszła w stado i zaczęła już z nimi biegać, zaczepiać do zabawy - będą szaleć z Gasparkiem :D kocham kocham kocham to tłuste dupsko :D [attachment=10948:DSC_5070.JPG] i dziewczynki razem :D Quote
ania0112 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 super wiesci! ale tak dla pewnosci... znaczy ze Nala zmieniła przydział prawda? Bo miała isc do swiskowych a oni nie mają gasparka mam racje? Tak czy siak super super dla obu dziewczyn! Było by jeszcze rewelacyjnie gdyby ta bomba w końcu wybuchała :) moze swiskowi chcą Sabinkę?;) Quote
malawaszka Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 super wiesci! ale tak dla pewnosci... znaczy ze Nala zmieniła przydział prawda? Bo miała isc do swiskowych a oni nie mają gasparka mam racje? Tak czy siak super super dla obu dziewczyn! Było by jeszcze rewelacyjnie gdyby ta bomba w końcu wybuchała :) moze swiskowi chcą Sabinkę? ;) nie masz racji :D bo to właśnie Swisskowi mają Gaspara i teraz biorą Nalę i Misię; rozważali Sabinkę, ale ona z Gasparem niekoniecznie i już wtedy nie mogliby wziąć Nali - Sabina jest zbyt.... zasadnicza nazwijmy to :/ Quote
marako Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Czyżby u Swisskowych był już tylko Gaspar? (nic nie wiem, co z dziewczynami dużymi... Nie były młode, ale nie było wieści smutnych na ich temat. A może będą już w piątkę?) Quote
malawaszka Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Czyżby u Swisskowych był już tylko Gaspar? (nic nie wiem, co z dziewczynami dużymi... Nie były młode, ale nie było wieści smutnych na ich temat. A może będą już w piątkę?) Dziewczynki duże obie niestety za Tęczowym Mostem - pisałam o Birmusi na pewno, o Nowej nie wiem czy pisałam - odeszły w dość krótkim odstępie czasu - najpierw Birmutka, a miesiąc po niej Nowa; Quote
marako Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Nowa była o rok starszą przyrodnią siostrą mojej Grace, zapewne przeoczyłam, że jest za TM, bo niesystematycznie zaglądam. A bardzo interesował mnie jej los. Drżę o Grace moją pierworodną, kochaną uparciuchę, teraz po tej informacji jeszcze mocniej. Quote
WATACHA Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ja też jakoś nie załapałam, że dziewczyny za TM :(. Quote
malawaszka Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Nowcia miała czerniaka, miała amputowane paluszki - czyli typowe u olbrzymów dziadostwo :( a Bisia - Bisia zasnęła - serduszko już nie dało rady Quote
WATACHA Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Smutne to wszystko, bardzo smutne i to obydwie w krótkim czasie.Dawno?Państwo nie mieli piesków przez jakiś czas? Quote
malawaszka Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 mieli cały czas Gaspara - dziewczynki pod koniec zeszłego roku odeszły więc nie tak dawno; smutne, że odeszły, ale obie miały już swoje lata i końcówkę naprawdę w psim raju Quote
jambi Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Swisskowi to najlepsi ludzie na świecie!!! Ile to już psiakow wzięli? Swiss, Nova (dawna Janis), CTR -ka, Gaspar, teraz te dwie laski... Kogoś pominęłam? :-) 1 Quote
jambi Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ooo, nie doczytałam następnej strony... Wasiu o Nowej pisałaś na forum sznaucerów Quote
WATACHA Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 No tak Gaspar, teraz mi się przypomniało ja wspomniałaś. Quote
mala_czarna Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Bazarek na sznupki i Spajka zakończony. Uzbierało się 188,60 zł, czyli dla sznupków pójdzie 94,30 zł :) Poproszę numer konta na jaki mam wpłacić pieniądze, a poniżej podaję link do bazarku (rozliczenie w poście nr 2, pod zdjęciami) http://www.dogomania.com/forum/topic/146065-bazarek-w-trakcie-rozliczania-prosz%C4%99-o-wp%C5%82aty/ Quote
wilczy zew Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Czy któraś przypomni,który to Gasparek,proszę. Quote
ania0112 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/782 link do Gaspara Wilcza. Średnika u niego było coś ze złym zachowaniem ( chyba podejrzenie albo zwrotka nawet) ale w domu tymczasowym okazało się wszystko jest do ogarnięcia jak się chce :) ale pomimo ze rasowiec to nie było kolejki po niego :( Quote
AnkaG Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Kurcze piszemy o tych co za TM ale przeciezż radośc, że kolejne sierotki będa mialy domek :) 1 Quote
jambi Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Z tego co Wasia pisała, GASPAR to gryzak, agresor troszku. Wasia pisała nawet że gdyby ten psiak trafił do innego domu niż państwo Swisskowi, mogłoby być tak że kilka razy by się przeprowadzał Quote
mala_czarna Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Waszka chyba nie ma w tej chwili dostepu do netu? Przekazałam na konto sznaucerów 95 zł. Jak pieniądze dojdą proszę o potwierdzenie na bazarku. Quote
ulana Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Super wieści z dziewczynkami. :) A że zajmują miejsce innych, które odeszły - cóż... taka kolej rzeczy i nic na to nie poradzimy. Oby tylko takie domki były, jaki raj wtedy dla psiaków. Quote
malawaszka Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 net pojawia mi się i znika... masakra jakaś dostanę szału i wywalę kompa przez okno... Gaspar to pies, z którym non stop od czasu adopcji chodzą na szkolenie - ma na koncie kilka ugryzień, szkoleniowcy i Państwo G ciężko nad nim pracują - póki co nikt nie chce ich odwiedzać bo jest Gaspar... ten pies nawet nie wie jak wielkie miał szczęście, że trafił do tych ludzi - gdyby trafił go kogos innego już dawno wróciłby do schroniska, albo został uśpiony z powodu agresji Quote
Recommended Posts