WATACHA Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Super, że wszystko dobrze i będzie coraz lepiej :) Quote
malawaszka Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 No jest dobrze - ona się czuje dużo lepiej niż po badaniu tydzień temu, ma już kurwiki w oczach, szczekała :D pojadła. Teraz będę miała przerąbane ją upilnować :) Quote
AMIGA Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Psy są niesamowite! Nuria już w tydzień po usunięciu obu główek kości udowych w stawach biodrowych zasuwała z psami Nutusi - najpierw bawiła się jak królewna - ona na kanapie, a psy ją tam "odwiedzały". A potem już szalała z nimi jak ta fryga. Nie mogłam się nadziwić. Człowiek po takiej operacji pewnie parę miesięcy by chodził z balkonikiem. Trzymam kciuki za rekonwalescentkę no i za ukojenie Twoich nerwów :) Quote
ulana Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Cieszę się, że wszystko dobrze poszło. Myślałam o Was wczoraj, ale nie miałam chwili po południu, żeby zajrzeć na dogo. Widzę, że masz tak, jak ja - biorę książki ze sobą, ale jak się czymś denerwuję, to wolę pogadać, bo nawet jak czytam, to potem nie wiem o czym. :) Niech wraca do zdrowia szybko królewna. Lecę znów do okna, żeby spojrzeć na zaćmienie. Widać tam u was? Quote
malawaszka Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 widać u nas super - byliśmy terraz na łące z kliszami RTG, na dworze wyraźnie zrobiło się ciemniej - fajna sprawa, ale nie umywa się do zorzy, której nie widziałam teraz :( Quote
wilczy zew Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Widać,widać,pisałam u siebie. Ja oglądałam z okna przez spawalniczą szybkę. Quote
ulana Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 To widzę byłyście przygotowane. Ja w ogóle nie wiedziałam, że ma być coś takiego. Traf chciał, że powiedziała mi koleżanka przy okazji służbowej rozmowy. W desperacji okopciłam dwa spodeczki. :) Pięknie widać z okna, więc tak biegam między kompem a słońcem. :) Quote
wilczy zew Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 O zaćmieniu dowiedziałam się wczoraj a szybka jest w domu od lat bo mój ojciec jest spawaczem :) Quote
ulana Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 No mam - takie do szklanek do herbaty. Mój małżonek nie uznaje picia herbaty w kubkach czy filiżankach. W przeciwieństwie do mnie. :) O oglądaniu zaćmienia przez okopcone szybki opowiadała mi kiedyś babcia i tak zapamiętałam. Quote
AMIGA Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Oj to niezłe jesteście. Ja oglądałam przez okulary słoneczne, ale niewielka to była ochrona. Za to o zorzy niestety nic nie wiedziałam. Ale pewnie w Krakowie przy tylu miejskich światłach i tak bym nic nie widziała Quote
Saththa Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Na fb na stronie FOCUSa tej gazety piszą: Uwaga, przypominamy: nie patrzcie na Słońce bez ochrony! Co działa? Filtr mylarowy, folia Baader ND 5.0, maska spawalnicza - TAK. Okulary przeciwsłoneczne, płyta CD, przydymione szkiełko itd. - NIE. U mnie nie widać... zorzy tez nie było widać... Quote
Pysia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Maleństwo ma zdroweć szybciutko bo Monika nam sie pochoruje z wrażenia :) Quote
malawaszka Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Psy są niesamowite! Nuria już w tydzień po usunięciu obu główek kości udowych w stawach biodrowych zasuwała z psami Nutusi - najpierw bawiła się jak królewna - ona na kanapie, a psy ją tam "odwiedzały". A potem już szalała z nimi jak ta fryga. Nie mogłam się nadziwić. Człowiek po takiej operacji pewnie parę miesięcy by chodził z balkonikiem. Trzymam kciuki za rekonwalescentkę no i za ukojenie Twoich nerwów :) przegapiłam post :/ a Nuria miała obie na raz usuwane???? Quote
AMIGA Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 przegapiłam post :/ a Nuria miała obie na raz usuwane???? Tak. Tzn lewe biodro miała operowane w schronisku, ale potem trzeba było operować prawe, a lewe poprawiać Quote
malawaszka Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 A jak Uzi po kastracji? nie miał jeszcze bo on będzie miał od razu robione zęby bo ma bagno straszne w paszczy i wet przełożył bo nie miał tyle czasu Quote
ania0112 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 ejjj a wiadomo już coś o tej wielkiej bombie? :D wrzuć fotki Veny na fb to domek dla niej się znajdzie od ręki :P Quote
malawaszka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 bo nic nie wiadomo - wielka bomba okaże się wielkim niewypałem :p Quote
malawaszka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Maleństwo zaczyna używać łapki :D niestety zaczęła też interesować się raną więc pilnuję, okrywam, kombinuję... kilka najbliższych dni to będzie pewnie niezła jazda bo nie chcę jej kołnierzem karać :( Quote
Margi Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ewidentnie maleństwo skradło Twoje serce. Łapusia pewnie szybko się zagoi i maleństwo będzie szczęśliwe. Quote
Recommended Posts