Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rzepki są w porządku, o ile dobrze zrozumiałam, ale jeśli nie to na pewno naprawi

a mnie Maleństwo martwi :( wczoraj wymiotowała trochę, ale to może być po podróży, albo po sedacji, ale w nocy miała biegunkę i dziś jeść nie chce... dałam jej gluta siemieniowego i nospy trochę i mam nadzieję, że jej się poprawi - jak nie to do weta popołudniu... 

Posted

A miała narkoze albo jakis uspokajacz? Bo niektóre psy i trzy doby po tym potrrafią odchorować.

a Pysia jak zwykle nie przeczytała co napisałam :p tak to po sedacji - ja oczywiście panikuję bo ona taka maleńka... serce pęka jak się źle czuje taki okruszek

Posted

wysłałam kilka groszy dla Maleństwa :)

A ja mam sznupa który NIE SZCZEKA - w ogóle nooo - na razie tylko dwa razy Sisi próbowała coś gadać...

Ale hau nie było jeszcze ... :P

Keysi też mało szczekliwa więc jest ciiicho ... :P

Posted

No bo ja w locie. Spacery z bąkiem i Zmorką, potem z Zirka aby jej przykro nie było, nauka komend, obsługa mamy i ...lecę do pracy!  Wiec czytam w locie ;)

No to nie martw sie ;) Przejdzie jej. Najpewniej jutro już bedzie ok ;)

Posted

łatwo powiedzieć, nie martw się... zwłaszcza mnie... ble wykańcza mnie to wszystko psychicznie i niedługo zemrę jak będą tak to wszystko przezywać... jakbym tu pisała to wszystko co się dzieje w sznupach, a do tego co się dzieje w mojej głowie to ani chybi byście mi tu już dawno przysłały panów z ładnym kubraczkiem wiązanym z tyłu...

Posted

uf uf uf Maleństwo się ożywiło, kamień z serca mi spadł i już się boję jak będzie po operacji :( aaaaaa 

dawałam jej do pysia gluta siemieniowego - ostatnio wszystkich tym futruję :/ wieczorem już zjadła chętnie intestinala

Pokerkowa pani dzwoniła dziś do Ulki i wszystko jest dobrze :D zadomowił się, na spacerki chodzi, grzeczny :D czekał na ten dom :D 

Posted

Energia leci, ale moze jeszcze troche rudego sadla by sie przydalo? Co to za serdel, ktoremu prawie nog nie widac? :P

no mówiłam, że tucznik z niej :v ale wiesz - mamy zrobioną masę - teraz rzeźba - we dwie :D

1330340445-HZfIUS.jpg

masa-jest-teraz-rzezbimy.jpg

• Upvote 1
Posted

uf uf uf Maleństwo się ożywiło, kamień z serca mi spadł i już się boję jak będzie po operacji :( aaaaaa 

dawałam jej do pysia gluta siemieniowego - ostatnio wszystkich tym futruję :/ wieczorem już zjadła chętnie intestinala

Pokerkowa pani dzwoniła dziś do Ulki i wszystko jest dobrze :D zadomowił się, na spacerki chodzi, grzeczny :D czekał na ten dom :D

Wspaniale takie wieści od Pokerka słyszeć. :)

Maleństwo już dziś zupełnie dobrze, mam nadzieję?

Posted

A ja coś wiem, ja coś wiem !!!!   new_whistling.gif    I żodyn, żodyn tego nie wiy  new_smoke.gif     Dwie super wiadomości  new_clap.gif

..no Monika z pewnością wie  ..bo ona wie wszystko icon_syda.gif

Posted

A ja coś wiem, ja coś wiem !!!!   new_whistling.gif    I żodyn, żodyn tego nie wiy  new_smoke.gif     Dwie super wiadomości  new_clap.gif

..no Monika z pewnością wie  ..bo ona wie wszystko icon_syda.gif

dziel się Kobieto a nie się chwalisz :)