zerduszko Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ej Monia opowiedz coś o tych 2 nowych - mokka i sheridan. daj fotke sheridana. :) gdzie pojechały? O jakich psach kobieto piszesz? :O Quote
Saththa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ja tez nie wiem ale juz mnie to nie dziwi ;P Quote
marako Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Mokka przepiękna, proludzka, niemłoda kudłata sunia z Radys. Sheridan nie wiem też... Quote
ulana Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Mokka - duża czernyszowata. Wątek tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/145165-mokka-%C5%9Bliczna-suczka-trzymana-w-domu-i-oddana-do-schronu-w-radysach-bo-jest-starapilny-dom-potrzebny-tymczasowy-sta%C5%82y-albo-hotelik/ Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Mokka jest teraz u JOAPG - ważą się jej losy co dalej więc milczę bo się stresuję... bardzo bym chciała żeby się udało bo miałaby niedługo cudowny dom. Jeśli się nie uda to muszę ją zabrać do hotelu bo JOAPG teraz nie da rady z tymczasem, przyjęła ją awaryjnie, za co jestem mega wdzięczna bo byłby problem. Jest świetna, starsza, na oku to owrzodzenie rogówki więc do podleczenia a może i całkowitego wyleczenia chociaż wątpię. Nasza jest jeszcze Pixie z Radys - przyjechała w sobotę do Małgosi Sheridan nie jest nasz, ale zobaczymy co będzie dalej z nim - wzięła go inna osoba, jestem z nią w kontakcie - łagodny duzy i bardzo zaniedbany pies, teraz jest w lecznicy w Warszawie - chore oczy, bardzo chore uszy - zgrubienia jak u Kaktusa Bardzo bym chciała pomóc sznaucerkom z interwencji w pseudo, ale nie ma domów tymczasowych :( to chłopczyk resztę zdjęć mam mieć dziś Quote
WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ta "hodowla" to jakiś koszmar.Ja już nie mogę patrzeć na to wszystko Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 na zdjęciach Pixie - mam nadzieję, że szybko odrosną jej ładne kudełki bo ładniejsza taka kudłata :p Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Zimowe szaleństwa Sabinki i Tofika - Sabinkowa łysina zarasta ufff https://www.facebook.com/video.php?v=931584020208073&l=4481412129549292083 Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Mokka - duża czernyszowata. Wątek tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/145165-mokka-%C5%9Bliczna-suczka-trzymana-w-domu-i-oddana-do-schronu-w-radysach-bo-jest-starapilny-dom-potrzebny-tymczasowy-sta%C5%82y-albo-hotelik/ aa i jeszcze do tego - Mokka nie jest duża - to kurdupelek - wiekością pomiędzy średniakiem a olbrzymem Quote
WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 aa i jeszcze do tego - Mokka nie jest duża - to kurdupelek - wiekością pomiędzy średniakiem a olbrzymem No właśnie nie wyglądała na bardzo dużą Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 i jeszcze Tinula - niestety mimo przeleczenia antybiotykiem i powtórnego 5 dniowego odrobaczenia - nadal tak charczy, pewnie zmiany w oskrzelach są już stare i nieodwracalne http://youtu.be/-TACg3_2nYE Quote
Pysia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Wczoraj dzwoniła do mnie kobieta któryś raz. Chce adoptować mała sunie. W sumie jej jest wszystko jedno w jakim typie i czy w ogóle. Ona kiedys Pepsi chciała ale ze w bloku i syn dorosły to..no ;) No i tak wydzwania. Może przedstawić jej jakąś sunie?Warunki:mieszkanie w bloku, pani pracuje i nie ma jej 8 h, w domu mieszka ona i jej dorosły syn. Psy zawsze miała jak mówi " z odzysku". O swoich byłych psach bardzo ładsnie opowiada. Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 No to może Dingula od WATACHY? Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 no raczej: ale jeszcze niech WATACHA napisze Quote
ulana Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cha, cha. Dla mnie wszystko, co większe od Zibiego, to duże. :) Quote
Pysia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 A dla mnie wszystko co mniejsze od Zmorki to małe ;)Zdzira jest malunia moja nakolankowa <3 Quote
ulana Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 A dla mnie już by była większa i wcale nie nakolankowa. ;) Quote
Saththa Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 heheh wszystko co mniejsze od Tazzmana małe :D:D:D Quote
WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Din no raczej: ale jeszcze niech WATACHA napisze Mała, wielkości mojego Leosia, czyli jak mini.Czasami jej się zdarza nasikać w domu, ale 8 godzin powinna wytrzymywać. Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 a dzwoniła ta babka do Ciebie? Quote
WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 A miała dzwonić?Ups, ktoś dzwonił, ale w pracy byłam i odrzucałam.517..... to ona? Quote
Recommended Posts