zerduszko Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Alez masz pamięć :klacz: Ale i Ty Brutusie miniaturkami? :nonono2: 1 Quote
Saththa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 sunia juz seniorka bo 10 skończone i tez poszła? :eek2: Quote
malawaszka Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 ano poszła - przez tel usłyszałam, że "młody ją wyprowadził" :nonono2: Quote
Saththa Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ano poszła - przez tel usłyszałam, że "młody ją wyprowadził" :nonono2: i tam.... widac teściowa chyba niie za bardzo się przejmuje.... EDIT i jeszcze powiem, że jak mi Idefix ostatnio spierdzielił z samochodu z bagażnika do psa po drugiej strony ulicy to Tazzman nawet nie drgnał... a Tazz dureń zaraz 5 lat dopiero :splat: Quote
wilczy zew Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Mnie też u psów przeraża tylko agresja do ludzi... Jak porządnie przeanalizowalam po konwersacjach z malawaszka to Mondy robił to wszystko jak był sam (bez nas ludzi) -on jest bardzo za nami, w dzień chodzi prawie cały czas za piterem albo za mną. Po ostatnich wyczynach dostał ochrzan i jak na razie chyba dotarło, ale się nie cieszę i pluje przez lewe ramie :smile: A na jutro kupiłam przysmak wołowy do gryzienia :smile: ograniczcie to chodzenie za wami po mieszkaniu,trzeba odsyłać go na miejsce,uzależni się od Was Quote
Pysia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Imię dla psa. Ja wymyśliłam: Idol Kapsel Caps Psikus To ostatnie najfajniejsze, ale to nie jest dobre imię do adpcji Quote
marako Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Imię dla psa. Ja wymyśliłam: Idol Kapsel Caps Psikus To ostatnie najfajniejsze, ale to nie jest dobre imię do adpcji Haha, Idol to mój szczeniorek był ostatni... Iduch go wołają i jeszcze parę mają "zdrobnień" (zgrubień?) Quote
Pysia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 No to Kapsel. Kolejny tymczas u mnie. Melduje, ze mam już zakatrupione moczem 6 malutkich krzaczków jagody kamczackiej i jeżyny bezkolcowej. Melduję, że ściany juz 2 x oblane. A oprócz tego ze mu siuroka zabandażuję to jest na razie fajny ( tfu tfu! ) :) Quote
Pysia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Melduję, że oblał mi wełniana kurtke.... Jak to wyprac? A oprócz tego to cyrkowiec. Siada i prosi z łapkami w górze machajac nimi. Na góre idzie dopiero jak sie go zaprosi. Nie wskakuje na kanape. Bawi się piłeczka ale jak Zdzira staje naprzeciwko to ją natychmiast zostawia. Pozwala sobie mięszać w misce. Przybiega natychmiast na zawołanie. Gdyby nie to lanie to bylby na tą chwile ideał. Quote
malawaszka Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Bell właśnie w drodze do domu - albo dojezdża już kilka fotek od Kasi z DT Quote
wilczy zew Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pysia nie można mieć wszystkiego. Lete go zapisać. Quote
Pysia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A to Kapsel. Pierwsze zapoznanie z dziewczynami. [attachment=4405:IMG_6821.JPG] [attachment=4406:IMG_6822.JPG] [attachment=4407:IMG_6823.JPG] 1 Quote
wilczy zew Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 obecnie: Ulka12: Silver, , Ayo malawaszka: Viki, Safiya Pysia: Kapsel Brokatka i ania0112: Figa, JOAPG: hotel missieek: Roko marako: WATACHA: Myszka, Małgosia H.: Efra DoPi: Carbon wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi,Fado,Lays,Lamia ,Szaman ,Mondy,Ozzy,Frotka,Bari, Yerba (Bell) Przyszły-wrzesień: Frotka,Yerba (Bell) , Ayo Safiya,Kapsel Adoptowane-wrzesień: Frotka,Bari,Yerba (Bell) Quote
wilczy zew Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A to Kapsel. Pierwsze zapoznanie z dziewczynami. Masz sznauca. Quote
AnkaG Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ostrzyżona Bell na fotkach to nie ta sama sunia, kciukamy by domek pokochał chudzinkę :) Quote
WATACHA Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zastanawiałam się co to za Bell :evil_lol: Quote
danyww Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Tak bardzo, bardzo jestem szczęśliwa, że Bell ma już domek :loveu: Quote
zerduszko Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zastanawiałam się co to za Bell :evil_lol: Ja myślałam, że Bella :siara: Super, ze Bell, a nie Bella ma nowy dom ;) Quote
malawaszka Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Ja myślałam, że Bella :siara: Super, ze Bell, a nie Bella ma nowy dom ;) :megagrin: Bella została właśnie zapisana do psiej szkoły jupiiiiii :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: wreszcie wreszcie wreszcieeee 1 Quote
WATACHA Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A co ich skłoniło do tej decyzji :klacz: ? Quote
malawaszka Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 A co ich skłoniło do tej decyzji :klacz: ? taki plan był od maleńkości tylko się ciągle odkładało - a to kasy, a to czasu i blablabla... no cóż - każdy ma swoje priorytety, tylko że Bella wyrosła na wielkie bydlę, dzikus wiejski burek, bo plany były, że będzie zabierana na wycieczki i na planach się skończyło... Bella nie słucha - chyba mnie najbardziej i szwagra bo się go boi, jest bardzo silna i potrafi naprawdę mocno szarpnąć na smyczy jak gdzieś chce to nie waha się tylko prze :madgo: a wczoraj się wściekłam już całkiem bo naskoczyła na Grażynę, która wpadła nas odwiedzić i tadam - da się :laugh2_2: Quote
zerduszko Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja Ci/losowi bardzo chciałam podziękować, ze nie miałam okazji się z Bella poznać :klacz: Dobra robota ze szkoleniem! Ps. A Wy na szkolenie się nie wybieracie :placz: Quote
Recommended Posts