Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Wasia no co Ty - przecież Monduś nie mógł odpuścić jak przyszedł jakiś wiejski burek do SUCZKI Z JEGO STADA. ...[/QUOTE]

nie wolno tak robić i już... tym bardziej, że Mondy jest niewrażliwy na cieczkowe zapachy więc tu nie o to chodziło... za bardzo mu się spodobało polowanie własnie wróciłam z ekspresowego spaceru bo mnie wqrwili łobuzy - puściłam ich spiętych smyczami dość długimi i jak nie poooszliii za kotem moim Dzikusem tak mogłam sobie do woli zakazywać :angryy: jakiś dzisiaj dzień niedobry - pełnia czy co? złapałam durnoty szybko i poszli do siebie - kara :roll: a kocina moje gdzieś sie schowała :shake: idę poszukać jeszcze bo sie martwię

Posted

[quote name='danyww']Znalazłaś kicię? :cool3:[/QUOTE]

na szczęście tak bo już im zapowiedziałam, że jak coś jej zrobili to oddam do schroniska łobuzów :mad:

[quote name='AnkaG']Ale parka się dobrała :diabloti:[/QUOTE]

no... masakra :shake: jutro nie ma puszczania ze smyczy, i pojutrze też nie, i popojutrze też NIE! będzie ćwiczenie smyczowania - mają na własne życzenie o! Bo takie rozpasanie tu jest niedopuszczalne - polowania na żadne zwierzęta nie będzie

Posted

[quote name='malawaszka']pewnie chciałam, ale to JA - a nie psy :grins:[/QUOTE]
AAaaaaa :razz: Mi to w sumie jedno, niech tylko tego kota coś wyprostuje :mad:

Wilcza nie pytaj :shake: Jakbym jeszcze kiedyś chciała kota, to mnie walnijcie w głowę :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']tak Dzikus jest cała i zdrowa - pisałam wczoraj :)

dziś u nas pada :( i zimno :([/QUOTE]

noz kurde a czytałam wsio t oja nie wiem jak czytałam :splat:

w szczecinie dzis słonecznie jasno... ale zimno i wieje. juz jesien jest :(

Posted

U nas słonecznie, nawet nie zimno (ale ranek był brrr). Jakieś chmury gnają, więc i coś naniosą. Jesień, niestety. Wszystkie pomidory w ciągu ostatnich 3 dni mi zgniły od tej pogody. Jak w przyszłym roku wpadnę na pomysł, żeby posadzić, walnijcie mnie w głowę (dzięki Zerce za sformułowanie). Od 4 lat zapowiadają się ślicznie, a później przychodzi ochłodzenie i zawsze rzuca się grzyb.

Posted

A mnie walnijcie w głowę bo mam ochote adoptowac kota!
Kotka kundelka długowłosa. Wygląda jak miałkun, ale jest minikiem. Ma rok i waży 2,5 kg. Jest miziasta, kuwetkująca i proludzka. I... do tego jest przyzwyczajona do psa!
Mama mi miałczy o kota od jakiegoś czasu.... A ja mam słabość do kudłatych. Kotów też ;)

Posted

E tam.Ja nie narzekam na kociaste.Chociaż zdarzają się momenty,że bym utłukła ale zaraz mi przechodzi.

Marako u nas też diabli wzięli wszystkie pomidory a krzaczki były najfajniejsze od kilku lat.Chyba trzeba skończyć z pomidorami na działce,bo nigdy nic z tego nie ma.

Posted

[quote name='zerduszko']A gdzie to na ten urlop idziesz? ;)[/QUOTE]

Chcę pojechać do Magdy na tydzień.
Na dalsze wyjazdy w tym roku nie ma kasy.

Za to na wiosnę zjadę do Ciebie.Cieszysz się ?:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A mnie walnijcie w głowę bo mam ochote adoptowac kota!
Kotka kundelka długowłosa. Wygląda jak miałkun, ale jest minikiem. Ma rok i waży 2,5 kg. Jest miziasta, kuwetkująca i proludzka. I... do tego jest przyzwyczajona do psa!
Mama mi miałczy o kota od jakiegoś czasu.... A ja mam słabość do kudłatych. Kotów też ;)[/QUOTE]

Adoptuj!!! Adoptuj !!! :multi:

Kociaste są cudniaste :loveu: