Margi Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Tinka szczęśliwa.:loveu: Ma kumpla do zabawy to się jej nie nudzi. Quote
marako Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ale jej dobrze! To już jesteś w 200% spokojna teraz, że lepiej nie mogła trafić. Quote
Saththa Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='danyww']No przeca mu jajka obcinali to musieli go otumanić. No nie? :cool3:[/QUOTE] hmmmm ale na stópce :lol: [quote name='malawaszka']ruda miała sterylkę, a Werka przyjechała z cieczką :angryy: NIC babisko nie przyznało się! a pewnie dlatego tak ochoczo ją oddała Szaman miał usuwany ten wiszący pazurek taki piąty czy któryś tam :lol: na samej skórze mu wisial i tylko na jednej łapie miał a kredą się przejeżdża żeby się łatwiej trymowało - nie wiem czy łatwiej się włos trymera trzyma czy co? łatwiej wychodzi? to pewnie coś takiego jak ten proszek do uszu[/QUOTE] Aaaaa :) I Aaaaaaa I Noż kurde - cieczka Quote
wilczy zew Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='ania0112']WZ a o NARI zapomniałaś? :mad:[/QUOTE] Nie zapomnialam,sprawa w toku. To miał usuwany wilczy pazur. Quote
malawaszka Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 [quote name='wilczy zew']Nie zapomnialam,sprawa w toku. [/QUOTE] co to znaczy???? :lol: tzn wiem co to znaczy sprawa w toku, ale co w tym przypadku?> Quote
malawaszka Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Tina lubi wszystkich :loveu: a teraz królestwo za info gdzie są nasze małe kubraki posterylkowe????? :modla: bo ja chyba zostałam bez ani jednego - nie mogę znaleźć :placz: kto ma? Pysia? Ania? Quote
Pysia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Część Ania a część Pysia :) U mnie są dwa. Chyba będą dobre na Pepsi. Quote
malawaszka Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 masakra to ja zostałam z żadnym a Ruda to Ruda i gmera :angryy: Quote
Pysia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ale one na Rudą za duże byłyby na bank. Weź zobacz wielkość Pepsi , Cherry a Rudej... Quote
malawaszka Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 [quote name='Pysia']Ale one na Rudą za duże byłyby na bank. Weź zobacz wielkość Pepsi , Cherry a Rudej...[/QUOTE] Ruda osiągnęła zawrotną wagę 4,2 kg :lol: za to wielka duchem jest :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Tobie potrzebne wdzianko na chomika a nie na psa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 nawet kołnierze, które wydawało mi się, że mam takie malutkie są na nią za wielkie :shake: Quote
ania0112 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 ja mam 2 :) mam najmniejszy po Emi i największy bo jak jechałam do pysi z powodu Frygi to wziełam te "średnie" i jej dałam... Quote
AnkaG Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Hmmm a jak J. zapatruje się na wyadoptowanie Rudzizny? Quote
wilczy zew Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 2013 marako: Oti, Joga, Shila WATACHA: Tila, Nikita, Sandy Brokatka i ania0112: Emi, Abi, Nari, Deli farmerka63: Mysza, Zachary, Mamba DoPi: Korek Pink: Felix, Oskar, Filip wilczy zew: Zefirek Kasia G. z Gorzowa: Rico Pysia: Premia, Promocja malawaszka: Bella, Sajan, Lays, Fender, Bryza, Viki, Figa, Kenzo, Furia , Punia Malgosia H. z fb: Boston, Pako, Portek, Kapsel Sylwia K. z fb: Sonia danyww: Maja Ulka12: Maja, Fraszka, Didżej, Spajki, Silver, Bajka missieek hotel: Dziadek z Olkusza, Timon z Olkusza, Kenzo był trochę w hotelu najpierw furciaczkowa hotel: Ori CZYLI: Ilość DT - 14 Ilość psów w DT: 42 Ilość psów w hotelach - 4 (jeden był chwilę w hotelu potem w DT) Ile udało się wyadoptować: 40 2014 Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka,Wera malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki,Furia Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila,Nari hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera Quote
ulana Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Jak fajnie zdjęcia takiej Tineczki szczęśliwej oglądać. :multi: Quote
AnkaG Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='malawaszka']nie zapatruje się :shock:[/QUOTE] hmmm znaczy .... :) Quote
malawaszka Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='wilczy zew']Jak Ruda to znosi?[/QUOTE] ale co? u mnie proszę jeszcze wpisać Ducha - złapałam gada wczoraj, oswajamy, kastrujemy i szukamy domu - DONka jeszcze nie miałam :D Pepsi właśnie wysterylizowaliśmy i pewnie niebawem będzie sie przeprowadzać :loveu: Quote
Recommended Posts