Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hura ! Super ! Kolejna bida u siebie :) I cudnie, ze tak szybko. Nie będzie tęsknić ;)

Może jej tą 7-letnią wciśniesz? Ona jest bliżej niej ;)

Posted

[quote name='Saththa']zapomnij :evil_lol:[/QUOTE]
Jak miło wiedzieć, że nie tylko ja mętlik miewam we łbie. :)

JBZ - super psiaka masz. :loveu:

Posted

hahahaha rozumiem jakbys wołała sajan ale agent? to juz kiepsko z tobą jak wołasz imieniem psa którego nawet nie masz u siebie. zacznij nazywac wszystkie jednym imieniem dla chłopaków jednym dla dziewczyn i będzie spoko , nigdy się nie pomylisz:p

są jacyś chętni na lamie? nadal tak wojuje z innymi psiakami?

Posted

no sama się zaskoczyłam tym, że zawołałam Agent, ale to pewnie dlatego, że przeżywałam nowe super foty i ogłoszenia i że czekam na telefon... który nie dzwoni

o Lamię dzwonił jeden (ona nie ma ogłoszeń zdaje się i tekstu..., ja nie wyrabiam nawet z tym) - ale tam nie dam żadnego psa... pan miłośnik, poprzednio miał munsterlandera, ale nie wie co się z nim stało - może psy go rozszarpały... :angryy:

Posted

Wasiu, a nie masz może suki, mini/średniej, ogarniętej takiej i spokojniejszej na ile to możliwe...nie babcia ale tez nie szczyl?
Dobrze by było gdyby nie miała wybitnego zamiłowania do kopania w ogrodzie:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ostatnio z tym też bywa różnie... wczoraj na spacerze do Mundka wołałam Agent :mdleje:[/QUOTE]

mnie też zasadniczo psy sie mylą :lol: wczoraj an szkoleniu nazwałam Tazza Białą Dupą :razz:

Posted

[quote name='furciaczek']Wasiu, a nie masz może suki, mini/średniej, ogarniętej takiej i spokojniejszej na ile to możliwe...nie babcia ale tez nie szczyl?
Dobrze by było gdyby nie miała wybitnego zamiłowania do kopania w ogrodzie:lol:[/QUOTE]

Lamia 4-5 lat
[url]http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/765[/url]