ulana Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Trzymam kciuki za wszystkie psiaczki. Musi być dobrze. :kciuki: Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Och no ja zwariuję - rezonans przełożony na przyszły tydzień bo jak się okazało na jutro są już dwa inne psiaki na badanie i my musiałybyśmy czekać do późna i wracać po nocy - lepiej na spokojnie. Dokładny termin będę znała jutro :mdleje: stres mnie zjada... szkoda, że nie zjada tkanki tłuszczowej :shock: Quote
Pysia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 U mnie stres zjada tkanke tłuszczową. Oj jak trzymam kciuki! I za Ciebie tez. Quote
AnkaG Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 No lepiej późno niż wcale ... PS A Pysia to jakie cudo psie ma? Quote
Pysia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Wszystkie psiaki to cuda :) Ale to moje ma oczy mojej nieżyjącej Lusi i rozpływam się w zachwycie ( i rozpieszczam sakramencko :oops: ). Quote
AnkaG Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 A gdzie można zobaczyć Pysiu psiaczka? Quote
Pysia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Tutaj np: [url]https://www.facebook.com/edyta.falinska[/url] I na naszym wątku w galerii. Quote
Saththa Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 3mamy kciuki za szybka date! i za spalanie :) [quote name='Pysia']Tutaj np: [URL]https://www.facebook.com/edyta.falinska[/URL] I na naszym wątku w galerii.[/QUOTE] niesamowite zdjęcia widzę! wysłałam zaproszenie do znajomych ;) Quote
AnkaG Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 A ja nie na FB i nie wiem gdzie galeria... buuu PS Wasiu nie urywaj głowy za gadaninę na Twoim wątku Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 spoko, gadajcie sobie :lol: a Viki ni właśnie zjadła ładowarkę do telefonu :placz: co za mały niszczyciel! Quote
zerduszko Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 No to chyba z nią lepiej jak sie zabiera za normalne psie zajęcia? :lol: Quote
Pysia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='AnkaG']A ja nie na FB i nie wiem gdzie galeria... buuu PS Wasiu nie urywaj głowy za gadaninę na Twoim wątku[/QUOTE] Łomatkoboska :evil_lol: Tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Luśka/page874?highlight=Zmorka[/URL] [quote name='malawaszka']spoko, gadajcie sobie :lol: a Viki ni właśnie zjadła ładowarkę do telefonu :placz: co za mały niszczyciel![/QUOTE] Spoko- skończyłyśmy ;) Prosimy do opowiedzenie w jakich okolicznościach ładowarka zginęła smiercią nienaturalną. Bo to ważne dla mnie. Jezeli jej nie wsadziłaś w jej pysk to będę skakać z radości ze to zrobiła. Wiem- od tej chwili jestem na czarnej liście :roll: Ale pasuje tam :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 moja wina kurde bo ona ma jakieś ciągoty do takich rzeczy i do kontaktów też... coś jest na rzeczy :roll: kontakty wącha, a ładowarkę na własne życzenie moje mi zjadła bo już kiedyś jej wyjęłam z paszczy i znowu zostawiłam końcówkę na podłodze wiec Vika ją znalazła... a chciałam Wam pokazać filmik jak Viki operuje kulą smakują i nie pokażę bo nie mam jak zrzucić... Quote
Pysia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Psy mają dziwne ciągotki. Niekoniecznie muszą być chore ;) Pamiętasz ciągotki Premii do moich rzeczy? Telefon komórkowy, papierosy, zapalniczka... Znaczy ze co? Chciała pogadać z kimś palac papierosa? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 tak Pysiu, ale Premia jest zdrowa; nie mówię, że zjedzenie ładowarki jest objawem choroby, ale Viki ogólnie jest pożeraczem i niszczycielem małych znalezionych rzeczy i muszę bardzo uważać na nią - dziś np jakby połknęła to co pogryzła - metalowy element tej końcówki od ładowarki to miałabym kolejny problem... jak pisałam - z nią jest jak za szczeniakiem - oby tylko była szansa na to, ze to się zmieni - tak jak szczeniak z takich akcji zwykle wyrasta Quote
Pysia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 To nie tylko są szczenięce wybryki. Znerwicowane psy tez tak robią. Nie odbieraj mi światełka no! Quote
danyww Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Mój Niuf, którego kiedyś miałam zjadł 2 piloty od telewizora i termometr elektroniczny. Lubił też bardzo "czytać" książki :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 a świeć sobie świeć :lol: Quote
Pink Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Oskar tez zre wszystko przeciez - kable, rure do odkurzacza, buty, papier toaletowy, chodniki, koce, poduszki kanapowe - miedzy innymi dlatego klatke ma. Ilosc zniszczen sie zmniejszyla i coraz rzadziej mu sie zdarza ale sie zdarzaja i trzeba na wszystko uwazac. Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 bo on też dopiero szczenięctwo normalne może przeżyć bo z tymi jełopami to miał ... Quote
zerduszko Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='malawaszka']tak Pysiu, ale Premia jest zdrowa; nie mówię, że zjedzenie ładowarki jest objawem choroby, ale Viki ogólnie jest pożeraczem i niszczycielem małych znalezionych rzeczy i muszę bardzo uważać na nią - dziś np jakby połknęła to co pogryzła - metalowy element tej końcówki od ładowarki to miałabym kolejny problem... jak pisałam - z nią jest jak za szczeniakiem - oby tylko była szansa na to, ze to się zmieni - tak jak szczeniak z takich akcji zwykle wyrasta[/QUOTE] Pogadaj o wyrastaniu z moimi szczeniaczkami, szczególnie tym czarnym i elektrykiem :eviltong: Quote
Saththa Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='zerduszko']Pogadaj o wyrastaniu z moimi szczeniaczkami, szczególnie tym czarnym i elektrykiem :eviltong:[/QUOTE] tia :roll: Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='zerduszko']Pogadaj o wyrastaniu z moimi szczeniaczkami, szczególnie tym czarnym i elektrykiem :eviltong:[/QUOTE] nie odbieraj mi nadziei, że Viki to minie... Quote
Recommended Posts