Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och no ja zwariuję - rezonans przełożony na przyszły tydzień bo jak się okazało na jutro są już dwa inne psiaki na badanie i my musiałybyśmy czekać do późna i wracać po nocy - lepiej na spokojnie. Dokładny termin będę znała jutro :mdleje: stres mnie zjada... szkoda, że nie zjada tkanki tłuszczowej :shock:

Posted

3mamy kciuki za szybka date! i za spalanie :)

[quote name='Pysia']Tutaj np: [URL]https://www.facebook.com/edyta.falinska[/URL]
I na naszym wątku w galerii.[/QUOTE]

niesamowite zdjęcia widzę! wysłałam zaproszenie do znajomych ;)

Posted

[quote name='AnkaG']A ja nie na FB i nie wiem gdzie galeria... buuu
PS Wasiu nie urywaj głowy za gadaninę na Twoim wątku[/QUOTE]
Łomatkoboska :evil_lol:
Tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Luśka/page874?highlight=Zmorka[/URL]
[quote name='malawaszka']spoko, gadajcie sobie :lol:

a Viki ni właśnie zjadła ładowarkę do telefonu :placz: co za mały niszczyciel![/QUOTE]
Spoko- skończyłyśmy ;)

Prosimy do opowiedzenie w jakich okolicznościach ładowarka zginęła smiercią nienaturalną. Bo to ważne dla mnie. Jezeli jej nie wsadziłaś w jej pysk to będę skakać z radości ze to zrobiła.
Wiem- od tej chwili jestem na czarnej liście :roll: Ale pasuje tam :diabloti:

Posted

moja wina kurde bo ona ma jakieś ciągoty do takich rzeczy i do kontaktów też... coś jest na rzeczy :roll: kontakty wącha, a ładowarkę na własne życzenie moje mi zjadła bo już kiedyś jej wyjęłam z paszczy i znowu zostawiłam końcówkę na podłodze wiec Vika ją znalazła...

a chciałam Wam pokazać filmik jak Viki operuje kulą smakują i nie pokażę bo nie mam jak zrzucić...

Posted

Psy mają dziwne ciągotki. Niekoniecznie muszą być chore ;) Pamiętasz ciągotki Premii do moich rzeczy? Telefon komórkowy, papierosy, zapalniczka... Znaczy ze co? Chciała pogadać z kimś palac papierosa? :evil_lol:

Posted

tak Pysiu, ale Premia jest zdrowa; nie mówię, że zjedzenie ładowarki jest objawem choroby, ale Viki ogólnie jest pożeraczem i niszczycielem małych znalezionych rzeczy i muszę bardzo uważać na nią - dziś np jakby połknęła to co pogryzła - metalowy element tej końcówki od ładowarki to miałabym kolejny problem... jak pisałam - z nią jest jak za szczeniakiem - oby tylko była szansa na to, ze to się zmieni - tak jak szczeniak z takich akcji zwykle wyrasta

Posted

Oskar tez zre wszystko przeciez - kable, rure do odkurzacza, buty, papier toaletowy, chodniki, koce, poduszki kanapowe - miedzy innymi dlatego klatke ma. Ilosc zniszczen sie zmniejszyla i coraz rzadziej mu sie zdarza ale sie zdarzaja i trzeba na wszystko uwazac.

Posted

[quote name='malawaszka']tak Pysiu, ale Premia jest zdrowa; nie mówię, że zjedzenie ładowarki jest objawem choroby, ale Viki ogólnie jest pożeraczem i niszczycielem małych znalezionych rzeczy i muszę bardzo uważać na nią - dziś np jakby połknęła to co pogryzła - metalowy element tej końcówki od ładowarki to miałabym kolejny problem... jak pisałam - z nią jest jak za szczeniakiem - oby tylko była szansa na to, ze to się zmieni - tak jak szczeniak z takich akcji zwykle wyrasta[/QUOTE]
Pogadaj o wyrastaniu z moimi szczeniaczkami, szczególnie tym czarnym i elektrykiem :eviltong: