wilczy zew Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Danyww w niedzielę socjalizowała Berylka - odwiedziły mnie z Grażynką z Maleństwem, była też Pysia z mopami i miał chłopak socjal na całego :) taaa...a mnie to nikt nie zaprosił Quote
Pysia Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja tam sie zaprosiłam sama :) Jak zwykle zresztą hahahaha. TZ zawsze jak do Moniki dzwonię o spacer to mi sie pyta: " Co? Znowu u niej pada? " Buahahaha 1 Quote
malawaszka Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 taaa...a mnie to nikt nie zaprosił nie zdążyłabyś bo to był niedzielny spontan Ja tam sie zaprosiłam sama :) Jak zwykle zresztą hahahaha. TZ zawsze jak do Moniki dzwonię o spacer to mi sie pyta: " Co? Znowu u niej pada? " Buahahaha :p Viki wstała i wędruje jakby nigdy nic i teraz się zastanawiam czy podziałał steryd czy dostała zastrzyk energii po tym jak zjadła bo od rana była na czczo do badań Quote
Pysia Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ufffffff!! Może obie rzeczy podziałały? Ale dobrze że na czczo była bo wtedy badania są bardziej wiarygodne. Kurcze jak się cieszę ze sobie tupta pluszaczek! Quote
WATACHA Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A może po prostu za gorąco w dzień było.Też bym przeleżała cały :P. Quote
Pysia Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Tez tak myślałam jak Monika o niej mówiła przez telefon. Ale jak zobaczyłam ją na żywo to ... Taka kukiełka :( Bardzo się cieszę że szwendaczek się włączył! Quote
malawaszka Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 A może po prostu za gorąco w dzień było.Też bym przeleżała cały :P. jest to jedna z opcji, ale ona leciała przez ręce, blade śluzówki, serce biło w jakimś zwolnionym tempie, reakcje oczka zwolnione - no jak nie położyłam tak leżała :( bardzo przykry widok... Quote
WATACHA Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 jest to jedna z opcji, ale ona leciała przez ręce, blade śluzówki, serce biło w jakimś zwolnionym tempie, reakcje oczka zwolnione - no jak nie położyłam tak leżała :( bardzo przykry widok... A to faktycznie kiepsko.Ale lepiej już? Quote
malawaszka Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 A to faktycznie kiepsko.Ale lepiej już? tak, koło 18 wstała i jakby nigdy nic (no prawie)... a jak wróciłam od weta to poiłam i karmiłam na leżąco i tak jakby po posiłku wstała, ale też mógł steryd zacząć działać, zobaczymy jutro Quote
malawaszka Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 szukamy pomocy dla Manny z Radys - ma DT w Złotoryi - jak zwykle delej się nie dało :P https://www.facebook.com/events/1471988946430515/ i zabieram też tą malutką z Radys - zupełnie nieplanowanie, ale nie może tam zostać na pewno! figu zgodziła się ją przytulić na dT <3 [attachment=15792:11844215_1781106765448992_847232910_n.jpg] 1 Quote
Saththa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dobrze ze Viki lepiej! Manne widziałam na fejsiku akcję :) Mała cudna! Malusia taka uhhh :) Quote
Margi Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 W pierwszej chwili też myślałam,że to pogoda tak na Vikunię działa ale jak mówicie że była jak szmatka, bezwolna to nie.To musiało być coś innego. Dobrze że jej się poprawiło. Mannę i to maleństwo dopisuję do statystyki. Quote
malawaszka Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Mannę i to maleństwo dopisuję do statystyki. Manny nie bo ona będzie pod opieką TOZ Złotoryja - ja tylko pomagam jej tam dotrzeć bo inaczej by dziewczyny zrezygnowały - a mnie zależy żeby jednak tam dotarła :p Quote
wieso Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 i zabieram też tą malutką z Radys - zupełnie nieplanowanie, ale nie może tam zostać na pewno! figu zgodziła się ją przytulić na dT <3 11844215_1781106765448992_847232910_n.jpg[/quote] Malawaszko, Co to za maciupinstwo? O matko jak ona sie tam znalazla..????? Zastrzelic sie mozna widzac ze biedne psiaki. A Jak Vikunia? Quote
AnkaG Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Dobrze, że Vikusia lepiej. :) Przebadaliśmy Keysi - ma niedoczynność tarczycy. Reszta wyników ok. Moja stara bromba jakoś się jeszcze kula :) Quote
malawaszka Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Viki dziś jest normalna - śpi tyle co zwykle, wędruje jak zwykle - jakby wczorajszego okropnego dnia nie było - może to faktyczne luminal się skumulował - nie mam pojęcie- wczorajszą dawkę wieczorną kazali ominąć, dzis rano normalnie dać, czy to by taki dało efekt - nie mam pojęcia :o czekamy na wyniki badania stężenia luminalu aaa i zapomniałabym :v Berylek własnie wyruszył w drogę do domu - bardzo fajni ludzie -teraz oby szybciutko przestałsię bać - oczywiście ze smaczkami najchętniej zapakowałyby się wszystkie moje psy - oprócz Berylka 1 Quote
malawaszka Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 "Beryl w samochodzie się wtulił i był grzeczniutki. W domu wskoczył na kanapę, przez jakieś pół godziny bacznie łypał okiem na wszystkich i wszystko. A teraz zmógł go sen. Za dużo wrażeń... Będę jeszcze zdawać relacje w kolejnych dniach. Ale wszystko będzie w porządku :)" mój malutki dzielny piesek <3 [attachment=15795:unnamed.jpg] Quote
malawaszka Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 za Funiaczka trzymajcie kciuki :) Lucek też ma domek - dt zdecydwał, ż jednak go nie oddadzą :) http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/1006 byam z Vikunią na kontroli - mamy już wyniki krwi - poziom luminalu za wysoki teraz - musimy zmniejszyć dawkę i już się boję co będzie, z powodu anemii musi dostawać enkorton znowu i też juz mi słabo... dzisiaj znowu zbadany mocz i wyniki dobre - więc na razie pęcherzem się nie zajmujemy tylko ustabilizowaniem stanu okruszka; ona dzisiaj jest jakby nigdy nic - dobrze się czuje, wędruje, trzymajcie kciuki żeby nie było ataków po mniejszej dawce sorki za byki, ale piszę po ciemku i nie mam siły już poprawiać :/ stres mnie wypompował koszmarnie Quote
Margi Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Trzymamy kciuki z Funiaczka no i z Vikunię a Ciebie tulimy tak jak napisała Wieso. Quote
Saththa Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Lucek mi Hippa Pinkowego przypomina :) Fajnie ze ma DS :) Za Funiaczka 3mam i za Viki też! Quote
Saththa Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Lucek mi Hippa Pinkowego przypomina :) Fajnie ze ma DS :) Za Funiaczka 3mam i za Viki też! Quote
Recommended Posts