Aggie Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dusza napisał(a):zaraz wykasuję Aggie daj spokój to beton masz rację. Ale powiem tak - podziwiam twoje riposty - jak ja żaluje że tak nie umiem...:p Ja chcialam zapytać czy tu jest może taki piękny ONek z Chrcynnego co był na lańuchu?? jest na wątku Chrcynnego - ja też mam jakieś tam jego zdjęcia - Anashar - umieścisz jak wyślę ci na maila?On ma jakieś 3-4 lata nie wiem czy tam jeszcze jest - one tak szybko znikaja... :-( ale warto chociaż go oglosić - on był taki uroczy....:-( obiecalam mu że po niego wrocę ... ale nie wiem czy do drugiego tygodnia maja jeszcze coś to da.... Quote
Anashar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Umieszcze, jak tylko serwer znow zacznie dzialac... Juz patrze na tamten watek. Quote
Aga i Eto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 zajrzałam do was żeby zobaczyć co macie do adopcji i podnieść was na duchu że będzie dobrze... ale widzę że nie potrzebnie kasowałam posty bo sami sobie śmiecicie ... na wątku. mówię o kilku wypowiedziach w górę. pozdrawiam, mam nadzieje ze następnym razem jak zerknę to zobacze onki w potrzebie. Quote
Aggie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Aga i Eto napisał(a):zajrzałam do was żeby zobaczyć co macie do adopcji i podnieść was na duchu że będzie dobrze... ale widzę że nie potrzebnie kasowałam posty bo sami sobie śmiecicie ... na wątku. mówię o kilku wypowiedziach w górę. pozdrawiam, mam nadzieje ze następnym razem jak zerknę to zobacze onki w potrzebie. obiecuje że już skończyłam , masz rację - zaraz wyslę do Anashara ONka z chrcynnego. Tamten schron jest straszny. I też już kasuję swoje posty. Człowiek czasem bez sensu sie da ponieść emocjom :oops: Quote
Aga i Eto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 na owczarkach w potrzebie do adopcji pojawiają się Mundek, Morus i Max a dwa z tych piesków zostały już adoptowane, można je przenieść do działu w nowym domu. No chyba ze wolicie poczekać a 3 piesek dołączy i wtedy wszystkie na raz. Quote
Aggie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 tak - i nawet powiem wiecej - z tego co wiem od ewatr - Morusek tez już ma dom - czeka na walizakch :multi: :multi: wiec wszystkie trzy w domku - prosiłam już anashara o poprawkę, dzięki:lol: Quote
gigi-44 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hop na górę:loveu::painting: oneczki kochane Quote
Dusza Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 tak to nie ONek tylko pies w typie( bo zaraz zostanę spacyfikowana) ten z lewej z awataru to Red z Chrcynnego-mój Redzik Morusek ma dom:multi: :multi: :loveu: ale coż sie dziwiś śliczniasty psiak no i ta fota na budzie!:loveu: Quote
terra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wybaczcie, że głupawo zapytam. Czy te mixy i On-ki, które wstawiłam, trzeba szukać po watku? Sama ich nie mogłam znaleźć, bo zapomniałam na której stronie pisałam:oops: . Quote
Anashar Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Nie, zaraz wrzucam je na stronę i tam już będą ;) Ostatnio miałem pewne kłopoty wiec nie aktualizowałem strony:( Mam pytanie, jakieś ONki poszły już do nowego domu z tych co są na stronie? Quote
asiamm Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wyrośnięty, młody (obstawiamy że nie ma 2 lat, a na dodatek zachowuje się jak szczeniak) 'onek' z jednym śmiesznie klapniętym do wewnątrz uchem ;) Uwielbia głaskanie, bardzo bardzo płacze jak się od niego odchodzi. Przebywa w Azorku w Sochaczewie. Quote
Fiona.22 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Anashar, czy mogę Cię prosić o wstawienie dwóch on-ków? Psy obecnie są pod "opieką" pseudowłaścicieka. Są chude poniewaz były strasznie zarobaczone ale dostały już tabletki i powoli przybierają na wadze. Pracują jako psy stróżujące, cały rok przebywają na podwórku. Kiedy ktoś podchodzi pod ogrodzenie, szczekaja jak by miały za chwilę zjeść intruza. Tak naprawdę to miłe psiaki uwielbiają być głaskane. Nigdy nie były kochane, nikogo nie obchodziły a w zamian za wierna służbe zostały skazane na schron (u nas w Kielcach schronisko jakie jest nie muszę chyba pisać). Czekaja na kogoś kto będzie je szanował i doceni je. Psy są troszkę zamkniete w sobie szczególnie suka jest zmęczona życiem (ja bym to tak nazwała) Nie wiem jak zachowują się w stosunku do innych zwierząt ale ogólnie nie są agresywne. Do mieszkanie raczej się nie nadają ale chętnie wprowadzą się na nowe podwórko. MAMUŚKA I JEJ SYN SZUKAJĄ NOWEGO DOMU SUKA PIES Imię: Sunia Imię: Prążek Wiek: 5 lat Wiek: ok. 1 roku Miasto: Kielce Miasto: Kielce Sterylizacja: Jeszcze nie Psy nie maja swojego wątku ale są ogłaszane na watku kieleckim http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042 można tam o nie pytać lub podaję namiary na mnie: [email protected] tel. Quote
Anashar Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Asiamm - psiak ma wątek? Jak ługo jest w schronisku? I wymyśl mu jakieś imię, bo już postanowiłem, że bezimiennych iw wrzucam ;) Fiona.22 - mogę liczyć na zdjęcia w wyższej rozdzielczości? Te są niestety słabe... Quote
ewatr Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='Anashar']Nie, zaraz wrzucam je na stronę i tam już będą ;) Ostatnio miałem pewne kłopoty wiec nie aktualizowałem strony:( Mam pytanie, jakieś ONki poszły już do nowego domu z tych co są na stronie? 35. Mundek, Morus i Max - Szukają Domów! Wiek: młode Miasto: Rzeszów Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51772 wszystkie 3 maja juz dom :multi: :multi: :multi: Quote
asiamm Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Anashar napisał(a):Asiamm - psiak ma wątek? Jak ługo jest w schronisku? I wymyśl mu jakieś imię, bo już postanowiłem, że bezimiennych iw wrzucam ;) Niech ma na imię Szip. Watku na razie nie ma. Jest tylko na ogólnym wątku schroniska Azorek. W schronisku jest od kilku dni, na razie jeszcze w trakcie 2-tygodniowej kwarantanny. Quote
Anashar Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 ewatr napisał(a):35. Mundek, Morus i Max - Szukają Domów! Wiek: młode Miasto: Rzeszów Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51772 wszystkie 3 maja juz dom :multi: :multi: :multi: Wiem, wiem tylko skupilem sie na stronie, nie na 1 stronie watku :lol: Za duzo tego na raz. Quote
Anashar Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 asiamm napisał(a):Niech ma na imię Szip. Watku na razie nie ma. Jest tylko na ogólnym wątku schroniska Azorek. W schronisku jest od kilku dni, na razie jeszcze w trakcie 2-tygodniowej kwarantanny. Ok. A link do tego wspólnego wątku dasz?:) Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ponadto domki mają : Mambo nr 44, Mars nr 49, Kiler nr 48 i Kochany nr 50. Quote
Anashar Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 *Gajowa* napisał(a):Ponadto domki mają : Mambo nr 44, Mars nr 49, Kiler nr 48 i Kochany nr 50. Dzięki :) O Kochanym i Kilerze akurat wiedziałem, bo śledze ich losy :cool3: Zaraz robię mega dużą aktualizację ;) Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Właśnie przegladałam stronkę i do adopcji są ciagle : Kazan, Kenzo, Mars, Mambo, Wezyr, Bary, Barry i Urga a te psiaki juz w domkach. Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Młodziutka Dora z Wołomina : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62532 Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 I jeszcze takie cudo z Azylu w Falenicy - Omega : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5146907#post5146907 Quote
Recommended Posts