Jump to content
Dogomania

Owczarki Niemieckie, Owczarkowate w POTRZEBIE! ! ! Aktualne info. str. 1!

Recommended Posts

Posted

:-( Anashar - Ernest był z Ostródy nie z Jeleniej gory - i Ernest -... Ernesta już nie ma z nami...:placz: :placz: :placz: nie doczekał pomocy..

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozumiem, ja nie złośliwie , dla porzadku poprawiam... :oops:
popatrz tez na mój wczesniejszy post - jak poprawisz ze Medoc i Uszatka I Rex w domku to ja post kasuje

Posted

Juz poprawilem. Wykasowalem zdjecia z 1 strony. Strasznie zwalnialy ladowanie, a i tak sa na stronie. Wiec teraz 1 str. bedzie zawierala tylko ogolny spis, a na stronie bede uaktualnial wszelkie dane ;)

A postow nie kasuj, nie ma po co :) Tylko prosze o reklamowanie psiakow, bo cos ich duzo na stronie :(

Posted

[quote name='Bonsai']Piękny Olimp czeka w Kaliszu!

Bonsai, ale czy poza tym, że jest piękny możesz coś o nim powiedzieć? Jak już pisałem, na stronie chciałbym mieć jakieś dane o każdym psiaku, bo wklejanie samych zdjęć mija się troszkę z celem...

Napisz coś o jego charakterze, w jakim jest. min. wieku, jak reaguje na inne zwierzęta. Dla szukających psa to naprawdę bardzo ważne informacje.

Posted

no to byłam w końcu na stronce.. piękna. Zarejestrowana jestem, nawet coś na forum wrzucilam :cool3:
ciotki owczarkowe - wstyd - tylko trzech (no ze mna to bedzie 4 forumowiczow zarejestrowanych..:mad: :mad:

Posted

eee tam co się przejmujesz - jacy tam owczarkarze - oprócz ayshe - to po postach widać że raczej małoletni....
Owczarkarz to jestem ja - bo nie chwaląc sie mam 3 i nie udzielam się na wątkach miłośników rasy tylko po to żeby się nimi chwalić (w sumie w ogóle się na nich nie udzielam - lans mi niepotrzebny, a wiedzy więcej na PWP znajduję..:oops: )- a mam czym skoro o tym mowa...

Posted

Dzięki za pocieszenie, ale naprawdę poziom tamtejszych dyskusji jest coś niziutki...

No i muszę się Wam pochwalić, że w przyszłym tygodniu robimy mu kilkanaście RTG a w maju na 99% spotkamy się z najlepszym kardiologiem w polsce :)

Posted

nie martw sie anashar - na molosach jest podobnie
raczej towarzystwo wzajemnej adoracji i tyle
zachwyty nad pupilami, jakieś dyskusje i przekomarzania a na wątkach w dziale Psy do adopcji po kilka dosłownie postów...
a jak tzreba było wyciagnąć mastinke z jednego ze schronisk to hodowczyni z rejonu odwiedziła suśke w schronie i napisała później ze ma tam świetne warunki
a suśka nie mieściła sie do budy i lezała w wodzie..bo to był luty...