Jump to content
Dogomania

Owczarki Niemieckie, Owczarkowate w POTRZEBIE! ! ! Aktualne info. str. 1!

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anashar bardzo podoba mi się onkowata strona,kawał dobrej roboty odwaliłeś :) zapomniałam napisać,że na Finka domek już czeka i odrazu jak łapa będzie w gipsie to jedzie do Szczcina :)

Posted

Wielkie dzięki Gajowa za wstawienie linku do wątku Urgi :) Może wkleję fotki tez tutaj bo nie wszystkim chce się wchodzić w watek suni, a moze tutaj komuś wpadnie w oko :)
Sunia przebywa w schronisku w Gdyni i ma ok. roku...

A oto fotki naszego wilczastego owczarka niemieckiego :)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Oj nie. Ja mogę służyć ewentualnym transportem na trasie jak widać Łódź Wałbrzych i okolice.:oops:

Szkoda :( gigi-44 może go odebrać jeszcze z innych miast, może coś by mu podpasowało?

Posted

Kochany - ok. 2-letni ONek znaleziony w styczniu tego roku ze starym złamaniem łapy. Już po operacji. Obecnie na tymczasie (w Nowej Wsi koło Sochaczewa, woj. mazowieckie) u osoby która go znalazła (ma ona też 3 kaukazy nietolerujące innych psów dlatego Kochany mieszka w pomieszczeniu gospodarczym). Jest bardzo łagodny, kontaktowy, lubi dzieci.

jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59537

Posted

Anashar z tego co wiem od wolontariuszy z Palucha to Medoc ma dom, Uszatka ma dom. A z RZeszowa- najstarszy z ONkow MAx też ma dom:loveu: :loveu: