Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęć co prawda nie mam ale...
Szarotka to ślicznotka,sierść odrośnięta tak,że trzeba do fryzjera ją zabrać,taka jest prawdziwa szaro-puchata Szarotka,ładnie idzie na smyczy, i widać,że bardzo potrzebuje człowieka. Pierwsze kilka minut to była radośc wielka z naszej wizyty,kręcenie dupką , przytulanie się do każdego i szczekanie powitalne(dość długie, nie powiem).Doszłyśmy z Kają do wniosku,że przynajmniej raz w tygodniu powinno się do tych naszych psiaczków jeździć,żeby je wyściskać, poprzytulać,dać im chociaż odrobinę uczucia, one tego tak bardzo potrzebują...

Posted

saskia napisał(a):
A czy jak będziecie jechały następnym razem do Szarotki zabierzecie mnie ze sobą?:oops:
Bardzo chciałabym ją zobaczyć

Zabierzemy..zabierzemy ;)

Posted

outsi napisał(a):
Super filmik :loveu: ,
A Szarotka to taka brunetka się robi, czy mi się zdaje ?

Się zrobiła..taka brunetka, częściowo sól z pieprzem ;)

Posted

U mnie taka była bez przerwy, no może kilka godzin na dobę na sen:roll: dlatego powinna mieszkać w domu z ogrodem i najlepiej innymi psami- wtedy czuje się bezpieczna i jest spokojniejsza. Do bloków niestety się nie nadaje

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

[quote name='saskia']powinna mieszkać w domu z ogrodem i najlepiej innymi psami- wtedy czuje się bezpieczna i jest spokojniejsza. Do bloków niestety się nie nadaje

to może warto to napisać na wątku suni na forum Niechciane i Zapomniane
i jeśli są zdjęcia z hoteliku to też warto je tam wkleić
(ostatni wpis jest z 10 czerwca, wpisujcie tam proszę na bieżąco wiadomości o Szarotce,
żeby wszyscy wiedzieli, ze nadal szuka domu)

[SIZE=2]Szarotka czeka w hoteliku na wymarzony dom z ogrodem - kto spełni jej marzenie ?