jola od jadzi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zdjęć co prawda nie mam ale... Szarotka to ślicznotka,sierść odrośnięta tak,że trzeba do fryzjera ją zabrać,taka jest prawdziwa szaro-puchata Szarotka,ładnie idzie na smyczy, i widać,że bardzo potrzebuje człowieka. Pierwsze kilka minut to była radośc wielka z naszej wizyty,kręcenie dupką , przytulanie się do każdego i szczekanie powitalne(dość długie, nie powiem).Doszłyśmy z Kają do wniosku,że przynajmniej raz w tygodniu powinno się do tych naszych psiaczków jeździć,żeby je wyściskać, poprzytulać,dać im chociaż odrobinę uczucia, one tego tak bardzo potrzebują... Quote
Ayia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 szukamy domku na 1 stronie.. nie spadamy tak daleko!! :loveu: Quote
saskia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A czy jak będziecie jechały następnym razem do Szarotki zabierzecie mnie ze sobą?:oops: Bardzo chciałabym ją zobaczyć Quote
Moriaaa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 saskia napisał(a):A czy jak będziecie jechały następnym razem do Szarotki zabierzecie mnie ze sobą?:oops: Bardzo chciałabym ją zobaczyć Zabierzemy..zabierzemy ;) Quote
ewatonieja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Szarotko przyjdzie na Ciebie pora, wierze w to! Quote
saskia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No jak mnie Ciotki ze sobą zabiorą, to obiecuję wziąć ze sobą aparat:cool3: Quote
katya Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://www.blog.niechcianeizapomniane.org/index.php/trzeci-odcinek-programu-tv-o-fundacji-psy-do-adopcji/ Quote
outsi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Super filmik :loveu: , A Szarotka to taka brunetka się robi, czy mi się zdaje ? Quote
Moriaaa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 outsi napisał(a):Super filmik :loveu: , A Szarotka to taka brunetka się robi, czy mi się zdaje ? Się zrobiła..taka brunetka, częściowo sól z pieprzem ;) Quote
jola od jadzi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Szarotka jest coraz ładniejsza! Gdyby tylko miała dobry,kochający domek... Quote
outsi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czy Szarotka jest faktycznie taka płaczliwa bez przerwy? Czy tylko w sytuacjach stresujących? Może ją coś boli..... Quote
saskia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 U mnie taka była bez przerwy, no może kilka godzin na dobę na sen:roll: dlatego powinna mieszkać w domu z ogrodem i najlepiej innymi psami- wtedy czuje się bezpieczna i jest spokojniejsza. Do bloków niestety się nie nadaje Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 a Szarotka pieknieje ,kto ją przygarnie?ślicznotę kudłatą? Quote
saskia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Szarotka sobie ostatnio znów wygryzła sierść na pupie:shake: Quote
Helga&Ares Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 śliczna jest szkoda, że nie mogę jej przygarnąć:( Quote
luka1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Szrotka, czas na ciebie, więc otrzep futerko. Quote
mulinka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='saskia']powinna mieszkać w domu z ogrodem i najlepiej innymi psami- wtedy czuje się bezpieczna i jest spokojniejsza. Do bloków niestety się nie nadaje to może warto to napisać na wątku suni na forum Niechciane i Zapomniane i jeśli są zdjęcia z hoteliku to też warto je tam wkleić (ostatni wpis jest z 10 czerwca, wpisujcie tam proszę na bieżąco wiadomości o Szarotce, żeby wszyscy wiedzieli, ze nadal szuka domu) [SIZE=2]Szarotka czeka w hoteliku na wymarzony dom z ogrodem - kto spełni jej marzenie ? Quote
Witokret Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dawno tu nie zagladalysmy... a Szarotka dalej nie ma domu :( niemozliwe... Domku, gdzie jestes? Quote
Ola164 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ludzie są bez serca... Narazie nic nie mogę zrobić... Będę pytać wszystkich znajomych:roll: Quote
Recommended Posts