Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']pzeciez to ona zgubila psa, tzn podobno jej maz
majku przeczytaj najpierw watek i sie zapoznaj....[/QUOTE]

majku myśli chyba, że Trufla nie odnalazła się po tym jak zaginęła w Tymbarku.....

Guest Elżbieta481
Posted

Człowiek sobie różnie myśli,a zaginiona Trufelka w górę....A ja sobie myślę,że ona się nie znajdzie..Timur sie też nie odnalazł..I nie tylko on..
Elżbieta

Posted

[url]http://tablica.pl/oferta/zaginela-trufelka-czarna-suczka-sredniej-wielkosci-ID4mpGr.html#96e2af3c8b[/url]

Jeśli macie konto na fb to udostępniajcie proszę ogłoszenie Trufelki. Wyróznilam go do 12 grudnia.

Posted

[quote name='barb'][URL]http://tablica.pl/oferta/zaginela-trufelka-czarna-suczka-sredniej-wielkosci-ID4mpGr.html#96e2af3c8b[/URL]

Jeśli macie konto na fb to udostępniajcie proszę ogłoszenie Trufelki. Wyróznilam go do 12 grudnia.[/QUOTE]
Udostępnione!Gdzie jesteś Trufelko...?

Posted

napisałam wczoraj do iwonam esa z zapytaniem, czy są jakieś wieści o Trufli. Za zgodą iwonam cytuje jaką wiadomość otrzymałam:

"Nie, nie ma żadnych informacji. Cały czas jej szukam, byłam w Olkuszu, ale jej tam nie było. W innych schroniskach i gminach okolicznych też brak zgłoszeń"

TRUFA, DAJ SIĘ ODSZUKAĆ!!!

Posted

[quote name='Marta72']napisałam wczoraj do iwonam esa z zapytaniem, czy są jakieś wieści o Trufli. Za zgodą iwonam cytuje jaką wiadomość otrzymałam:

"Nie, nie ma żadnych informacji. Cały czas jej szukam, byłam w Olkuszu, ale jej tam nie było. W innych schroniskach i gminach okolicznych też brak zgłoszeń"

TRUFA, DAJ SIĘ ODSZUKAĆ!!![/QUOTE]

:( :( :( Bidula pewnie się gdzieś błąka, dobrze, że już troszkę się ociepliło, u mnie śnieg już stopniał i nie ma takiego mrozu, ale to w świętokrzyskim, nie wiem jak u Was... Oby Trufcia znalazła się przed nadejściem kolejnych śniegów,mrozów...

Posted

[quote name='Marta72']no tak................[/QUOTE]
Dokladnie nie znam miejsca gdzie sunia zaginela?Wiadomo,ze jak sa lasy,pola to sunia mogla sie ukryc jezeli jest plochliwa i trzeba zawiadomic lesniczego.Jezeli sa gospodarstwa to moze siedziec gdzies w stodole i wychodzic w nocy.

Posted

[quote name='aliga']Dokladnie nie znam miejsca gdzie sunia zaginela?Wiadomo,ze jak sa lasy,pola to sunia mogla sie ukryc jezeli jest plochliwa i trzeba[B] zawiadomic lesniczego.[/B]Jezeli sa gospodarstwa to moze siedziec gdzies w stodole i wychodzic w nocy.[/QUOTE]

lesniczy ja od strzeli.

Posted

Normalni ludzie powiadamiają firmy komunalne zajmujące się zbieraniem ciał zwierząt po zaginięciu, realnej dacie zaginięcia i co jakiś czas tam dzwonią.

Czyli czytający wątek raz na jakiś czas dostaną ochłap wiadomości. Bez konkretów.

Czy dzwoniono do firm komunalnych ? Jaki rejon został oplakatowany i czy plakaty nadal wiszą? Ogłoszenia w necie każdy może sobie posprawdzać sam.

Posted

Ja nie mam żadnych wieści niestety.
Cieszę się tylko, że została wysterylizowana bo tak już dawno byłaby ponownie szczenna. Jeśli żyje.
Plakaty wiszą na pewno w Rącznej, w innych miejscach nie widziałam
ale jak pisała krakowianka na facebooku "plakaty wiszą wszędzie" więc Ci którzy nie mają żadnych informacji na temat poszukiwań psa muszą uwierzyć w jej mobilne słowa, bo to na pewno ona je wszędzie rozwieszała......