Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo ją kocham:loveu:wiem, jak jej trudno było ....
dziś spotkałam panią z jamnikiem w parku ...nie widziąłyśmy sie parę miesiecy i ta pani zaskoczona jak sunia wypiekniała, aż mnie za serce ścisło gdy powiedziała owa pani:Szczęściarka patrzy na panią jak na boga tymi bursztynowymi oczkami:)

Posted

Marta72 napisał(a):
bardzo ją kocham:loveu:wiem, jak jej trudno było ....
dziś spotkałam panią z jamnikiem w parku ...nie widziąłyśmy sie parę miesiecy i ta pani zaskoczona jak sunia wypiekniała, aż mnie za serce ścisło gdy powiedziała owa pani:Szczęściarka patrzy na panią jak na boga tymi bursztynowymi oczkami:)

piękna jest i widać, że szczęśliwa :)

Posted

[quote name='ania75']A gdzie jest Szczęściara tzn w jakiej miejscowości (pytam bo po zdjęciach miejsca jakieś znajome :) )
Marta pisała, że to zdjęcia z wakacji. :lol: A Szczęściara jest teraz Opolanką :lol:
[quote name='Malgoska']Myślę, że Trufcia i Szczęściara nie będą miały za złe jak zaprosze tu na bazarek dla Fizii i Szarika :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/248624-Mały-bazarek-na-Szarika-i-Fizię-do-26-11-2013-godz-21-00

Zajrzę :lol:

Posted

margoth137 napisał(a):
Romuń zagląda do swojej byłej współlokatorki i czeka na info.

Ostatnie wieści na olkuskim są 8 listopada...

Posted

margoth137 napisał(a):
Romuń zagląda do swojej byłej współlokatorki i czeka na info.

barb napisał(a):
Ostatnie wieści na olkuskim są 8 listopada...

trzeba przeszukać inne wątki............:crazyeye:

Posted

Zauważyłam to ogłoszenie na stronie naszego schroniska i od razu pognałam na ten wątek. Mam nadzieję, że niczego nie namieszałam, ale nic z tego nie rozumiem.... ?! Może ktoś coś wyjaśni ? Nie jestem na miejscu, nie znam sprawy, poczytałam wątek i przejęłam się losem Trufelki... Szkoda jej bardzo, jeżeli faktycznie drugi raz zaginęła...:(

• Downvote 1