Malgoska Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 iwoniam ma zepsuty komputer, jak naprawi to pewnie coś napisze Quote
barb Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Malgoska']iwoniam ma zepsuty komputer, jak naprawi to pewnie coś napisze[/QUOTE] Na domowym iwoniam pisała, ze komp juz działa. [quote name='Malgoska']Trufelko co tam u Ciebie?[/QUOTE] ? Quote
Malgoska Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='barb']Na domowym iwoniam pisała, ze komp juz działa. ?[/QUOTE] ale wieści brak:( Quote
Marta72 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 zrozumiałam że Trufelka u Iwony jestem pewna,że wszystko dobrze :) czekam na wieści od Iwonki:) Quote
paula_t Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 I ja z niecierpliwością czekam na wieści....:roll: Quote
sharka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 zaglądam :] duże zmiany zaszły u dziewczynki :D czytam na bieżąco ale z pisaniem u mnie gorzej ;) Quote
iwoniam Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 nio to cześć :) [quote name='Malgoska']iwoniam ma zepsuty komputer, jak naprawi to pewnie coś napisze[/QUOTE] w końcu, mojemu TŻ udało się zwyciężyć komputer i jest, działa.. sprzęt potrafi być złośliwy. a co u Trufelki? hm... dziś miała długą pieszą podróż, wyspacerowała się, a teraz śpi wtulona w swoje łóżeczko u pani Ani. Podbiega już do pani, merda ogonkiem, jest przyjacielska. Pozwala sobie wycierać łapki choć specjalnie za tym nie przepada. W kąpieli była grzeczna, dzielna mała :) W domu zachowuje czystość, nie niszczy. Jest już znacznie bardziej rozluźniona i cieszy się przebywaniem w domu. :) Quote
Malgoska Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='iwoniam']nio to cześć :) w końcu, mojemu TŻ udało się zwyciężyć komputer i jest, działa.. sprzęt potrafi być złośliwy. a co u Trufelki? hm... dziś miała długą pieszą podróż, wyspacerowała się, a teraz śpi wtulona w swoje łóżeczko u pani Ani. Podbiega już do pani, merda ogonkiem, jest przyjacielska. Pozwala sobie wycierać łapki choć specjalnie za tym nie przepada. W kąpieli była grzeczna, dzielna mała :) W domu zachowuje czystość, nie niszczy. Jest już znacznie bardziej rozluźniona i cieszy się przebywaniem w domu. :)[/QUOTE] jakieś fotki? Quote
asiuniab Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 wieści są optymistyczne, Trufla byle tak dalej:) Quote
inka33 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 :oops: Nic nie rozumiem z tymi Iwonami i Aniami... :shake: Quote
Malgoska Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='inka33']:oops: Nic nie rozumiem z tymi Iwonami i Aniami... :shake:[/QUOTE] ja też czekamy dalej na info i fotki Quote
barb Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Malgoska']ja też czekamy dalej na info i fotki[/QUOTE] Tak, prosimy chociaż o jednę fotka Trufci ... Quote
Justyna Lipicka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='inka33']:oops: Nic nie rozumiem z tymi Iwonami i Aniami... :shake:[/QUOTE] ja wpadłam po dość długim czasie i też nie wiem co to za zmiany u Trufelki, mam nadzieję, że pozytywne :) Quote
Marta72 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 chyba obie panie Iwona i Ania mieszkają na tyle blisko siebie,że Trufelka może często przebywać w swoim potencjalnym ds pani Ani mieszkając do czasu decyzji w dt Iwony :) takie moje dedukcje:):):) Quote
Marycha35 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Też to tak zrozumiałam:) A może nawet, że Pani Ania, potencjalny DS, przychodzi do Iwonki, że sobie pozwolę na taką zażyłość;), przebywa z sunią dużo??:) Quote
barb Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Malgoska']ja też czekamy dalej na info i fotki[/QUOTE] [quote name='barb']Tak, prosimy chociaż o jednę fotka Trufci ...[/QUOTE] Malgoska może wybierzesz się w odwiedziny do Trufli ? :lol: Ty masz najbliżej :lol: Quote
iwoniam Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Pani Ania ma panią Trufelkę u siebie, a pani Iwoniam tylko ją odwiozła i odwiedziła. Dzieli nas znaaaczna odległość, ale ja dobrze znam panią Anię i wiem, że ona jest świetnym dt da piesków. Ona sama nie ma żadnej psinki, bo sporą część czasu pracuje daleko stąd. Jak jest w Polsce to pomaga w opiece nad psinkami. Pani Ania, nie ja, ma sąsiadkę, którą próbujemy rozkochać w Trufelce, Jak nic z tego wszystkiego nie wyjdzie i pani Ania będzie musiała wrócić do pracy, a sąsiadka pani Ani się w Trufelce nie zakocha, to w listopadzie malutka przyjedzie mieszkać na dt do mnie :) Quote
Recommended Posts